Göra en karta bok med hjälp av Google Mapsden andra dagen jag letade på bokhandeln en gatan Guide för DuPage County, IL eftersom min flickvän är bor där och behöver en detaljerad vägkarta över. Tyvärr var den enda som de hade som var nära en för Cook County (som här), som inte innehåller någon av DuPage County. Att vara den dator savvy person jag är, jag bestämde mig för jag kunde lika gärna göra en med hjälp av Google Maps och ett par andra datorprogram.

Obs: detta projekt använder sig av Google Maps innehåll och jag tror jag har gett riktningar som fortfarande tillåter detta projekt falla inom ramen för "fair use." Jag är ingen jurist men förutsatt att du inte gå sälja dessa jag tror att detta bör vara lagligt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pocket sized karta bok

jag har alltid känt att någon bör göra en karta som kan läsas som en bok, liknande Thompson's Guide men mindre som skulle kunna passa i en ficka för en cyklist.Tja, är här det!Steg 1: verktyg och material programvara (jag använde PaintShop pro)bläcks...

Bok med dolda fack (lätt)

lära sig att göra en bok med en hemlig gömma plats! Denna version är baserad på filmen "Det är ett underbart liv."Musik av www.pacdv.com/sounds/Varor och kostnaderna för material:Bok: Affärsföretagen av Tom Sawyer (klassiska inbunden från Barnes...

En handgjord bok med en kartong täcka

böcker kan göras på många olika sätt och med olika material. Här är ett sätt att göra en enkel bok med en kartong lock som jag har använt med barn i alla åldrar under åren.Steg 1: Samla material Det första vi behöver göra är att samla upp våra levera...

Göra en spooky spindel räknar bok med ditt barn

här är en idé för att göra en super-kul, superenkelt Halloween räknar bok.Jag fick idén när min dotter och jag gjorde en liknande en senaste Halloween i en klass som vi tog i fjol. Då var hon bara 2 så jag gjorde det mesta av arbetet. Nu när hon är 3...

Tunnel bok med Arduino

denna anvisning antyder hur man skapar en interaktiv tunnel bok med elektroniska kit kallas Arduino Tunnel bok är en sorts bok arts i där varje 4-5 sidor är lager och ge dig tredimensionell känsla. LED-lampor kommer att göra denna bok mer fancy, särs...

Hur man skapar en E-karta-fil med E-map editor

Denna artikel angå främst om visar hur du kan skapa en E-karta fil med E-map editor.Steg 1:v steg 1:Från huvudfönstret för E-map Editor klickar du på knappen "Lägg till karta" att skapa en ny karta.Steg 2: Steg 2: Klicka på "Byt namn"...

Planera din rutt med Google Maps

har du någonsin undrar hur man får till en destination med köra/gå/ta kollektivtrafiken? Någonsin undrar om du är på väg är säker? Visste du att Google Maps ger anvisningar och kan visa dig "Gatuvy" bilder av de flesta någonstans i världen? I de...

Realtid GPS Tracker med integrerad Google Maps

Detta projekt beskrivs hur du kan bygga en mobil realtid GPS tracker med integrerad Google Maps. Jag började detta projekt främst för att se om jag kan integrera alla olika bitar av hårdvara och programvara för att få en fungerande lösning, och det t...

3D tryckt terräng från Google Maps med SketchUp

Detta instructable var anpassad från en genomgång på. Kolla upp det för mer sånt här!Gör dig själv en tjänst. Gå till Google maps. Gå till din favorit plats. Tryck på Ctrl, vänsterklicka och dra runt. Everthing får alla 3D! Och om du är i någon av st...

IoT diagram med hjälp av Google verktyg: Komma igång

Internet ansluten sensor revolutionen är härDet blir lättare varje dag för att ansluta din Arduino, Raspberry Pi,ESP8266, Edisoneller fotonen projektet till internet och tryck sensor mätdata till en cloud databas som ThingSpeak eller Sparkfun Data. M...

Med hjälp av Google spridning lakan i IoT projekt

För de flesta av Internet av sak projekt krävs vi en cloud databasDet finns många IoT databas leverantörer exempel: amazon aws, Microsoft azure, i de flesta fall dessa kostar baserade, användbart för realtid projekt, lite komplexOm du är nybörjare i...

Åtgärd och karta buller med din mobiltelefon

Nicolas Maisonneuve (Sony CSL Paris)Matthias Stevens (Vrije Universiteit Brussel / Sony CSL Paris)Luc stål (Vrije Universiteit Brussel / Sony CSL Paris)I denna "Instructable" lär du dig hur du kan använda din GPS-utrustad mobiltelefon som en mob...

Bok med ett hemligt fack

jag visa hur man gör en säker bok som kan användas för att dölja små objekt.Boka kassaskåp är ett gammalt sätt att gömma sina skatter--nyckeln till en säker, en privat handling, en kolv, en pistol. Och du kan använda dem när du reser till djurhud din...

Göra en iPad Mini bok med förvaringsfack

jag antar att jag är gammal nog att helt enkelt gillar känslan av en bra bok i min hand. Men jag älskar att läsa på min iPad mini och beslutat att göra en ihålig bok att hålla den. Detta projekt gäller vissa gemensamma bandsåg box tekniker till urhol...

Boka med Wattpad

Jag anspråk inte på äganderätt till Wattpad eller någon av dess dotterbolag, detta är endast för utbildningsändamål.Observera också att detta inte är en guide att skriva en bok, bara sätta den på wattpad.så, med snälla-inte-stämma-mig grejer ur vägen...

Digitalisera en bok med Linux

jag har provat flera metoder för digitalisering av böcker och detta är den minst stressande. Mesta av arbetet minskar tack vare det faktum att kommandoraden i Linux gör en hel del mer långtråkigt arbete för dig.Bortsett från scanning hela boken (du m...

Göra en bok med Cinelerra CV dokumentation (Relier le manuel de Cinelerra CV)

engelska : Cinelerra är en icke-linjär redigering och montage video programvara med öppen källkod på GNU/Linux-plattform. PDF-versionen av Cinelerra CV: s handbok (finns det == > http://cvs.cinelerra.org/docs/cinelerra_cv_manual_en.pdf ) är ett dokum...

Skapa en e-bok med Boka Creator

Skapa en e-bok är mycket lätt när du använder Boka Creator app. Appen finns på iPad och Android-enheter.Steg 1: Steg: 1 öppna app Öppna programmet på enheten och klicka på alternativet ny bok. Har du valet av layout mellan landskap, vertikal och torg...

Läder bunden bok med utbytbara sidor och byggt i pjäser spel

Jag har en besatthet för något tidning med till den grad att jag inte kan passera en bok eller konst butik utan att plocka upp en ny. Jag hålla en journal för personliga tankar, en för utarbetandet av mina projekt i, en annan för arbete, och stillbil...