Google kartong för dem med glasögonBra idé gjort bättre för de med glasögon!

Se Steg
Relaterade Ämnen

3-i-1 läder Dr Whoo Uggla Mask med glasögon

Heter av min vän Christine under en "Namn denna Mask" poll på Facebook, Dr Whoo är en rolig, mångsidig mask/skyddsglasögon combo som du kan bära flera sätt och display som konst när inte annat används.Steg 1: Låt oss komma igång! Vad du behöver:...

Hur man flyger ett FPV Quadcopter med glasögon

I detta instructable jag kommer att försöka hjälpa dig med att hitta rätt FPV glasögon och seglar en FPV quadcopter.Steg 1: Hitta rätt FPV SystemAtt hitta rätt FPV är system mycket kritisk. Personligen har jag fatshark predator v2 glasögon. Men, finn...

Skydda dina ögon från lök - med glasögon

jag har hört en miljon olika sätt att bo säkert från lök.Andas genom munnen. Håll en match i tänderna. Och många andra som fungerar bara så dåligt...Faktum är att en skarp gul matlagning lök verkar attackera ögonglober direkt, och det enklaste sättet...

Dodocase för personer med glasögon

Under oktober på FabLab Breda Instructables bygga natt hade vi en bra tid att spela med Dodocase. En sådan stor adapt Google kartong.Enda problem som jag stött på: den är för liten för mig glasögon... Så jag laddade ner laserskuret filer från Google...

Steampunk flygande hjälm med glasögon och hörlurar bifogade filer

Flying hjälmar om vintage eller replik är verkligen dyra så här är hur jag gjorde en från bitar ligger runt huset. Vänligen rösta och kommentera.Avsluta Tryck på: du kan se detta och min andra instructables i köttet på den skotska maker fair: McMADSA...

Lätt Mask att bära med glasögon

vill ha en snabb och enkel mask för en maskeradbal eller snabb och enkel kostym, men bära glasögon? Här är hur man gör det:1. fastställa av ditt glas objektiv på mitten av en bit konstruktion papper. Kan du låta linserna vila på en bit tyg att undvik...

Barn öga lapp (som ska användas med glasögon)

behöva bära en Ögonlapp för att korrigera vision problem kan vara en besvikelse för ett barn. En anpassad Ögonlapp i deras favorit färg och design, kan du göra det mycket roligare, och du kan göra en för en bråkdel av kostnaden för att köpa en skrädd...

Hur att reparera trasiga glasögon Sidepieces med 3d utskrift

Hej människor!En vän till mig bad mig om det var möjligt att reparera glasögonen segling. Han verkligen gillar denna modell och har inte kunnat hitta några nya glasögon som dessa böcker. Jag har aldrig provat så detaljerad / komplicerade 3D utskrift...

Reparation av plast glasögon ram med tråd och superlim

har du ett par glasögon, plast ramar, bruten. Du såg på internet, hittade ett par ställen du kan skicka dem. Trettio spänn och två veckor senare kommer du få fast glasögon tillbaka i mail. Vad händer om du inte har trettio spänn eller två veckor? Vad...

Google kartong Snap Headstrap

Förbereda mina hackerspace vänner, för våra sent anländande (på grund av frakt snafu) oktober buildnight dodocase virtuell verklighet headset för smartphones. Jag började syssla med lasercutting mina egna, och titta på hur man fäster en headstrap. ef...

3D klipp för glasögon

God dag!Bär du glasögon? Gillar du 3D-filmer? Hatar du behöva bära två par glasögon för att titta på dessa filmer? DIY till undsättning!Skapa ett par polariserade Real3D klipp så att du kan bekvämt titta på 3D-filmer med glasögon.Du behöver:Ett par c...

Fruktansvärda tänder Mask för mindre än $20 - glasögon kompatibel -

Billigt, relativt lätt att göra om du har en limpistol, och det kan göras på mycket kort tid! (Två eller tre dagar för mig, en dag om du har något annat att göra)Steg 1: Få ditt material Detta är en flexibel kostym, så det går bra att ändra en del av...

Funktionella Lit kostym glasögon till herr frysta

allt sånt! LED glasögon se genom (förvånansvärt väl, alltför)! De pulserar subtilt, att göra dem så kallt och förnedring. De var helt perfekt för den karaktär jag skulle efter - Herr frysningen. Det var första gången jag verkligen leker med lysdioder...

Hur man gör Custom etsad glasögon

häromdagen lärde jag mig hur man använder en sand blaster och du vet hur när du lär dig en ny färdighet exploderar ditt sinne med möjliga användningsområden. Det händer mig och ibland får jag så många slumpmässiga idéer studsar runt i mitt huvud jag...

LEDDE matrisen glasögon: Första prototypen

uppdatering: Inledning:Jag kom upp med denna idé efter att ha sett liknande videoklipp på internet. Jag har emellertid förbättrats på design. Vad som skiljer mina glasögon från de andra där ute, är att min använder en extern matrix drivrutin och batt...

VR Dodocase anpassning för glasögon

Människor som bär glasögon kan inte använda papp VR Dodocase som den är utformad.Steg 1: Jämföra bredder.Jämför bredden på dina glasögon med bredden på Dodocase "öga space". Bestäm hur mycket mer bredd du behöver.Steg 2: Skär i hörnen.Efter att...

Post-apokalyptisk glasögon (uppdaterad)

så du är ute i vildmarken eller centrala för den delen, och det otänkbara händer. Dina glasögon får förstöras, förlorat eller annars obrukbara. Vad du kan göra, säkert du kan inte överleva och frodas utan att kunna se klart?Lyckligtvis för oss med ög...

Ghostbusters: Ecto-glasögon

"Vad ska man vara, någon form av en kosmonaut?"-mannen (Ghostbusters)]Ghostbusters är en av de största filmerna genom tiderna, och eftersom jag har varken tiden för tålamod att bygga en proton pack, bestämde jag mig att bygga Ecto Goggles. Här ä...

Modifierad Quanum FPV glasögon

Hej alla, först för Instructables... Jag är i UAV: s, har en licens att flyga kommersiellt så en annan sträng i fören för verksamheten. Behövs för att flyga första Person vy (FPV) för använder jag UAV för. Företag du säger, varför är du att göra upp...