Göra en Powered drakeHej, detta är en instructable om hur man gör en motordriven drake. Detta är min första instructable, så hjälpsamma kommentarer och feedback är mer än välkomna.

Jag ingå detta instructable kite tävlingen, och det tar inte mer än 2 sekunder att rösta, så snälla rösta på mig!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Drake med Wind-Powered LED

jag slutade att göra en enhet som låter en drake genererar elektricitet och lyser upp himlen på natten. Det huvudsakliga målet för detta projekt var att göra något roligt som kan illustrera kraften i vinden och hjälpa människor att göra en materiell...

Solar Powered Trike

resa gratis med kraften i solen!Hur man bygger en Solar Powered TrikeSyftet med detta projekt är att bygga ett fordon som:-Ger gratis, "gröna" transport för korta sträckor (< 10 miles), således måste det aldrigAnslut till ett vägguttag eller...

Bygga ett växthus med Solar Powered Ventalation

Jag bor i solnedgången klimatzon 17 (San Francisco), så deras var mycket saker jag vill växa, men kunde inte på grund av klimatet. Min basilika var magra, min aubergine skrumpnade... Jag hade tur att få 2 eller 3 små tomater per planta. Jag velat ha...

Bygga ett växthus med solar powered ventilation

Jag bor i solnedgången klimatzon 17 (San Francisco), så deras var mycket saker jag vill växa, men kunde inte på grund av klimatet. Min basilika var magra, min aubergine skrumpnade... Jag hade tur att få 2 eller 3 små tomater per planta. Jag velat ha...

Flying "Tandlös" - hur man gör din drake!

Helt orelaterat till min andra "kompatibel!Det här är instruktioner för att göra dina egna flygande 'Toothless' Nightfury dragon, från hur man tränar din drake filmer.Min lillebror är ett stort fan av filmerna, bor i England medan jag bor i Sydafrika...

Hur man gör en vind powered bil

En vind powered bil är ett intressant och roligt projekt som fångar kraften i vind och används för att driva ett fordon. Wind powered bilar är en mycket smart idé och är olika från segel bilar eftersom de kan resa i någon riktning när det gäller vind...

En skrämmande drake kostym

Hej allaFörra veckan var karneval och min son beslutat att bära en "skrämmande drake kostym" (som han sa), och mitt arbete var att byggt upp... Detta... här... Tja, detta "bara" en drake kostym ;)Jag fick några nackdelar att göra detta...

Baby drake Cape

hur man gör en söt fodrad baby dragon cape för ditt favorit barn. Denna drake cape gjordes för min dotters bästa vän, för hennes 4: e födelsedag. Det gick riktigt bra, särskilt med kall kick vi hade.Steg 1: material För denna dragon cape, behöver du:...

Drake kostym

jag gjorde en Head-hunter dragon bär ett avhugget huvud halsband men du kan använda detta instructable för att bygga någon varelse som du vill. Jag hade en hel del vad jag behövde redan så denna kostym kostar under $100. Det tar mycket tid, dock. Så...

Flyga drake kostym för barn!

Denna kostym har några olika delar: svans, vingar, huva... men jag tror det kan fortfarande vara arkiverat "lätt". Det är också en mysig kostym, med utrymme för lager under, perfekt för kallt väder knep eller behandling.Steg 1: Samla några flash...

Hur man gör din drake

Gimbled 'Stormfly' och 'Astrid' från hur man tränar din drake 2Steg 1: PVC skelettDrakens skelett är PVC rörledning, balsaträ för gimbal och torr vägg pålar för benen och ge mig höjd.Steg 2: Papper Mache Jag gjorde de allmänna formen i huvud och horn...

Skäggiga drake vingar

denna kompatibel "täcker skum vingar för skäggiga drakar. Jag tycker de ser ganska söt, och jag tror du kommer också.Steg 1: material De viktigaste sakerna är skum, lim och en skäggiga drake. Efter det, sax eller kniv, papper och pennor. Jag använder...

Billiga solar powered iPhone laddare

i detta Instructable, eleverna lära sig om grundläggande elektronik och förnybara energikällor genom att bygga en solar powered mobiltelefon laddare. Samtidigt som befintliga laddare kör från $70 - $90, kosta komponenter för detta projekt bara runt $...

Solar Powered vertikala DROPP Hydroponics med franska smide Detaljer * uppdaterad! *

jag verkligen ville ha ett sätt att växa en betydande mängd råvaror utan att använda någon makt som krävs en plugg att göra det, och att det ser bra - mer som möbel som du vill ha inne i huset. Så byggde jag detta.Det finns en miljon olika sätt att k...

15 minuter tidningen drake som verkligen flyger!

Mina barn och jag gillar drakar.Vi hade ett par drakar, några mycket lång sträng, och vi bor bara genom öknen--så vinden är stark och stadig.Men flygande drakar du köper är inte lika kul som flygande drakar du bygga.Så här är en instructable för crea...

En sopor påse drake

detta är ett enkelt projekt med barn att göra. Allt du behöver är två pinnar, en väska, sträng och sax och du har en drake!Steg 1: Material Behöver du: en plastpåse, sträng, två pinnar, sax och band.Steg 2: Knyt ramen Ta två pinnar - de kan trädgård...

Bygga en billig pekaren drake

Ceewan från Malaysia skapade Pekaren Kite som flyger mycket bra i mycket ljus till medium vindhastigheter.Detta stora kite vanligtvis flyger på en hög vinkel ovanför horisonten, men drar mycket lite för sin storlek.Också, kan du bygga din egen pekare...

Devil's Kite (Super enkelt papper drake som verkligen flyger!)

Vad jag kommer att visa du är en traditionell turkisk kite kallas "Seytan Ucurtmasi", som betyder "Devil's Kite". Det är så lätt, att en 5-åring kan göra och flyga.Steg 1: Material du behöver Du behöver några lätt att hitta husgeråd:-K...

Flyger en Powered Paraglider

min man har alltid velat flyga, men jag tyckte det var alldeles för riskabelt. Motsatsen var fallet, flyger en motordriven paraglider kan vara mycket säker när du följer reglerna. Vi ville sätta ihop en handledning för alla som har lust att flyga för...