Göra en iPad eller Kindle fall från en gammal bok och sugruMattia från Italien först gjorde detta projekt och skickade oss bilderna nedan för sugru Galleri. Vi tyckte det var fantastiskt. Så vad är det bästa man kan göra med fantastiska projekt? Göra en steg för steg instructable att hjälpa alla göra sina egna naturligtvis!

Åh, och vi trodde det skulle vara häftigt att göra en för en iPad också, så vi gjorde. Yay :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

E-Reader fall från en gammal bok.

Detta instructable kommer att ge några grundläggande idéer för att skapa ett fall från en gammal bok för din e-läsare.Jag ofta gör lite projekt och som jag var del sätt genom det här projektet bestämde jag mig att göra det i min första instructable....

Behandlingen biblioteksböcker på en iPad eller kindle

OK--här vi går... Min dotter fick just en kindle till jul så att hon kan ha alla böcker hon vill ha tillgängliga på sina fingertoppar. Så, nästa fråga förstås... "Hur får jag böckerna på det här?"Det finns massor av boksläsare där ute nu, alla m...

Läder Cover för Kindle, iPad eller din favorit bok

jag har snubblat på läderbitar på försäljning och fick mig några. Jag har planer för alla läder pices, men så långt jag kommer att visa dig hur jag gjorde ett läderfodral för den Kindle Touch 3, som jag fick på min födelsedag.Du kan också hitta en tu...

Billig iPad eller Tablet stå

jag köpte nyligen en iPad 2 eftersom en) som en tillfällig kommersiell pilot och CFI, jag har hittat det är den nya sak i färdplaner, och b) Computergeeks.com hade några renoverade iPad 2s till försäljning i samband med lanseringen av iPad 3, till et...

Den Terminatrix eller Terminator... den sista kalla tillbehör du någonsin kommer att behöver halsduk, bluetooth hörlurar, öronmuffar, ipad eller handväska, frontplatta, hand fickor

jag ville göra något för min fru för alla hjärtans hon älskar new york och hon älskar att vara snygg... så efter vår erfarenhet i new york häromdagen... Jag bestämde mig att göra henne den ultimata kalla tillbehöret... Jag gillar att kalla det Termin...

Styra Arduino styrelsen trådlöst med iPhone, iPad eller iPod med iArduino App och Ethernet Shield

denna tutorial vägleder dig till hur man gör hela installationen till kontroll din Arduino ombord med iArduino program. Vi kommer att använda Led för förståelse, och vi kommer att byta det till och från med hjälp av iArduino app. Från detta kommer du...

Ansluta en trådlös mikrofon till iPod, iPad eller IPhone

Tricket är den 2,2 kOhm parallellt med indata till iPod, iPad eller IPhone...

Hur att spegla Ipad eller Iphone till Windows PC via USB?

I denna video, har jag förklarat hur man spegla eller replikera din ipad eller iphone till Windows PC via USB...

GRATIS DIY telefon, iPhone, tablett, iPad eller ebook stand

Detta är ett enkelt ochsnabbt sätt att göra en DIY smartphone (iPhone) eller tablett (iPad) stå gratis. Du behöver bara:-Läsk plast flaska (tom)-SaxSteg 1: Skär av flaskan upp, och du är där! Skär av toppen av flaskan och hålla den nedre delen. Sedan...

Jailbreak ipod touch, iPad eller iPhone på 3.1.3 firmware

du kanske har sett andra guider som hävdar att jailbreaka din ipod på 3.1.3 firmware, men de innebär nedgradering till 3.1.2. I detta Instructable behöver du inte nedgradera. Så, om du vill ha en lätt, hassle fri jailbreak, tryck sedan på Nästa.** VA...

Poptart fall för telefon, MP3-spelare och andra handhållna enheter!

jag har gjort dessa små Poptart och andra kände fall för människor för ett bra tag nu och jag tänkte att det är dags jag delade en "hur man" med alla. Du kan göra dessa för att passa alla handhållen enhet som du vill ge lite extra stoppning och...

Gör en fab iPad/tablet stå med hjälp av en tallrik stativ och Sugru!

Vill göra en riktigt enkelt billigt och effektivt iPad/tablet stå? Allt du behöver är en stor tallrik stativ (jag valde detta en upp för endast 40 p) och en liten påse av Sugru själv ställa in gummi.Böj frambenen stå utåt något att lägga till lite ex...

IPod eller mp3-spelare hardcase från en bok

återvinna en används/onyttig bok till en funktionell hårt fall för en ipod eller annan mp3 spelare!Steg 1: samla dina verktyg och material behöver du:en gammal bok, helst inbundna, tjock nog att rymma din musikspelare,lite vitt lim, elmers eller mots...

Kindle, Nook, Ipad eller etc filer kan läsas på din pc.

Om du har en Kindle, brand, ebook, epub, nook, pdf, android eller en Ipad, lyssna gärna upp som vi sprang in i programmet som är tillgänglig för de stora plattformar kallas kaliber. Detta särskilda program inte bara kommer att hjälpa dig hantera dina...

IPad Mini Kindle Fire or Playbook Tablet Stand

Need a few extra tablet stands around the house? Stötta upp din iPad, Kindle Fire, Playbook eller andra tablet på denna lätt-att-göra-stativ som kan du använda delar du kan ha om runt ditt hus! Jag har tagit de här instruktionerna. Dina delar kan var...

IPad eller Chromebook kärra för skolan

Som många skolor, vår försöker sätta en iPad i händerna på varje student (uppdatera: efter två år, vi ersatte iPads med Chromebook och åter utnyttjas i fel för dem). För vår sjunde klass är som över femtio iPads. Som vår högstadiet är flera ålder, i...

Para ihop en Motorola Bluetooth streckkodsläsare med en iPad eller iPhone

Detta är en generell guide på parning en handdator Motorola Bluetooth Barcode Scanner med en iPad och använda det för keyboad input. Med denna typ av skanner du inte behöver använda en app eller begränsa användningen av skannern till stöds apps, fung...

Fysiska Controller för iPad eller iPhone

jag verkligen njuta av att spela spel på min iPad men ibland lämnar jag ville ha mer eftersom de saknar en fysiska kontroller. I anges för att skapa en enkel, billig och anpassningsbar lösning. Det kan fungera med nästan alla app, och med nästan alla...

Snabb 'n dirty penna för iPad eller iPhone

£££ s & $$ $sJag kunde inte tro det upprörande priset på en "elektrisk finger" när jag sökte efter en penna för min iPad.Alla liknande "kapacitiv" touch-screen enheter arbete på ungefär samma sätt, så jag gjorde en noll kostnad, sn...