Gör en hydraulisk Arm!Kan göra en enkel hydraulisk arm! Jag designade denna enkla arm som drivs med sprutor som hydraulik.

Jag har också gjort en video så se till att kolla det!

Vad jag använt-

Plattform-jag använde en runda bordet-och dalbana

Roterande bas - använde jag en burk lock

Arm - 2 stora lolly pinnar och 4 standard storlek lolly stcks

Hydraulik-6 1 ml sprutor jag förvärvat från amazon.com

Electro magnet, batteri och switch - I got mine från den lokala elektronikaffär

Naglar

Efter rakning flaskan locket-används för att förhöja armen från basen

Gummiband

1 stift

4 pearler pärlor

Varmlimma fast!

Se Steg
Relaterade Ämnen

K'nex hydraulisk Arm

här kommer jag visa dig hur man gör en hydraulisk arm som jag var tvungen att göra för min årskurs 9 tech klass. Inte jag måste posta detta instructable så att jag inte förlorar en skit belastning av min marks. Här går Mr Arding! Nu, låt oss ge Mr Ar...

Enkel hydraulisk Arm

Jag gjorde denna hydraulisk Arm med 8 sprutor storlek 5 mm, vissa rör och vatten.Du kan göra kroppen av något du har runt huset som trä, kartong eller även gamla leksaker.Utformningen av kroppen är upp till dig :DNär du får sprutorna ansluten och fun...

Hydraulisk Arm

denna hydraulisk arm var en läxa för min dotters skola. Tanken var att skapa en leksak från återvunnet material. Hoppas du gillar.Video:Steg 1: material-Bitar av kartong-8 sprutor-1,5 meter slang (akvarium pump)-15 plast klämmor-2 skruvar med 3 brick...

ENKLASTE billiga hydraulisk Arm

HEJ VÄNNER. du vet jag har gjort en hydraulisk klo arm som fungerar smidigt. Hoppas du gillar den material listan;JAG M EN KLASS 8 POJKE.Steg 1: Material som krävs förFörlåt! Jag kan inte ge dig några bilder eller video, jag ska väl försöka att redig...

Hydraulisk Arm från sprutor

efter att få mitt pris i storstädning utmaning jag mer entusiasm. Om du letar lätta att göra och SNARSTUCKEN, är detta rätt ställe för dig. Alla material som används är billiga och lätt tillgängliga på farmaceuter.Steg 1: Material krävs Tillförsel kr...

DIY Robot Arm

Denna robotarm är hemlagad med saker som du kasta.Steg 1: material:1 - 3 x 10cc spruta2 - 1 x 5cc spruta3-tandborste fall4 - en tub5-aluminiumtråd6-aluminiumrörSteg 2: Handen Handen består av 2 tand borste fall, 1 x 5cc sprutor och en aluminiumtråd.F...

Bygga en kall ram med återvunnet material

kalla ram trädgårdsarbete är ett enkelt sätt att förlänga din skördesäsong, vilket möjliggör färskt grödor året runt. Strukturen består av ett bottenlöst låda som finns på jorden och ett glas "light".Konstruktionen är lätt--kalla ramen kan göras...

Gör lätt faux textur för rekvisita och kostymer!

Denna teknik jag ska använda är refereed till som stapling. Det är riktigt bra eftersom du kan skapa intressanta former som ser mycket mer komplicerat än de egentligen är med bara en stack av material. Den allmänna grunden är att ha en form, och seda...

Hydrauliska JudoBots

Om du gillar detta projekt, då uppmanar jag dig att köpa min bok, Gummiband ingenjör. Den är full av mer awesome och ursprungliga projekt tillverkade av hushållens hårdvara. Du hittar den överallt där böcker säljs.Allt jag gör: LanceMakes.comTvå robo...

Hydrauliska robot gjord av kartong och scotch tejp.

[behag ge mig en röst för tävlingen om du gillar den instructable, tack]Jag velat alltid göra detta projekt men alla guider jag funnit alltid att du behöver någon form av vedhuggning färdigheter och/eller verktyg. Så... Jag bestämde mig att göra en e...

Återuppbygga en hydraulisk golvet domkraft

detta är en 1 1/4 ton hydraulisk golvet jack min far vidare till mig. Han köpte den nya under 1970-talet. Det började läcka ner lite för några månader sedan. Lyft armen stiger inte längre när handtaget pumpas upp och ner. (Jag kunde dra lyft armen up...

Lätt hydrauliska Robotics!

Det finns en hel del små elektroniska robotics som använder servo och stegmotorer, men det finns mycket lite bra, små hydrauliska robotics händer. Denna arm med enkel sprutor i ett effektivt sätt som är kapabel av att lyfta en hel del i vikt för sin...

Stryker Man bågreaktorn och Repulsor Arm

material:2 LED kran ljus (1-2 dollar styck)Elektrisk tråd (tog från skolan, men kan köpas)Vattenflaska (1 dollar)10 ljusa vita lysdioder (jag tog mig ur en ficklampa som var 2 dollar)Peka på filterMurare burk capTunn kartong/bristolkartongMetall arme...

Göra An Iron Man Full Metal Mark II Arm

har du velat göra något själv som du kan visa upp till din vänner på Halloween? Detta instructable kan vara bra för dig! Jag kommer att visa dig hur du kan göra en Iron Man Mark II armarna (rå testet flygning arm eller bepansrade version) av plåt, gr...

Armén Footlocker till osmanska

vid rengöring ut min gubbe förälderns hem, vi kom över min gubbe saknade armé Foot Locker. Vi kom hem, kom in i huset och det har sitta i vardagsrummet sedan dess. Jag var inte nöjd, uppriktigt sagt eftersom det var ful! Så, jag sa min gubbe om han v...

Lätt hydrauliska maskiner

Om du gillar detta projekt, då uppmanar jag dig att köpa min bok, Gummiband ingenjör. Den är full av mer awesome och ursprungliga projekt tillverkade av hushållens hårdvara. Du hittar den överallt där böcker säljs.Allt jag gör: LanceMakes.comI detta...

Arm Warmers

dessa arm warmers kan inte hålla armarna varma men de ser söt!Steg 1: Hitta ett par Leggings Hitta ett par legging med mer intressant mönsterSteg 2: Klippa benen Klippa benen på leggings om så länge som din armSteg 3: Skär en skåra Skar upp benen i m...

Ryggsäck från gamla armén tvättpåse v.1

jag har letat efter en armé ränsel/ryggsäck för en lååång tid och de jag hittar i överskott butiker kostar absurt amts pengar. Så jag tänkte jag skulle köpa duk och göra en.Problem: Jag förlorade tyget: P.Man säga när jag var på besök den sparsamhet...

Kartong armén

undervisning Söndagsskolan kan ofta vara en torr affär. särskilt när du vada genom några av de svårare böckerna som krönikor. Med 90minutes tillgängliga jag anordnade en verksamhet där barnen byggde en armé från kartong och tejp från grunden, vi läse...