Gråtande glad Rova juice vampyr t-shirtI detta instructable kommer vi att lokalisering skall t-shirt från bilden. Andra ansikten är möjliga. Begränsningarna är bara i ditt sinne.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Blink: Gråtande Angel T-shirt

detta är vad som händer när du ger en Dr.Who fan sharpies och en tom T-shirt + en timme driftstopp! Jag vill lägga till fler änglar (kanske en anfallande en i ryggen!) men detta är det hittills:)...

Vampyr bettet cupcakes

jag ser dessa vampyr bettet cupcakes runt Internetsen. De är super lätt att göra - kan du komma undan med konserverad glasyr och boxed kaka mix!Jag gjorde mitt eget blod sås från maraschino körsbär, men känn dig fri att använda burk sylt eller någon...

T-Shirt tote

om din mamma är något som mitt, hon aldrig låta dig bli av med alla dessa gamla t-shirts från läger, fältet skoldagar, etc.Tja, är detta projekt ett bra sätt att göra dessa anmärker av sentimentalt värde till något hon kan faktiskt använda!Denna väsk...

Bleach motstå T-Shirt projekt

dess mitten av sommaren, för varmt för att göra något utanför, barnen är gå nötter och har haft det med vanligt gammalt hantverk. Vad du ska göra? Det är dags att vara reinspired.Steg 1: material* Blekmedel penna* Fast färgade t-shirts* Kartong, plex...

Mosse trädgård för köttätande växter

ingenting livar upp fönsterblecket klassrummet som några rovdjur / offer åtgärder. Köttätande växter är den mäktigaste av krukväxter, men många kan bara trivs i fuktig, sura, bog miljö.För att hålla din köttätande växter glad året runt, göra dem en s...

Gråtande Angel Child kostym - lätt

min 11 åriga dotter ville vara en gråtande Angel för Halloween. Vad kan vara mer skrämmande? Jag ville inte göra någon sömnad och ville att det skulle vara så billigt och enkelt som möjligt. Vi var inte alltför bekymret med absoluta sten-liknande pre...

Borderlands stil T-shirt

Hej underhuggare!Varje valv jägare behöver säkert en bra utrustning, så jag presentera min Borderlands stil T-shirt!Det är verkligen enkelt, Billigt och snabbt att göra en och det ser riktigt cool!Steg 1: Vad du behöver? färgborste(gamla) T-shirtDet...

Flätade pannband från återvunnet T-shirt

Pannband har varit en stor sak nyligen och jag ville göra några av mina egna. Så med en en gammal t-shirt och några idéer som jag bestämde mig för att prova min hand på att göra några pannband av min egen.Steg 1: leveranserDu behöver följande:En T-sh...

Bygga din egen t-shirt tryckpress

har en bra idé för en t-shirt? Vill du anpassa kläder eller att göra dina egna utskrifter? Här är hur man gör en press för att göra skjortor liknar gummi stämpling.Omnämnande av detta projekt eller våra storspelare 1 d 20 shirt design måste tillhanda...

"Fauxrrell Williams" för en "Glad" Halloween!

Efter Pharrell Williams utseende på Grammys det senaste året använde jag photoshop att sätta hans berömda "hatten" på mitt huvud och andra vänner och även en stor gummi anka, att få folk att skratta och vara "glad" vid åsynen. Vad en s...

Tee Shirt Scarf DIY

detta är min första Instructable, så vänligen inte nedlåtande mig! :-)Använd en gammal skjorta som har något annat syfte.Jag skulle kasta detta gammal skjorta bort, men jag beslutade att lägga den på ett bättre sätt!Steg 1: Du behöver... 1 tröja (hel...

Little Big Planet 2 Sackboy T-Shirt

jag har precis avslutat målar en t-shirt med Sackboy på det för min son som är LBP2 fan. Jag kunde inte hitta någon LBP2 skjortor för pojkar någonstans så jag fick ut färger och penslar sportsligt och gjorde en själv. När jag var klar jag smackade mi...

DIY Flash T-shirt | Fituro

Hej alla!Min bror och jag är stora fans av Flash (TV-serie) och han vill vara som honom och han är alltid tänka på det så jag bestämde mig att göra honom en t-shirt så att han kunde låtsas att vara Flash och spela och jag visste att detta skulle göra...

Time Lapse Rover V2.0 för eMotimo TB3

En av mina favorit DIY projekt var att bygga en time lapse rover för eMotimo TB3. På tiden var det unik i det faktum att ingen annan hade en, åtminstone från vad jag kunde hitta på internet. I stället för att begränsas till en fast längd på reglaget,...

MagnetMobile: Att göra en vägg kryper Rover

Så nyligen jag kom med en idé... Ja, en utmaning: att bygga en robot rover som driver upp en metallyta. Jag ifrågasatte mina medarbetare Kyle och jag själv med detta mål i form av en build-off en dag. Vi dokumenterade äventyret (vår tankeprocess, för...

Mobile Station prototyp för miljömässiga datafångst ("en Mars Rover emulator")

De allmänna Beskrivning/kontroller:Detta projekt har rätt för utvecklingen av en fullt fungerande mobil prototyp "Rover Station", ansvarig för miljö datafångst som temperatur, luftfuktighet och ljusstyrka. Tanken är i den framtida agregate andra...

Pickle Juice Gelatin sallad (aka den konstigaste middag jag någonsin gjort)

Första, s ågra backstory:Jag har lekt och experimenterar mycket med gelatin nyligen. Efter lite forskning för en annan Instructable jag arbetar på, jag har oavsiktligt lärt mig att gelatin är mycket bra för dig och har sökt ut fler recept som inklude...

MiniSub ROV

Havet är att ringa ditt namn! Varelser, kustlandskap och skatter både naturliga och konstgjorda ligga strax under ytan av världens vatten väntar på att hittas. Du kan bära en kostym och doppa i, men varför gå till allt det besväret när du kunde skick...

Juice dyker

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör enkla men läckra juice dyker!Steg 1: ingredienser Juice plastmuggar eller islådan tand plockar eller Popsicle pinnarSteg 2: Välj din Juice För att göra dessa läckra dyker du kan använda någon j...