Göra projekt 2: murare burk pajerom du älskar paj, mason burkar, och enkelhet detta är ett fantastiskt projekt att prova. Och vem älskar inte alla tre!
Se Steg
Relaterade Ämnen

5 steg murare burk Planter

denna murare burk planter är kul och lätt att göra. Min syster och jag gjorde det och kommer att ge det till vår mamma i julklapp. Personligen vi att göra det en ört av månad planter men det kan användas för någon form av anläggningen. Det är också e...

Murare burk Terrarium

skapa ett Terrarium med en murare burk! Ett Terrarium är en sluten behållare som växter kan växa inuti.Detta projekt är enkelt, Billigt och snabbt. Det kostar mindre än $15 och tar bara till en halv timme att slutföra.Steg 1: Skaffa material. Innan p...

DIY murare burk ljus

Detta är min egen version av DIY murare burk ljus! De flesta leveranser på bilden köptes antingen från Hobby Lobby eller precis runt mitt kök.Du kan helt enkelt köpa en ljus gör kit men denna version tillåter mer individualisering. De flesta kit komm...

DIY murare burk glas ljus täcker

Lägg till stil och färg till valfritt rum genom att skapa enkla mason burkar lätt täcker.Detta projekt är så snabbt och lätt att göra och armaturer kan du skapa är oändliga.Material som behövs:-Mason jar(s)-Armatur-Lampor-Exacto kniv-SaxTid: 10-15 mi...

Skum tvålpump Pump murare burk

skapa din egen skum pump murare burk tvålpump från material som du kanske redan har i ditt hem.Visste du att skum tvål som du köper i affären innehåller mest vatten och att det är faktiskt själva pumpen som skapar flesta skum? Spara dig själv lite pe...

Kul & lätt murare burk mosaik

Jag älskar burkar. Jag har alla möjliga runt mitt hus väntar ett syfte. Jag blev mycket upphetsad när jag visste murare burk utmaningen skulle komma, det enda problemet började jag har var att avgöra vilka projekt att fokusera på. För detta Instructa...

MURARE burk KRYDDHYLLA

Detta projekt var inspirerad av min pensionär lagringssystem i sin verkstad. Jag lade till lite stil till det och voila! Det ser ganska bra i mitt kök.Denna krydda Rack är lätt att göra och anpassa till dina behov. Du behöver inte använda mason burka...

Murare burk kaffekopp läderklädsel

Jag älskar bara dessa läder täcker som förvandla någon gammal murare burk i en kaffekopp. Det är den perfekta DIY gåvan för killar, tjejer, eller någon på din lista.Nu kan du köpa dessa online, men CACHELAGRING av $$$! Dyra! Nu kan du göra din egen....

Murare burk kök Transformation

Mitt kök var en icke-organiserad röra. Det är tills jag upptäckte min kärlek för mason burkar! Du kan omforma ditt kök alltför. Mason burkar är inte för dyrt och du kan vanligtvis hitta dem på Goodwill eller begagnat butiker eller ens varvet försäljn...

Murare burk lyktor

Dessa mason burkar kan vara små, men de kommer att lysa upp din värld med hur användbara och vackra de är. Vi är glada att presentera burkarna till tittare av Instructables.com med våra unika spinn på dem och med våra lätta att följa instruktioner. D...

Murare burk nåldynor!

Murare burk nåldynor!Gör en bedårande och helt funktionella pincushion burk!Perfekt för fyllning med alla typer av sömnad grejor!Steg 1: leveranser! Du behöver:Ball Mason burkar... 1/2 pint storlek Elite samling... bred mun!De är så söta eftersom de...

Murare burk snowjordklot

som barn älskade jag alltid titta på snöglober. Jag var fascinerad av vinterlandskapet i magnifika glas. Nu kan jag göra en och så kan du!Steg 1: Material som behövs Det material som behövs för detta projekt innehålla en murare burk, super lim, glitt...

Murare burk te kopp med inbyggd te bollen

Jag bläddrade bara tävling sidan här på Instructables och märkt "Murare burk utmaning". Jag hade velat göra min fru en tekopp med en inbyggd brantare ett tag nu, och eftersom julen var bara runt hörnet, jag tänkte att nu skulle vara en perfekt t...

Murare burk vände Sippy Cup

Mason burkar har många användningsområden, och här är en mer att lägga till den ständigt växande listan! Nu hipster småbarn kan chatta legos på lekplatsen medan du smuttar på juice!Glas (läs: icke-plast) mat och dryck behållare för barn blir allt pop...

Sugru murare burk stötfångare vakter

Det är ingen hemlighet Mason burkar är bra att återanvända till dricksglas. Det finns också många sätt (inklusive DIY) för att göra en sealable dricka pip men det har inte gjorts (såvitt jag kan hitta) är "släpp skydd" för dessa glasburkar. Det...

Murare burk tvålpump

Detta är en cool projekt att göra med en murare burk. Jag hade en liggandes som jag använt andra kloka de är ganska billigt i butiken. Theres alla typer och storlekar av burkar. Du vill att stammen av tvålpumpen att gå till botten av burken men inte...

Enkla murare burk tvålpump

Love mason burkar? Hatar utseendet på vanliga gamla Tvålautomater av din diskbänk? Om du svarat ja på båda dessa frågor så är här en trevlig och enkel guide till göra en enkel murare burk tvålpump till för fylla alla dina tvål och hem inredning behöv...

Skapa din egen Solar Powered murare burk nattlampa från skräp

det är våren vilket naturligtvis innebär två saker:-Regn, snö och snö-spadar har lämnat wornout, skadade och trasiga sol trädgård ljus på gården.-Plantskolor kör specialerbjudanden på nya sol ljus (jag hittade flera butiker som säljer dem för $1 styc...

Murare burk Margaritas & Cordless Drill Daiquiris

med några vänner över för drycker? Vill du spara på maträtt-tvätt samtidigt ha roligt? Sedan ska du murare burk Margaritas!I detta Instructable, ska jag visa dig hur man gör blandade drycker direkt i ett hem konservindustrin burkar.Blanda drinkar i e...