Gravyr Titan med Trotec Speedy 300 Laserdu kan ändra färgen på Titan. Lasern är bara ett exakt program av värme. Värme ändras lagret av oxidation på Titan. Vissa temperaturer kan orsaka olika färger.

Jag gjorde detta i Techshop.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör unika mode designmönster med Pepakura papper hantverk (Laser skurna tyg och läder)

3D till 2D till 3D överföring: göra unika mode designmönster med Pepakura papper hantverk (laserskuret)Inspirerad av Japanska Papercraft, konstnären Michael Koehle och jag slog sig ihop och kombineras vår kompetens för att göra plagget mönster som in...

Sammanfattning: Mycket låg kostnad spirograph med hjälp av Laser

I detta projekt kommer vi att bygga LASER SPIROGRAPH. Vi konstruerar laser spirograph med laserpekare med extern strömkälla, motorer, speglar och byta fält och potentiometrar. Detta projekt utforskar eleganta variationer för Spirographs att Visa Twee...

Packning att göra med hjälp av Laser

En dag stod jag inför uppgiften att återuppbygga en av mina motorer. Efter en hel del rengöring och demontering insåg jag att jag måste investera och installera nya packningar runt. Jag upptäckte att de var dyra och i vissa fall omöjligt för att få n...

TRÅDLÖSA högtalare med hjälp av LASER

Det blir alltid kul att spela med musik och med ljus, här är detprojektet "Wireless audio sändare" har både musik och ljus vilket är att ansluta ljudkällan som bärbar dator, mobiltelefon, dvd spelare, osv., och högtalare via laserljus. Detta fun...

Sko bänk gjord med CNC Router och Laser

här är en sko lagring bänk för en farstun. Det skars från 3/4, 1/2 och 1/8 tum plywood med en CNC router och laser cutter.Målet med denna design var en styv och lätt bänk. Det måste också vara tillräckligt starka för att stå på och har bra ventilatio...

Hur man gör en hela drone/Multirotor och kamera gimbal med hjälp av laser skär delar

bilden du se togs från min första någonsin copter som jag byggt i 2 timmar, vad jag inte nämnde var min första copter används en laser cut ram jag utformade och tillverkade i skolan.Denna skillnad mellan detta inlägg och min andra om att bygga multir...

Tesla CD turbin med skrämmande Steampunk Laser PumpkinCutter Attachment

om du vill bygga något högteknologiska, verkligen skrämmande, Billigt och relativt lätt för Halloween, denna Steampunk Tesla CD turbinen är det! Den använder återvunnet CD-skivor, neodymiummagneter och en magnetisk koppling till motordrivna verktyg o...

Gravyr plast med en Dremel

Höger, du låna din whipper snipper till någon, de använder den och returnera sina trasiga en hävdar det var din.Du känner dig besviken att du måste köpa en ny, du bör göra detta till din whipper snipper så att nästa gång du lån det till någon de vet...

Hur man gör en linjal eller måttband med en skrivare eller laser cutter

Skulle behöva hämta en linjal? Vad sägs om en linjal med decimal inches? Har du alltid tänkt att centimeter bör komma i 64ths? Behöver du en linjal som går upp till 11?Som en tillverkare av objekt måste jag ofta mäta objekt. Ibland, jag bär ett par D...

Måla den största transistorn någonsin, med hjälp av Laser skär stenciler

Och nu till något helt annat... multi color stenciling använder en laserskärare!!!Detta är hur jag använt GIMP och Inkscape att separera, prep och registrera olika lager för min bild.Steg 1: Plocka en bildPlocka, eller göra en bild med några färger.J...

Grand Titan med rörliga ben och addons

vi gjort rörliga benSteg 1: del till biuld ben for legsstavargrön: 14blå: 8vit: 8gul: 1conertoinsgrön: 8röd: 8Orgen: 4gul: 2extray: 2gångjärn +: 2gångjärn-: 10klumpa ihop sig sookit: 4Ball cup: 4blå spacer: 10Steg 2: del av gun och ben utseende Steg...

Laser-gravyr en brödkavel

En av mina vänner bakar de mest fantastiska sugar cookies. Hon råkar också älska giraffer, så jag tänkte-vad bättre sätt att få fler kakor ur henne än att gravera några giraffer på en kavel! Du kan också uppmuntra bakverk från dina vänner med anpassa...

Laser Cut och Etch en Xiangqi uppsättning

På Wikipedia posten för Xiangqi har massor av bra information om spelet. Det är ungefär som Western schack, men annorlunda.Jag tillbringade en tid i Vietnam tidigare i år såg en hel del häroch bestämde mig för jag var tvungen att lära sig spela.Sedan...

Laser graverad återvunnet vin flaska glas

jag gjort dessa Pittsburgh tema dricksglas av återvunna vinflaskor.Jag gjorde det på TechShop.Dessa var etsad på Trotec Speedy 300 laser gravör.Steg 1: Förnödenheter som behövs 1. skyddsglasögon2. en silicon ugnen mitt3. tomma vinflaskor4. en 5 gallo...

Laser graverad Taggar för rummet nummerplåt

detta år började jag jobba som en gymnasielärare shop/craft/tech (vi kallar klassen Pro-LAB Shop akronym skäl). När jag kom, var rum plattan genom min dörr tom, vilket var typ av en besvikelse. Snarare än att vänta på skolan att beställa plast Taggar...

Grädda & Make: Laser skär pepparkakshus

Skapa ett pepparkakshus är en tiden hedrad tradition. Jag ville se om att göra en med hjälp av en laserskärare skulle vara en förbättring över kök-bara standardversionerna.Bakning och att göra var mycket kul och en bra bonding aktivitet på Fablab Lon...

Laptop hållare

min början: http://fablab.waag.org/project/laptop-holderTa din bärbara dator och mät bredd och djup. Efter det kan du bestämma bredden på laptop innehavaren du vill ha. Exempelvis räknade jag 5 cm på båda sidor, så min laptop hållare blir mindre för...

Gjorde det på TechShop (PGH) - Upcycled Ikea klocka

jag hittade en $, 99 klocka på Ikea kallas Görgen. Det är en fin liten klocka med ett enkelt ansikte, mycket vanligt ser. Jag trodde det skulle vara bra att lägga en trä faner till att klassificera det upp lite. Jag gjorde detta på TechShop PGH på en...

Anpassade troféer - Creativly

jag fick en massa cykel (motorcykel) händelser som en leverantör / ägare - operatör av "Rock och Ride". Under de senaste åren trenden att skapa cykel Visa troféer av svetsning tillsammans cykel har delar och verktyg tillsammans verkligen tagit f...