Göra en batteri suppleant strömkontaktefter batterierna gick död mitt i ett skott med min nya kamera med dubbla antalet megapixlar och funktioner, jag upptäckte det var inga externa strömkontakt. När ett skott är förlorade, kan det gå förlorad för alltid, så yttre kraftkΣlla kan vara en kritisk alternativ.

Detta Instructable visar dig hur du undviker en egenutvecklad eller en icke-existerande strömkontakten genom att göra en batteri suppleant strömkontakt som gör att en extern strömkälla som ska användas.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Set av brödunderläggen strömkontakt

när jag använder en krets i ett projekt, jag gillar alltid att breadboard det, att se till att det fungerar och justera den om behöver vara. Jag har nyligen köpt en strömförsörjning, så jag inte skulle alltid behöva använda ett batteri för att driva...

Hur man fixar en laptop strömkontakt

så en kompis till mig kom till mig igår och sa att han kanske har brutit sin laptop. Detta var främst eftersom strömkontakten inte fungerade på hans laptop så han försökte limma fast den i och som inte fungerade så han bestämde sig för att ta isär me...

Enklaste magnetiska strömkontakt

kopplingar finns överallt, men men de inte passar i alla lägen det är därför de är så irriterande, Tänk dig att du bara kasta bort en tråd för att ansluta den, livet kommer att bli mycket enklareså låt oss förstå hur de fungerarSteg 1: Hur fungerar d...

DIY LED ram med batteri drivna sträng fairy ljus

Jag gjorde ram med sträng LED fairy ljus. Dessa ljus omger ramen och avge ljus som verkligen visa upp dina bilder, bilder eller andra lätta konst objekt.Ramen är A4 storlek. Instruktionerna visas i detalj i videon. Kolla in....

Basket Robot med Intel Edison

Han skjuter! Han noter! Publiken går vild! Låt oss bygga en robot som spelar basket med dig. Denna handledning är en steg för steg-guide för en enkel och liten differential-drive robot som använder Intel® Edison. Du får veta några fler knep på hur ma...

Själv tillräckligt Arduino ombord

detta är en själv tillräckligt Arduino ombord, som drivs genom att utnyttja solenergi och med ett 9V-batteri. Det är perfekt för alla som är intresserade av att göra Arduino projekt som inte kräver en dator eller någon strömförsörjning. Du kan ta til...

Arduino IR RC bil

Hej. Trots många andra RC bil Instructables, jag ville lägga till mina egna eftersom jag anser att det är byggt på ett anständigt sätt och kan hjälpa andra i byggnaden sin egen. Så låt oss börja med de delar du behöver i min version.Steg 1: Steg 1: d...

Strömadapter för mina sladdlösa verktyg.

Det händer att det finns väldigt lite kvar att göra, men batteriet dog. Väntar på laddning kunde ta en halvtimme eller ens längre. Det är därför jag gjorde en extra strömförsörjning för min sladdlösa verktygReservdelslistaNEUTRIK NAC3MPXNEUTRIK NAC3F...

DIY bakbord strömförsörjning

I detta projekt I´m att göra en 5v och 12v strömförsörjning för Radioshack kopplingsdäck. hansSteg 1: delar De delar som jag använde för detta projekt är:* 5v till 12v steg upp* Ledningar* Litet projekt box* 4 manliga stift* PCB* Set av brödunderlägg...

Flash-strömförsörjning från dator nätaggregat

Syftet med detta bygga är att minska behovet av en fotograf/filmare för batterier på en plåtning. Jag har haft problem med spänning dropoff samtidigt på fotograferingar leder till mig saknas avgörande skott medan du väntar min blinkar till recharge (...

Högeffektiv dubbel spänning hög nuvarande (upp till 3A) strömförsörjning

jag var ute efter en dubbel spänning nätaggregat inledningsvis att driva en gammal hårddisk med 12V och 5V. Jag ville bygga en home server baserat på Raspberry Pi. Jag insåg senare att jag hade en nyare hårddisk som behövde endast 5V. Då hade jag red...

LED strålkastare driva posterar

Snubbla runt i mörkret, försöker bestämma om strängarna 200 fot av förlängningssladd, eller fortsätta med mitt mesiga laddningsbart ljus skulle få mig hem förr, var inspirationen till detta projekt. Så på slutförandet av jobbet, började jag att begru...

Borrmaskin med externa SLA batteri

Batteriet på min gamla borr skulle döda vägen till snabb så min lösning var att få det att fungera på ett SLA batteri. Jag kollade och det finns ett par liknande instructables men ingen som har möjlighet att använda det ursprungliga batteriet som var...

Hacka din batteri dremel till en fast

Hej alla jag ALazyAzzPanda här, så efter min första instructable någonsin WOOT WOOT!Denna instructble kommer att visa dig hur man vänder en sladdlös (batteridriven) Dremel har alltid redo energikälla till den. Du kanske undrar "Varför skulle du göra...

Göra ett verktyg batteri multipurpose

Mitt mål var att lägga till en extern strömkontakt som skulle tillåta mig att ansluta mitt batteri upp till vad jag ville samtidigt som de kan använda den i mina verktyg och standard laddaren utan någon extra ansträngning. Detta har uppnåtts.Steg 1:...

Bluetooth batteri bärbar högtalare

Som med de flesta av mina projekt, inspirationen var lånat och slutprojektet är olika då vad jag ursprungligen hade planerat. Jag började med vill göra en ammo kan högtalare. Tyvärr (faktiskt lyckligtvis), hade jag ett 50 cal fall. Mina kan var för l...

Ljusa uppladdningsbara strålkastare för din cykel!

Cykel strålkastare generellt delas in i två klasser. Att se eller synas. Min mountianbike grupp bryr sig mycket mer om att se eftersom vi tenderar att rida på platser där faror som bilar inte och kan inte gå.Här är vad vi kom fram till. 10 watt (mell...

4Pin Molex strömförsörjning / Power 2 HDD med ett kort

Detta kommer att VisaHur man gör en Molex 4 Pin nätaggregat från en konventionell 12V Adapter?Kör 2 externa hårddiskar med en strömadapter.Steg 1: Delar som behövsDe flesta delar från skrot som visas.12V 2A adapterManliga strömkontakt (som passar den...

Anderson Power Pole batteri laddare förlängningskabel

Anderson pole strömkontakter används på många enheter som du köpa, hyra eller göra själv. De kan vara dyra så jag grunda ute när jag ville köpa en. Så vad det nästa bästa alternativet att köpa en färdiga kabel, det stämmer, vi är beslutsfattare.Så gö...