Gömd i kartong Under min sängHar du någonsin märkt spindeln häckar som liv under din säng? Eller har du någonsin tagit notis om vad färg längst ned i din madrass är? Av orsak du inte, eftersom, låt oss vara ärliga, såvida du inte gå ner på dina händer och knän, och sticka huvudet tafatt under sängen, du kan inte se vad kan leva under deras, eller vad kan vara dolda deras...

Det är varför under min säng är min favorit plats att hind små föremål som en USB som innehåller SECREAT filer, stulna örhängen från min syster eller nyckeln till ett mysterium dörr.

Under varje säng, som lyfts från marken, finns det flera plankor som stöder madrassen ovanpå sängen. Träplankor under min säng (samtidigt stödja min madrass) finns stöd av ett litet fack som har förmågan att vara osynliga samtidigt dölja olika hemliga objekt. Placering och storlek facket är det osedda från alla utan kunskap om dess existens.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Going Green även Under havet: gör en kartong Octopus kostym.

Vår lärare tilldelat oss en grupp projekt att bygga platta, marint tema kostymer av kartong. Dessa kostymer var tvungen att vara dimensionerade för att passa mitt äldre skolbarn. Idag försöker många människor gå grönt, så för att hålla sig med denna...

5-min fattiga mans Sandal

din på väg någonstans men oh vänta, du förlorat dina skor. Eller när du är på stranden och du inte vill ha någon bra sandaler och bara vill ha kul då du måste ha denna billiga sandaler gjort av kartong. Fattiga mans sandaler kan göras mellan 2-5 minu...

10 enkla steg till en kartong hjälm

att vara den första Instructable jag har försökt, jag ville att det skulle följa för att bygga huvudmän jag har alltid haft i hög prioritet: * återvunnet/repurposed material* tid, budget och städa friendly* stor lycklig återkomst för ansträngningen i...

Kartong Armour för fötter

Detta instructable Detaljer hur man gör enkla kartong pansar för foten beläggningar så att din kostym ser lite mindre otidsenlig eller sin plats. Dessa är omslagen till normala stövlar - de är inte skor sig själva och de är inte vattentät.Steg 1: Sam...

Gambeson / Aketon / Under armour

Fjärde kompatibel, ja en annan pansar tema en, nu kör vi!Beslutet att göra en gambeson kom när min flickvän övertygade mig att bära min chainmail skjorta till fantasy mässan. Det blev riktigt obehagligt eftersom alla stoppning hade jag var en t-shirt...

Halloween kartong kostymer och vapen Gears of war stil

** ser väl ut som jag var för sent att få det i detta år comp men kanske bara kanske trevligt folk här på instructibles kan bara låta det glida; } ***Välkommen längsDetta är min första structible så bär med mig och njuta av åkturen.Varje år kom hallo...

DIY kartong Mario Kart blå skal Trophy

Välkommen till min nya Instructable. Denna gång jag bygger en vägg Trophy Version av blå skalet från Mario Kart. Det skalet är en av de mest hatade extrafunktioner någonsin, åtminstone för mig. (Mer om min hatiskt relation med skal i videon)För att b...

TOS Klingonska Communicator (Props tillverkad av kartong och papper)

Hälsningar alla:I sfären av Cosplay är några av de äldsta medlemmar i Star Trek gemenskapen. Och vi har gjort det länge innan Cosplay var även en fras eller termen. Jag är medlem i en av de äldsta Star Trek grupper som representerar Klingonska gemens...

Mini butikshyllorna, restaurang, skola...

Hej allaJag är från Nederländerna. Och om du någonsin besökt mitt land, du vet att vi lever i de små hus ;)Bland annat gillar mina barn att spela mini stormarknad, restaurang och skolan; det mesta på en gång. Litet utrymme och en mångfald av aktivite...

Trä Google kartong används i historien klass

MålJag vill göra historia att vara mer av en händelserik kurs.Exempel på ett utarbetade målElever har ofta svårt att känna historia. De weren´t där när händelserna ägde rum, så de har svårt att föreställa sig vad som hände. Animerade bilder kan hjälp...

Designer kartong fotoramar, en mega handledning

Namaste vänner & Happy fars dag,Jag älskar collage i någon form, vara det bilder eller foto ramar. När jag var en i skolan tillbringade jag min två månader fickpengar köper alla dessa tidningen som innehöll Miss World tid Aishwarya Rai (nu en berömd...

Min Halloween kostym!

Hej alla!Jag vet det är nästan jul, men jag skulle vilja dela min senaste Halloween kostym.Dräkten är min fjärde kostym så långt, de första två kostymer som jag gjorde i första år gjordeskartong, under andra år jag gjorde en kostym av tenn, och i år...

Kartong staplare

bredvid min dagvård mamma jobb jag arbetar deltid som barnvakt. Två barn jag bryr mig är 4 och 6 år gamla. Här är en härlig projekt görs av dem under min kontroll.Våra svar på gör att lära ungdomar tävling:Vad gjorde du?Vi gjorde färgglad kartong sta...

Kartong iPhone 3Gs OCR (Optical Character Rcognition) stativ

Jag älskar kartong och hatar behöva skriva upp något som tydligt redan har skrivit och eftersom jag jobbar på 6 olika platser under min normala i veckan, behöver skanna text ganska regelbundet, och inte har en scanner (i min lilla lägenhet i Tokyo >...

Google kartong HMD för Tablet

Jag har velat uppleva virtual reality (VR kort) sedan jag var liten. Jag dabbled i 3D-modellering och animering och sedan vissa spel också eftersom jag blev inspirerad av 3D-spel tillbaka i dag, men det var som omkring 2000 när PS1 och sådant hade de...

AiR05 - utformad och byggd under Q4:13

IntroSom rådgivare till nystartade företag (och tidigare equity research analytiker och investeringar bankir) tenderar jag att stödja människor som designa och bygga saker snarare än att göra saker själv. Min bakgrund som byggmästare kommer från spen...

Kartong Cantilever stol 2.0

i slutet av 2008, den första kartong Cantilever stolen kom till världen, insvept i papper mache och höll tillsammans med fem gängade stavar:Denna stol har dock ett antal anmärkningsvärda brister. Först var papper mache ytan, medan snygg, smidig vid b...

Kartong bärbar stereo

denna stereo inte är mycket kraftfull men fungerar bra med mp3s & kanske IpodsSteg 1: material~ Lilla kartong~ super lim~ gamla uppsättning hörlurarVERKTYG~ kniv eller saxSteg 2: Steg 1 Med den lilla rutan ta en sida & avbröt det att matcha ritnin...

12V mini, bärbar, mobil strömkälla:

Att hitta en tillräckligt liten för att dölja, ännu strömkälla kraftfull nog att mata din lysdioder är inte lätt.Denna tutorial ska show dig hur man bygger ditt eget 12V strömkälla för din DIY projekterar.Ingen chock, ingen lödning, inget lim!Under m...