Gör en egen sömnad tabelli år som jag har velat göra mig en stor, dedikerade sybordet. Jag fick äntligen runt till det och jag är mycket nöjd med hur det blev.

Tabellen är 32 inches tall med en 4-fots kvadrat arbetsyta.

Den stora arbetsytan är bra för kapning och fästa tyget, och ger en enorm outfeed området för att göra stora eller skrymmande sömnadsprojekt mycket lättare att hantera. Tabellen är stabil och ganska tung, så det finns inga skakningar eller vibrationer medan sömnad. Den också har bygget i förvaring lådor att hålla nödvändiga objekt nära till hands om sy på en sida, eller gör prep arbete å den andra.

Om du är intresserad av att göra något liknande, förhoppningsvis finns det massor av idéer här som kommer att hjälpa dig. De metoder som jag visar här kunde användas till att bygga en tabell med oavsett vilken storlek du behöver, oavsett om sömnad eller på annat sätt.

Om du har en befintlig tabell du vill montera din symaskin i, bör steg 4, 5 och 6 ge dig några idéer om hur du kan utföra som. Hoppas du lär dig något användbart här. Tack för att ta en titt!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skapa din egen Y-parametriska tabell - mer konstnärliga inredning!

Detta är min andra ark plywood möbler instructable! Om du missade först, Fishbone stolen, kolla det! Detta för jag gjorde på Techshop!Detta var en annan instans av mig skur genom internet sent på kvällen och såg något som fångade min blick! En bit av...

Skapa din egen öl Pong tabell

College sociala livet för vissa omfattar ett mycket brett utbud av frågor. Från tjänsthändelser till college sports är sociala livet i college en mycket stor del av atmosfären under hela campus. En kul del av det sociala livet är parterna. För de öve...

Fällbara sömnad tabell förlängning

Jag hade en liten två-hylla bokhylla som min sena svärfar hade ändrats till Mina specs - jag ville ha upp vara större så jag kan sätta min symaskin på den. Den andra bilden visar tillägget partikel styrelsen från nedan. Det fungerade ett tag, då live...

Airbed rutan tabell

För min utbildning industriell produktdesign, jag var tvungen att utforma somting startade från en cartboard låda.Men denna funktion hade att ta itu med vad den första rutan förpackade.Så efter en lång brainstorm beslutat jag att göra en tabell från...

Sy tabell vände Planter

Återanvända en gammal sybordet är ett super enkelt projekt som alla kan göra. Jag ser sömnad tabeller hela tiden till salu på secondhandbutiker och i annonser - vanligtvis säljer för mindre än $40. Total tid för mig att slutföra projektet var 4 timma...

Att göra en klänning med hjälp av arbetsprofilen kommersiella eller lära sig sömnad

Inte alla kan eller kommer att skapa sin egen sömnad mönster. Många människor vill bara veta hur man syr något bärbara, med hjälp av arbetsprofilen kommersiella. Jag undervisar i början sy till vuxna (för det mesta) via vår skoldistrikt gemenskapen E...

Flat Pack End tabell

IKEA dominerar marknaden för omonterade möbler, men du behöver inte vara fast med stora-box medelmåtta i ditt vardagsrum. SAKNAS, deras mest populära slut bord design, är en sextio dollar kub av blandness. Och, att döma av gränderna här i Baltimore,...

Själv vattning Veggie tabell

En kort historia av trädgårdsarbete i behållare:Gillar du trädgårdsarbete men gräva i smutsen är alltför smärtsam, stökigt eller tidskrävande? Container Trädgårdsskötsel är ditt svar. I många år nu, har behållare trädgårdsmästare använt krukor, baljo...

Hur man gör en svetsning tabell

om du är en helg hobby eller en professionell dagliga svetsare, en solid svetsning tabell är ett måste för alla jobb. En stor svetsning tabell har flera viktiga egenskaper. Det kommer att kunna stå upp för långsiktigt missbruk. Arbetsytan kommer att...

Drum slipning tabell för Drill Press

En slipning trumman är en händig tillägg till någon drill press. Här visar jag dig hur jag byggde min lättanvänd trumma slipning bord med Dammutsug och tjocklek slipning funktion. Som så många andra saker tror jag detta har gjorts tidigare, men kansk...

En söt väska från gamla kläder

denna handledning visar hur man gör en väska (med en personlighet) med hjälp av tyg bitar av gamla kläder och andra tyger. Projektet är mycket lätt att göra men tar tid och kräver mycket sömnad med en symaskin.Steg 1: Material & verktyg Material:1. g...

Applique & broderat Monster Quilt

detta instructables inspirerades eftersom förra våren min son gifte sig och jag förväntar mig ett nytt barnbarn i några år. Jag ville göra några täcken till har en hoppa börja och se till att alla mina barnbarn har ett täcke som jag gjort. Jag ville...

Gemensamma nämnder utan en rikthyvel

en hyvel/rikthyvel är inte alltid tillgängliga för den hem möbelsnickare som vill fina skåp. Titta på bit av skåp på bilden. Varje ansikte har tre stycken som var ledad och limmade, men utan en vanlig hyvel/rikthyvel. Limmet linjerna är nästan osynli...

Svävar akryl & Whiteboard soffbord

Här är hur man bygger en "svävar" soffbord med akryl ben, som även fungerar som en whiteboard! Vi gjorde det på TechShop Pittsburgh, och en fullständig Strukturlista och församlingen guide finns tillgänglig i PDF-filen nedan.Som detta Instructab...

Handbound Sketchbook

jag har varit på en bokbinderi kick nyligen... här en av mina nyligen bundna böcker.Detta "vänners kompatibla är mer av en förklaring av min process - hur jag gjort denna bok - snarare än en exakt, steg för steg, hur-att-göra-här. Men allt som kommer...

Hur man har en talande hund

har du någonsin sett Pixar's och tänkte, jag önskar att min hund hade en krage som skulle låta honom prata med mig? Jo gjorde jag, så jag bestämde sig för att göra honom till en.I detta Instructable ska jag visa dig alla delar du behöver, ge dig den...

Bacon slips version 2

Bacon slips... V2!Om du inte redan sett min första bacon slips, du bör förmodligen inte. Det såg ungefär ut som bacon, men den här är bättre. Jag försökte att tänka på en idé för bacon tävling (eftersom jag älskar bacon och ipads) och sedan någon ber...

Wood Carving Station från gamla sybordet

Jag nyligen tog upp power träsnideri och insåg snabbt att jag behövde en allt-i-ett-station att göra saker lättare. Detta är vad jag kom med: en makt carving station byggs från en gammal sybordet.Om du har ett liknande behov, har förhoppningsvis jag...

Ljus för livet: glödande knapp cykel jacka

inte alla vill se ut som en idrottsman medan cykla till jobbet eller skolan. Denna cykel-jacka, gjord av hampa och ull, är utrustad med massor av lysande ljusa lysdioder. Det ser lika bra under dagen som det gör under natten. Bädda in den Arduino Lil...