Gratulationskort med lätt Quilling konstQuilling är konsten att skapa intrikata former från remsor av papper. Tekniken är enkel: efter en lång, smalt band av papper rullas runt en nål som verktyg (jag använder Tandpetare), remsan är ordnade med fingertopparna till önskad form, och sedan limmade för att göra det permanent på någon yta. Quilled Lägg en elegant touch på kort för alla tillfällen. Idag i denna tutorial jag ska visa dig hur man gör ett kort som är dekorerad med Quilling Art.


i detta inlägg tror jag bilder och filmer kommer att hjälpa dig mer, sedan mina ord och mening.

Titta på video av ifyllda kortet här- https://www.youtube.com/watch?v=3yMzP-S1808

Jag har deltagit i den Quilling Art tävling så om du gillar det snälla rösta på mig.

Min andra instructable-distansera mätanordning med automatiska larm

Besök min Tech. blogg -Andro rot


Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Home Decor med papper Quilling konst: Fantastiska DIY Room Decor med fågel Quilling mönster

Quilling konst och Quilling hantverk idéer på senare tid har också en favorit bland barnen som ett lätt quilling konstprojekt för barn, tar kortare tid och ger snabb och färgglada resultat.Quilling mönster och quilling mönster täcker ett brett spektr...

DIY Room Decor med Quilling konst: Fjäder vägg ram.

Hej min Instructable älskare! Jag tar du en av de mest unika DIY Room Decor idéer med Quilling konst med vilken fjäder vägg ram kan skapas. att göra intressanta DIY Room Decor idéer kan göras med quilling strips och några grundläggande hantverk lever...

Nördiga gratulationskort med gamla disketter

Alright en annan Instructable för nördar! Ja, skulle vara för någon...Dess ett innerligt gratulationskort med en touch av geekiness. Bästa vän vecka / vänskap dagen kommer och jag ville göra något för henne.Krav:1.A vykort eller något tjockt papper,...

Hur man gör och slutföra personlig namn plattor med bikupa papper Quilling

Hur man gör och slutföra personlig namn plattor med bikupa papper Quilling | DIY Quilled papper brev | HeminredningI denna tutorial får du lära dig att göra personliga namn plåtar med quilling tekniker i bara några steg. Låt oss komma igång.Jo jag ho...

Festlig elektroniska gratulationskort med ledande paint

detta instructable visar dig hur man gör elektroniska gratulationskort för alla tillfällen som du väljer. Men mitt mål här är främst att visa hur barnen kan ha roligt att göra kort utan också lära sig om elektronik på samma gång.Jag kommer att använd...

Hur man gör personliga namn plattor med konfetti | DIY Quilled papper brev | Hem Decor

I denna tutorial får du lära dig att göra personliga namn plåtar med quilling tekniker i bara några steg. Låt oss komma igång.Jo jag hoppas att du haft detta hantverk och så glöm inte att dela, kommentera, gilla och prenumerera.Följ mig på Facebook:...

Reglaget gratulationskort (med valfri laser skurna design!)

Hello! Jag ska visa dig hur man gör detta roliga reglaget gratulationskort i min första video. Du kan dekorera den men du, eller du kan kolla hur jag gjorde min egen design i illustrator i min andra video.Steg 1: Kort att göra Tutorial VideoDenna vid...

Quilling konst: ånga punk utrustar hjärta

detta är ett fantastiskt snygga projekt. Det är billigt, men det behöver tid för att avsluta den. Du måste vara tålamod att göra detta. Det tar mig ca 7 timmar att göra detta.PS: Ledsen för min dåliga engelskaSteg 1: Vad du behöver -Färg papper du vi...

Att göra en Cruiser planka med glass däck konst

bygga en skateboard är inte riktigt så svårt. I allmänhet, en skateboardbestår av tre delar: däck, lastbilar och hjulen. I videon visas här, kommer jag visa dig hur man gör däcket för en cruiser styrelse (med ingen kicktail). Dessa styrelser används...

Med klipp att Rama konst

Har några cool konst och vet inte vad jag ska Rama in den med?Är du på en budget?Har du också några papperslappar skrot-bokning liggande som du inte vet vad man ska göra med?Lösning: Använd några av dessa snyggt klipp för att utforma din konst!Steg 1...

Holiday gratulationskort med Chibitronics LED

Att göra unika, handgjorda kort är alltid ett bra sätt att få någon att känna sig speciell. I år gjorde vi flera julkort med hjälp av särskilda LED klistermärken från Chibitronics. Den följande Instructable tar dig genom hela processen att göra din e...

Söta get gratulationskort med siluett cutter

Jag ville ha ett snabbt sätt att visa upp våra makerspace ny silhuett porträtt elektroniska fräs. Jag har också en djup förkärlek för getter, således det första jag tänkte på var att göra en uppsättning av get tema brevpapper.Steg 1: Plocka en bra de...

DIY alla hjärtans dag gåva idéer 2016 | Gratulationskort med hjärtat utskrifter

Min dotter hjälpte mig att göra detta DIY för Valentine partiet i hennes skola.Märkte du dessa söta ord från henne?Vänligen som, dela & Prenumerera.Tack, Neha...

Att få börja med Quilling

Hej, i detta instructables jag inte bara berätta hur man gör en specifik sak med quilling papper men även jag lära dig grunderna i Quilling. Detta är för nybörjare som inte vet om Quilling och genom detta instructables jag vill inspirera människor at...

3D hund Quilling - DIY konst

Quilling är en konstform som innebär användning av remsor av papper som är rullade, formas och limmade ihop för att skapa dekorativa mönster. Papperet rullas, loopade, hoprullade, twisted och annars manipuleras för att skapa former som utgör mönster...

Hur man gör en 3D blomma gratulationskort | Quilling konstverk

I denna tutorial får du lära dig att göra en 3D gratulationskort med quilling papper blommor och blad i bara några steg. Låt oss komma igång.Hur till göra Quilled lämnar använder papper konst Quilling https://youtu.be/pNq5sWws50cHur man gör Quilled b...

Quilling vägg dekoration tanken: Hur att göra väggbonad med Quilling Art

Craft älskare tenderar ofta att fundera över tanken om hur man gör vackra vägg dekor med Quilling tekniken. Konst av Quilling omfattar olika, lätt blomma mönster. Mitt i allt detta när det kommer till att hitta en enkel Quilling design för nybörjare,...

DIY hem dekoration: Hur man gör Quilled Shell Wall Decor

Quilled shell wall decor är en unik och en intressant idé som kom att tänka på, när jag tänkte på idéer för min DIY hem dekoration projektet. Omvandla ett vardagliga rum till ett levande vardagsrum kan lätt göras, om du titta på denna kompletta steg...

Quilling Art

Quilling Art:Quilling- eller pappersformat filigran är en konstform som innebär användning av remsor av papper som är rullade, formas och limmade ihop för att skapa dekorativa mönster. Papperet rullas, loopade, hoprullade, twisted och annars manipule...