Gör din egen löddrig handtvätt och spara pengar!I detta projekt ska jag visa dig hur du gör din egen löddrig hand-tvätt med vanlig tvål flytande.

Detta är vad du behöver;

1) skumma hand tvätta flaska (jag använder en Palmolive skum hand tvättflaska)

2) Normal hand wash liquid (någon fungerar)

3) vatten

4) mätglaset

Du kan titta på videon nedan för en detaljerad förklaring och de besparingar som du kommer att göra med den hår hacka eller enligt skriftliga instruktionerna med bilder.

Se Steg
Relaterade Ämnen

10 steg till din egen logotyp i Inkscape (gratis) och använda kreativa marknaden for dummies som mig

HejLedsen för den långa titeln. Jag har några bekännelser också. Först är min ritning och konstruktionsarbeten färdigheter inte ens detsamma av en finger målare. Det andra tjäna jag inte pengar, så jag har alltid att göra saker som kan köpas, inklusi...

Skapa din egen hemsida | Gratis, rolig, snabb och enkel

I detta instructable, du lära dig att skapa din egen hemsida med hjälp av en gratis, snabb och lätt att använda builder.Steg 1: Skapa en Wix.com kontoGå till Wix.com och klicka på logga in. Klicka på "Jag är en ny användare". Skriv ett mail och...

Skapa din egen förlovningsring och spara pengar?

Idag lär du dig att skapa din egen en av en slag förlovningsring. Samma process kan användas för alla smycken inklusive bröllop band.Jag fick nyligen förlovad och var tvungen att gå genom upp-och nedgångar för att försöka köpa en förlovningsring. För...

Göra din egen Duct Tape bokstäver och former

att göra en egen kanal band bokstäver och former är verkligen lätt! Jag letade efter en metod och när jag inte hittar en, jag upptäckte min egen. Du behöver några leveranser:1) bokstäver och/eller former som du vill klippa ut. Du kan rita egna eller...

Designa din egen Rune... Och trampa upp dem till CGI sten!

Ett par år jag skrev en roman. Då beslöt jag att skriva en uppföljare till den. Medan jag skrev den andra boken trodde jag det skulle vara roligt att skapa min egen version av dvärg-språket. Så under klass skapade medan jag typ av anteckningar och de...

Gör din egen 3D tryckta kinesiska rymdskepp och station

Det kinesiska rymdprogrammet har varit mycket aktiv nyligen, med en avlägsen kontrollerade månlandningen uppdrag (Chang'e och Yutu) i December, och lanseringen av ett bemannat utrymme kapsel (Shenzhou) och rymdstationen (Tiangong 1) förra året.Detta...

Göra din tvål effektivare och spara pengar

tvål blir för dyrt? Tycker du själv funderar fördelarna inte tvätta? Här är något enkelt sätt att sträcka din tvål livstid medan du använder den mer effektivt. Detta instructable kommer att hjälpa dig att göra en tvålpump mycket som de i läkarens kon...

Hur minskar din kol och spara pengar: bli vegetarian.

jag skulle älska att köra en elbil. Jag skulle älska att installera solpaneler på mitt tak. Men liksom många människor jag bara har råd inte till. Ett enkelt lätt sätt att vara bra för miljön är att sluta äta kött. (Eller åtminstone minska din köttko...

Förbereda din egen tunt lager kromatografi plattor (och sedan använda dem)

kromatografi är en allmänt använd teknik i både analytisk och preparativa kemi. Den första gjordes praktiskt av Tsvet för separation av klorofyller men har sedan dess byggts ut i ett stort område av studie med ett brett utbud av instrument och metode...

Hur att bygga din egen kemilaboratorium från Scratch och ett enkelt Experiment med det att göra!

Tror du inte att ha ditt eget kemiskt laboratorium är en riktigt cool sak? Är det inte?Som vi alla ser i filmer, ser vi alla dessa forskare och superhjältar i deras källare som arbetar hårt i någon form av lab, gör några riktigt coola typen av grejer...

Blanda din egen nagellack färger och spara pengar

detta instructable inspirerades av kopia katt utmaningen. Jag önskade jag hade vetat om detta när jag var i skolan. Hur kul det var att göra min egen färg av nagellack. Det finns många olika färger nu, men då val var begränsade. Min son fick gift för...

Skapa din egen semester (också, kyckling Kiev och ris pilaff)

alla vet att semestern kan vara mycket stressande, och eftersom jag har varit gifta, att stress bara har fördubblats. Vi har två tacksägelser, två jular och otaliga andra sammankomster med utvidgade familjer och kusiner. Även när vi bodde i samma sta...

Gör din egen Fläsk späck - och varför du kanske vill göra det!

jag minns inte mycket från min hög skolklasser längre, men något min biologilärare berättade verkligen stod ut i mitt sinne; så mycket så att jag minns det i dag. Han berättade att när han var ett kid folk inte var överviktiga och sjuka, trots matlag...

Fixa dina utgifter och spara pengar med en räknande plånbok.

Hur många gånger öppnar du din plånbok på en dag?Nu kan du hitta med räknande plånboken, hålla reda på dina transaktioner under hela dagen och prova och skära ner.Här finns en/på reset-knappen och en switch som växlar mellan räkna upp och räkna ner.D...

Vara din egen grafisk formgivare

Denna tutorial undervisar dig hur man kan vara din egen grafisk formgivareEnkelt och professionelltAnvänd din kreativitet, din äga dopfunten, egna bilder, etcAllt du behöver är din dator (mac eller pc) och massor av ambition!Steg 1: programvaraDu beh...

Skapa din egen Augmented DAQRI 4D element kuber

Vad är DAQRI 4D element kuber? Här är DAQRIS beskrivning från sin framgångsrika Kickstarter kampanj:"Element 4D är en uppsättning av sex vackert designade träklossar som kommer till liv med DAQRI'S 4D app.Etsade trä element 4 D kvarterVarje block ans...

Bygg din egen gitarren effektpedal!

Med dagens ekonomi, de flesta kvalitet gitarr effekt pedaler är över $100, det är mycket sällan att du hittar en bra pedal för under $100, särskilt om den är gjord i USA. Det finns ett mycket billigare alternativ om du bara måste ha vissa grundläggan...

Hur du gör din egen APP!

Hej alla!Idag kommer jag att dela hur att göra din egen APP på en dator och iphone.Detta sparar tid på morgonen genom att inte behöva gå till en slumpmässig webbplats och gör det hela så mycket lättare!Låter komma igång!Steg 1: Vad man ska göra Hej a...

Skapa din egen logg historia helt enkelt användande märka

göra din egen textfil som visar datum och tid när varje gång du öppnade den. Följ de angivna stegen.Låt oss börja...Steg 1: Öppna notepadÖppna Anteckningar i din dator och följ de angivna stegen.Steg 2: Kopiera kod i anteckningarHelt enkelt skriva. L...