Göra Mini kakor från plastflaska topparTitta på video eller foto handledning för att se hur man skapar mini kakor återanvända den plastflaska mössa.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rosa Champagne Mini kakor

Dessa rosa Champagne Mini kakor är ett bra sätt att fira alla tillfällen. Så i stället för rostningen champagne i ett glas på ditt nästa evenemang, varför inte ha en skål som du kan äta. Dessa är enkla att göra och det är alla gjorda från grunden....

Toblerone mini kakor (glutenfri)

Upp handen om du älskar choklad! Nu Höj både hand om du älskar Toblerone! Chokladälskare, glädjas!Kritan av honung & mandel nougat och den vackra mjölken schweizisk choklad och ovanliga pyramid form gjorde det mycket lättare för mig att bli förälskad...

Hembakade kakor Mini

Detta är en guide om hur man gör homemade mini kakor på ett väldigt lätt och enkelt sätt.Steg 1: Samla ingredienserna1. visp2. blanda skålar x23. bakplåtspapper4. skedar x35. 110 ml vatten6. mjöl7. kaka mix8. elektrisk visp9. cupcake hållare10. ägg11...

Choklad hallon Mini Bites

min första Instructable! Dessa mini-kakor sätta ett leende på läpparna. Jag blev inspirerad av känsliga te kakor och petit fours.Lagom stora choklad chip kakor med alla ekologiska råvaror. Doppade i mörk choklad och täckt i en färsk raspberry butterc...

Små kakor!

Låt oss göra några mini kakor med smaskiga Nummies Cookie skapelser Set! Jag köpte detta på Smyths för £6,99 och är för åldrarna 6 och upp. Satsen kan du göra 10 (eller fler) små kakor! Väldigt roligt!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++­­+++++++...

Prova min jordgubbar Mini tårtor

några ingredienser är allt du behöver göra min strawberry mini kakor!Steg 1: Steg ett: samla dina ingredienser För att göra min strawberry mini kakor behöver du en låda med butiks-köpt cake doughnuts, en can av vispad jordgubbar glasyr och en burk av...

Min 10 minuters Makeup rutin

Finns det något befriande om att ha en rutin. Rutiner sparar tid och mentala bandbredd, två värdefulla och ändliga resurser som ska fördelas klokt! Jag älskar att vara kreativ med mitt hår och makeup, men de flesta dagar jag håller mig till en enkel...

Min bakning Extravaganza!

Dessa är några av de tårtor jag har bakat och fulländat under år. Jag hoppas du gillar vad du ser! Snälla rösta på mig till Cake Decorating Contest!Kladdiga chokladkaka med Ganache glasyr och vanilj (wafers)Mandeltårta lager med hallon grädde och syl...

Amazing Mini chokladkakor Souffle

dessa fantastiska mini chokladkakor är möjligen den bästa smak och enklaste recept jag gjort någonsin. De kallas också mjöl-mindre chokladkakor eller souffles. De har inget mjöl i dem så de är glutenfria.Detta recept har 4 ingredienser. Den kan tilla...

Pokelove--färg samordnas två lager mini tårtor!

Tillbaka när jag var en faktiska barn, och det var faktiskt lämpligt att vara intresserad av sådana saker, alla mina syskon och jag var fanatiska om Pokemon. Inte kort spel så mycket, även om vi samlar in och horde kort bara för att titta igenom dem...

Minion mini tårta handledning

Minion mini kakor.Perfekt för barnkalas, vuxen födelsedagar eller som "Tack" gåva.(Denna handledning gör både gunstling och onda gunstling samtidigt. Låt mig veta om detta är förvirrande, eller om du föredrar 2 separata tutorials).Du behöver:Ver...

Mumsig kopp kakor!

Hej ledsen jag har inte varit på i en längre tid men jag hade skola och skolan flyttade så det fanns mycket att vänja sig, och jag är lite off timing för min kaka dem men dessa smaskiga saker kan användas på alla tillfällen!Steg 1: ingredienser... Fö...

Föraktliga Me - Fondant hantlangare

ännu ett år, en annan födelsedag. Min äldsta son är nu 6 år gammal! Jag kan inte tro det.Han inväntar Despicable Me 2 och ville ha en minion tårta på sin födelsedag med sex hantlangare naturligtvis!De är enkla och roliga att göra och lägga till mycke...

Läcker choklad honung Lip Balm (uppdaterad med länk till pop konst förpackning)

jag brukade vänta tills mina barn sov för att slather vaselin över deras nariga läppar eftersom de hatade någon form av fuktkräm. Så jag uppfann receptet för att locka dem till att frivilligt använda chapstick, men det är så gott och återfuktar så br...

Göra kylskåpsmagneter från Bottle Tops

Gör dina egna kylskåpsmagneter, med saker du säkert redan har hemma.OK, först och främst en kort disclaimer: Jag är för närvarande en hand efter att jag provat att bekämpa en bil med en motorcykel. Bilen slog mig eftersom den var gjord av metall och...

Göra en prop M134 minigun (från skräp)

Detta är sannolikt sist av de stora vapen ett tag. Jag kör ur skrot att göra dem med!Detta var helt enkelt en övning att försöka bygga en icke-funktionella (men roterande) minigun prop för en stillbilder skjuta. Det använder i princip upp alla mina r...

Blommig tentakel Cake

Detta är en trippel citrus pund kaka med vaniljstång buttercream och saltade sockerkulör balsamvinäger jordgubb fyllning och den är dekorerad med en obscen mängd handgjorda blommor och tentakler. Denna kaka gjordes för min kompis Sydney för hennes 40...

Zebra randiga tårta!

jag kommer att visa dig hur man enkelt gör en imponerande randig kaka! Följa instruktionerna jag har gett, en vän till mig som hade aldrig bakat en tårta i hans liv, med hjälp av rutan kaka mix, gjorde denna kaka för hans familj och alla var som bort...

(Nästan) traditionella sju lager kaka

även känd som Dobosh torte, Doboshtorte, Dobostorte, Dobos torte, sju lager tårta. Det verkar vara lite av en tvist om hur många lager en bra Dobosh torte bör ha-vissa källor säger sex, vissa säger sju, vissa säger nio, vissa säger att 21... oavsett...