Gör Samurai Armor för visning. (Du kan bära den alltför!)Intro:

Först hade jag idén att göra Samurai pansar som en Halloween-kostym men om jag skulle lägga mycket kraft på att jag inte vill ha en Halloween enda händelse. Så tänkte jag för mig själv, "varför inte lägga den på displayen för att njuta hela tiden." Hela processen med att göra rustningen har varit mycket roligt och var en stor kreativt tänkande övning. Ser du vad jag menar när jag kommer till material-delen av detta Instructable.

Beräknad tid:

Vad jag har gjort hittills har tagit mig ca 16 timmar. Jag säger "så långt" eftersom du verkligen kan sätta så mycket information som du vill i ditt projekt och i mer detalj desto bättre. Jag avser att lägga till fler objekt till Samurai i framtiden.

Verktyg lista:

Detta är vad jag använde och hade på hand.

 • Limpistol
 • Sax
 • Nål och tråd
 • Geringssåg eller bord såg
 • Borr med 1/32 borr
 • Silvertejp
 • Spray färg (jag använde 2 till 3 burkar svart)
 • Måttband

  Lista:

  Du är verkligen bara hämmas av din fantasi och vad du kan hitta på en sparsamhet butik ("*" anger thrift store köp).
  Här är vad jag hittade och används.

 • Konstruktion hjälm eller hjälm *
 • Faux trä Blind lister (överblivna från hängande persienner i mitt hus)
 • En kvinnas handväska *
 • Blad av tyg (8'x 4') *
 • Skosnören (ca 3 par)
 • Några artiklar av kläder:
  • Collared skjorta
  • Långärmad tröja
 • En Mask (jag köpte detta online)
 • Lacrosse handskar *
 • Shin kuddar *
 • Några trä för att bygga en ram för att Visa
 • Fotboll neopren armskydd

Kostnaden för projektet:

Jag återanvänt en del saker och verktyg jag redan hade på hand så detta gjorde projektet med allt du ser här kosta runt $55 och den största delen var masken ($30). Jag köpte ca $14 av material från en sparsamhet butik, tillräckligt röda skosnören ($6) och sprayfärg ($5).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Samurai kostym

en samuraj kostym jag gjort med hjälp av Sintra (PVC skum board). Denna kostym tog ca 3 veckor av konstruktion att slutföra, och kunde vara ännu mer tidskrävande för vissa.Jag hade ett intresse i att göra detta efter att ha kört över hemsida sengokud...

Mystic Herren kostym: horn, armor, silkesmålning + mer (oh min)

att man gör en galen kostym, mer eller mindre från början till slut, med några roliga tekniker för att överraska dina vänner och blanda ihop dina fiender. Kondenserad version av fyra månader av mitt liv, prydligt förpackade för din bekvämlighet - eft...

Att skapa kostym Armor med Wonderflex

detta Instructable kommer att guida dig genom processen att skapa lätta och tåliga rustningar för costuming med hjälp av ett material kallat Wonderflex.Medan 90% av rustningen i denna handledning kommer att bestå av Wonderflex, är det viktigt att vet...

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: svärd

Hej underbara människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig s...

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: bröst-stycke

Hej vackra människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig själ...

Handgjorda hamrade spänne (DIY Armoring)

här är en snabb och enkel spänne handledning. Jag använder spännen såhär i min rustning, men du kan använda denna metod för kostymer och rekvisita samt... eller bara göra dig själv en cool bälte. Bra för nybörjare som vill komma in armoring....

Pop/öl kan fliken Armor

detta är en kostym rustning helt i pop/öl kan flikar och koppartråd.Det började som ett par flikar uppträdda tillsammans efter att titta på Edward Scissorhands, men snabbt utvecklats som min Obsessive Compulsive natur i.Det är förvånansvärt tålig och...

Adjutant Cosplay (Starcraft 2)

Denna dräkt är min hyllning till Blizzard spelet Starcraft II. Karaktären av adjutant är i grunden en robotic rådgivare som instruerar spelaren på hur till framsteg i spelet samt varna spelaren till evenemang etc. Skapa Adjutant var ett arbete av kär...

Rengöring av zink lock för murare burk visar

Det finns många användningsområden för att använda gamla Mason burkar för visning. Där äger eller till och med kulor eller föremål i dem. Det finns också många färger och stil till primat från men tyvärr de åren den zink locken får slags äckligt och...

Shredder - Ninja Turtles

denna tutorial skapades ungefär två år efter att jag gjort den Shredder kostym.Nästan ingen av artiklarna är fortfarande intakt.Hjälmen förstördes, något tyg som jag använde förstördes. Det enda att överleva är armor bitar, och de har skadats.Detta ä...

Film till Mutoscope

Bor i San Francisco, är jag omgiven av supercool platser av tekniska och kulturella historia. En av dessa platser är den fantastiska Musée Méchanique på piren 45 i Embarcadero. Museet har alla typer av mekaniska reliker från förra sekelskiftet som på...

Flat Pack bokhylla (CNC Router)

Detta är ett ganska ingående steg för steg handledning om hur du använder Fusion 360 för att utforma en platta bokhylla för tillverkning på en CNC router som en ShopBot.Det förutsätter en ganska grundläggande kunskap om använder Fusion 360.Mycket tac...

Arduino VFD Display klocka handledning - en Guide till VFD displayer

... + Lite om VFDsMinns du (fortfarande) visning av din gamla CD-spelare, HiFi system eller bil radio? Har du någonsin märkt displayerna används på din lokala mataffär som visar du skannade objektet och priset för det?Dessa skärmar har en karakterist...

Cwik klocka v1.0 - An Arduino binär klocka

ÖversiktDetta är en guide till att bygga en Arduino-driv klocka som använder lysdioder för att Visa 24-timmarsformat (timmar och minuter) som binära siffror, en analog mätare att Visa sekunderna, en switch för att växla mellan tidsvisning och tidsins...

Hellschreiber klockan

en liten mikrokontroller är programmerad att mata en serie toner som, när matas till en PC ljudkort och bearbetade av ett spektrum analysator program, visas en bild av den aktuella tiden.Steg 1: Spectrum Lab programvara Allt det hårda arbetet för att...

Hur man bygger C3Jr, en sofistikerad ordet klocka

som handfull andra ord klockor du kanske har sett, alla inspirerade från den ursprungliga QlockTWO , C3Jr visar i orden.Det som gör det sticker ut bland DIY ordet klockorna är, bredvid det professionellt utseendet, dess engineering: dess plaska-grati...

LED Dawn / Sunrise väckarklocka, nattlampa & säkerhet ljus - Arduino kompatibel

som nätterna förlängs successivt under hösten 2011, jag upptäckt glädjen med Arduino och trodde att det skulle vara ett bra sätt att genomföra något som jag har velat ha en lång stund - ett skonsamt sätt att vakna upp på en vintermorgon. Tyvärr, det...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad bågreaktorn somde flesta kan göra mycket lätt.nu har jag en vinyl cutter och jag har användningen av en kompisar cnc router men det här handlar om en bygga somalla kan...

Hur man bygger iron mans bågreaktorn.

jag har alltid älskat Stålman och när den första filmen kom ut såg jag några "collectible rekvisita av arc reaktorn" flytande runt på webben. de var bra och jag ville se om jag kunde göra en.Jag hade tillgång till en laserskärare så jag gav det...