Göra en kartong verktygslåda

Göra en kartong verktygslåda från Amber DohrenwendVimeo.

För två år sedan hittade jag en vacker gammal trä får klippning låda vid Camberwell marknaden under en resa till Australien med min familj.

Det var vackert slitna och även hade lilla lilla delar av ull fortfarande fångas i några av hörnen. Jag snabbt fyllde den med min favorit sömnad verktyg och förnödenheter, och har haft toting runt enormt sedan dess.

Jag har länge funderat på försöker replikera designen i kartong för min kartong verktyg. När jag började jobba med bananlådor förra året insåg jag att jag hade hittat en möjlig lösning.

Jag tillbringade flera veckor i slutet av December och början av januari att skapa en mängd olika utföranden och församlingen tekniker som ingår färdiga funktioner från rutan banan som de hålslaget handtag.

Tror jag verkligen att denna 100% återvunnet och 100% återvinningsbara (i huvudsak papper) verktygslådan kan hålla en livstid. Det är enkelt att bygga, starka, hållbara och funktionella. Kanske kommer någon köper min på en loppmarknad någon dag. Skulle inte det vara häftigt? (Även om kanske nu när jag har byggt ca 10 extras, jag kan få på det förr än senare...) Mer information finns på www.thecardboardcollective.com

Relaterade Ämnen

Cyklopen (X-Men) Dodocase VR kartong Mod

För detta bygga natt projekt, har vi ändrat en Dodocase virtuella verkligheten kartong Toolkit för att vara lite hjälpmeddelanden. Vi spiffed det upp att se ut som den klassiska visor bärs av Cyclops från X-Men. Bör du vara så benägen, kan du göra så...

Mini verktygslådan arrangör

Detta är min första Instructable så tänk med mig.Vårt hus är vi håller på att städa garderober och skåp. Vi bor i en liten lägenhet, efter att ha flyttat hit från en fyra sovrum 3000 kvadratfot shingle style colonial hem för tre år sedan. Organisera...

PC till bärbar arbetsstation/verktygslåda

här är ryggen historien för mitt projekt. (Ignorera om du inte gillar tråkiga "berättelser")Så köpte jag 3 Dell Optiplex GX400 (ganska föråldrad) stationära datorer, efter strippning det kala till bärgning och ner delarna i din't vet vad de ska...

Hemligheten till den perfekta verktygslådan

Hello fellow byggare, jag har designat detta för bärbar arbetsbänk comp jag bara bygga med kartong lysdioder och en jävla massa eltejp. Jag gjorde också detta på en Budget $5. $10 om du buckla har allt. Jag skulle också älska en Patch orsak jag har N...

Pocket Sized verktygslåda

Detta är min pocket sized verktygslåda. Den har allt jag behöver fixa saker utanför mitt hem och kan användas som en survival kit. Den innehåller verktyg som små skruvmejslar, små markör och måttband Hmmm vad mer kan jag behöver? Jag behöver ett band...

Expat cykel verktyg kartong

Hej.När vi är expat, eller vi lever temporarly långt hemifrån, vi ofta missar vår verkstad och våra verktyg, och ofta vi inte 't har utrymme att arbeta och förvara verktyg.Jag temporarly flyttade till Storbritannien, där jag hittade och gamla cykel a...

DIY Handyman Pocket Sized verktygslåda-Feat. Hemma gjort skruvmejsel

i slutet av detta instructable, får ni en verktygslåda med flera skruv bitar, uttag och hex nycklar. Vad är bättre än att kunna reparera och fixa allt till ditt förfogande på språng? Ingenting ju!Detta verktyg är mycket anpassningsbar. Du kan lägga t...

Laser Cut skum skär för verktygslådor

Detta är min första Instructable. Någon konstruktiv kritik i kommentarerna tas tacksamt emot.Nyligen gör jag mer bearbetning på TechShop SJ. Som ett resultat, bär jag med mycket skärning och mätverktyg och tillbaka hemifrån. Många av verktygen ha pre...

Kartong elektriska T34-88 Tank modell som sett i världen av tankar spelet.

Efter att ha byggt flera kartong fordon fram till denna punkt, jag bestämde mig att bygga min 3: e tank med arbetande spår. På min tidigare 2 kartong tankar hade jag använt cykel innerslangar tillskuret & super hoplimmade. Denna metod fungerade ok me...

Verktygslåda eller skräp låda Picture Frame

Det gamla talesättet "en persons skräp är en annan persons skatt", stämmer när du gör detta mycket enkel bildram.Den bästa sidan om denna bildram är att det hjälper dig att återanvända och skapa konst av de slumpmässiga föremål hittades i runt h...

Kartong toolbox

Det är mycket irriterande söker rätt verktyg som de är hela verkstaden. Idén gjordes till verktygslåda, som kan vara mobila och lätt att lagra och hitta verktyg. Det finns många bra idéer på Instructables. Jag plockade upp idéer från:Mitt första språ...

Kartong iPad Case - med Zotebook

Jag behövde några iPad skal för klassrummet iPads för att användas med en laserskärare.iPad covers är inte billiga och jag insåg att vi kunde göra några hårda skal som kunde stå upp till barnen med återvunnen kartong.Zotebook var rätt app att Designa...

5 bit kartong Lounge Chair

Denna fåtölj är gjord helt av kartong! Inga fästen, ingen limfog, bara friktion och slots. Med två och en halv 4'X 4' ark av kraftig papp, papper mallar och en brytkniv, kan du göra denna bekväma och stadiga pjäs i ett par timmar.Steg 1: Design Jag g...

BookClock - Arduino-baserad klockan i en kartong

detta är den senaste (och billigaste ännu) Wise klocka familjemedlem.(Som en snabb resumé, de andra medlemmarna i familjen Wise klocka är, hittills, glaskupol Wise klocka och Wise klockan 2. De är "kloka" eftersom, tillsammans med tid, de också...

Kartong Pocket Watch Step-by-step

jag började göra dessa fickur när metallen en jag hade knäckt frontplåten. Jag kände mig tvungen att ta isär och bygga en kartong replik för att hysa den klocka delen.[Nyligen hade ett litet problem med detta intro och alla tidigare info jag hade här...

Hur göra en Darth Vader dräkt av kartong kassera

Star wars kostymer svårt att hitta eller bara för dyrt? Då kan rutan Vader vara vägen att gå!Efter att ha sökt hög & låg för en billig Star Wars dräkt och har ingen tur bestämde jag mig för att göra en komisk version med kartonger.Steg 1: material Be...

En kartong ram att visa dina LP-skivor

En av anledningarna till varför vinyl fans är så galen av deras skivor: täcker albumet. Stora, beröringsbara,... och (ibland) vackra exempel. Varför skulle du behöva klassificera dem gömda i din rack? Att göra detta: en enkel kartong ram att hänga di...

Kartong utomhushögtalare

någonsin se några kartonger liggande och tänker, "dumma förpackningskartong, särskilt pappkartonger."? Och någonsin tror att du behöver en talare men kan inte brytt sig om att gå och köpa en? Jo tror igen! Här i detta Instructable löser det dess...

Kartong Duct Tape båt

Dessa instruktioner hjälper dig att skapa en båt som kan användas i vatten! och även passar en människa!Verktyg du behöver:-Sax-Brytknivar-Linjal/Meter pinne-PenslarMaterial du behöver:-Trä lim (1 flaska)-Tejp (6-9 rullar)-Latex färg (blå, brun och g...