Göra en söt Smartphone fall från Craft skumDetta Instructable visar dig hur man gör en enkel men ganska case för din smartphone. Det är snabbt, enkelt och det finns ingen sömnad!

Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO Smartphone fall

LEGOs är awesome! Smartphones är awesome! En LEGO smartphone måste därför vara awesome awesome! Denna handledning faktiskt berätta inte hur man bygger en LEGO smartphone, men i stället talar om hur du ändrar ett befintligt smartphone ärende med LEGOs...

PIP pojke SmartPhone fall

jag ville lära sig hur till använda min Dremel, hade jag en väska full med balsa trä scraps och jag hade just börjat ett spel i Fallout 3. En PIP-Boy behövde bara hända.Detta prop byggdes av en stor papprör, craft skum och balsa trä med en iPhone för...

Assassin's Creed smartphone fall.

** Om det finns stavfel, jag är ledsen! Jag är inte helt flytande engelska så jag använder ett översättningsverktyg som ett hjälpmedel för att göra denna Instructable.* *Jag gjorde detta instructables för att lära hur man gör ett fall för din smartph...

Designa och skriva ut ett stativ kan monteras Smartphone fall

under åren har jag samlat några enheter som gör att du kan bifoga en kamera med en standard montering mekanism: stativ, monopods, steady-kammar, etc. Kameror i smartphone fortsätter att öka i kvalitet och funktion, kan det bli önskvärt att använda sm...

3D tryckt Smartphone fall

Hej alla! Efter en lång tid av frånvaro är jag äntligen tillbaka på min favorit instruktioner sida, Instructables! Med vintern paus kommer upp, har alla (inklusive mig) form av en "Jag bryr mig inte om något längre jag vill bara göra vad jag vill gör...

Autolås mod för smartphone fall

Jag köpte nyligen ett hölster typ fall för min telefon som skulle låsa telefonen när det lades i fallet. Jag använde som en stund och sedan tänkte knäppa fall skulle vara bättre så fick en för ett dumt lågt pris (99p inc p & p) från AWKIAS. Dock låsa...

Hur man gör en Ipod/iPhone fall från en skum Sandel

1. En relativt ny skum sandal men de flesta skulle fungera2. en stanly kniv eller en pennkniv (jag använde båda)3. en penna4. din iPod/iPhoneSteg 1: Gör formen 1. Välj det område du vill göra din täcka (kom ihåg att omslaget har att komma ut lite)2....

Spam alarmklocka

Spamtastic väckarklocka som ser ut som en tidlös kan av spam. Det skulle göra en awesome tillägg till ditt sovrum, kök, laboratorium eller skrivbord.Det kan vakna upp, varnar dig när middagar redo, berätta när din centrifug är klar eller när dess hem...

DIY Smartphone spegel Pod

vi lever i en värld som idag där vi kan ta bilder när vi vill. Att inte vara i en gruppbild av dina vänner är ganska dissappointing. men det kan vara möjligt om du tar en mono-pod eller stativ tillsammans med dig. Eller be någon att ta bilden för dig...

Smartphone kartong kamera stativ

I detta instructable, vi gör en smartphone kartong kamera stativ till placera på hyllan, tabeller eller garderober mer professionella foto eller video utan rörelse oskärpa eller skakig video's. Det är enkelt, Billigt och ca 2-3 timmars arbete. Det be...

Casette fall Dock

Jag vilja göra en docka för min nya Zopo ZP 998 men jag ville inte spendera en massa pengar på den.När jag var bara vandrade runt mellan våra gamla byter jag fick inspiration: ett fall skulle vara en fin och stadig bas för mitt projekt!Så jag riva sö...

DIY solglasögon fall | Sommaren DIY (lätt & inga Sew)

https://youtu.be/WCQKyK-iZ24Steg 1: För DIY solglasögon fall du behöver! För DIY solglasögon fall behöver du:-skum ark-DIY solglasögon fall mall-sax - fin punkt penna eller penna-limpistol-band-vatten droppe formade kristaller.Steg 2: I denna snabba...

Honung citron Cosplay mobiltelefon fall

ingen honung citron cosplay är komplett utan hennes mobiltelefon fall! Jag piskade detta för min vän för våra stora hjälte 6 Gogo och honung kostymer på Anime Milwaukee förra helgen :)Vad du behöver:-1 ark tjock craft skum-klart eller gamla mobiltele...

Making Cyberlox Falls

att göra din egen awesome falls är ganska lätt. Här är vad du behöver:Tubulär Crin (aka Cyberlox) , hur många färger du vill; Jag använde ett paket med rosa och ett paket med fluorescerande gul/grön i Mini storlek.Elastisk - vanlig resår eller stretc...

Göra en Pro vattentät kamera fall (+ video)

se till att kolla in min blogg!Detta är hur jag gjorde ett vattentätt fodral för min digitalkamera. Det är inte en super detaljerade instructable... mer som en build-a-long. Den är full av bra idéer om hur du kan göra din egen...En stor hurdle detta...

Hur man gör skum hår faller.

Hej, detta är min första instructable, jag hoppas du gillar den.Jag ska visa dig hur man gör skum hår faller (temporärt hår bitar). Ett billigt och roligt sätt att ändra ditt hår. Kan bäras ensam eller under syntetiska dreads. Underbara cyber hår.Är...

DIY Snap-on Fisheye objektiv fäste för iPhone

Hej alla!I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en fiskögelins fäste för din iPhone (eller någon annan smartphone) med hjälp av en billig fisheye lins och en iPhone fall.Jag vet att detta inte är en innovativ design och att du kunde köpa s...

Trä Google kartong används i historien klass

MålJag vill göra historia att vara mer av en händelserik kurs.Exempel på ett utarbetade målElever har ofta svårt att känna historia. De weren´t där när händelserna ägde rum, så de har svårt att föreställa sig vad som hände. Animerade bilder kan hjälp...

LED-färg Sensor

Detta projekt var gjort för UK välgörenhet Mappa om.Målet var att ge en blind man en anordning för att hjälpa honom berätta färg * av en LED.Jag la en Fiber-optic kabel till en billig smartphone fall, vilket gör att telefoner kameran fungera som färg...