Groddplanta bord och växande lampor - växa plantor tabell idéHej

Jag installerade en fröplanta tabell i min källare under våren. Jag skulle vilja dela min experiment till dig. Innan växthusgaser börja jag mina växter inomhus (tomater, perenner och andra...).

För guide: http://www.revolution-saglac.com/garden/seedling-grow-table/seedling-table.html

Del 1: Installera växande lampor

Del 2: växande tabeller setup.

Instruktioner en français (franska instruktioner): tabell de kultur intérieure

Relaterade Ämnen

Barn bord och stol.

Tjena Instructable läsare.Idag, ska jag visa dig hur jag gjorde ett bord och stol till min dotter. Jag ska försöka hålla det enkelt med en måttlig mängd verktyg som en hem trä butik kan ha. Inklusive fläcken och förbrukningsvaror skulle jag uppskatta...

Trädgård bord och bänk

Detta är min instructable visar dig hur man gör en anständig bord och bänk.Den främsta anledningen var jag inte vill spendera över $400 för en "på hyllan" trädgårdsbord uppsättning, och av sammanfallande, min pappa som en halv bil full av 3 x 3...

Wood bord och stol med lederna bara

detta är det första inlägget av färdiga arbete utnyttja Ohio University's CNC router. Projektet tilldelades delvis med en förberedande klass börjar 13 maj 2013. Efter att ha experimenterat i en 3D-rendering program, Rhino, klassen delas in i team att...

Enkel Lego bord och stol

en enkel Lego bord och stol som en engelsk klassprojekt.Steg 1: Leta upp 3-2 x 8 block och placera dem pins ner med sina långa kanter röra. Leta upp 2-2 x 6 kvarter.Steg 2: Plats 1 - 2 x 6 block spola längs varje kortsida av nu 6 x 8 rektangeln. Leta...

Minecraft hög topp bord och stolar

Hej Välkommen till detta outgrundlig jag ska ge alla denna kredit till min lilla bro som 7 gjorde han det medan du spelar minecraft jag tyckte det var bra nog för en instructable så jag hoppas du gillarSteg 1: material 1 slab 5 stycken av staket 4 tr...

Pall bord och stol

Instructable om hur man bygger en pall bord och pall stol.Steg 1: Stolen Skär skivor till den storlek du vill ha och skruva dem tillsammans med längre bitar under för att skapa basen av din stol. Sedan skär två långa bitar och skruva dem tillsammans...

DIY barn lagring bord och stolar

här kiddies skrivbord eller lagring bord och stolar är faktiskt ganska enkelt att göra och ser fantastiska en gång målade med Rust-Oleum i nyanser av blått. Skrivbord locket lyfter upp och erbjuder en trevlig lagringsutrymme för leksaker eller hantve...

Säng, bord och bänkar för camper van - allt i ett!

Efter användande van med enkel plattform för en säng, bord och plats för att umgås i ett år, vi bestämde att det var tid att gå till nästa nivå: bygga en allt-i-ett bed-tabell-bänkar-lagring! Vårt mål var att lägga till mer lagringsutrymme i det bebo...

123D Autodesk glas Flower bord och vin-Set med stolar

Detta en enkel att göra tabellen och vin in i 123D Autodesk.Steg 1: TabellenLåt oss börja med ryggraden i hela detta projekt, centrala tabellen. För att få den kurviga fot effekt ses i bilden, måste du skapa en cirkel skiss, kopiera och förbi det för...

Snabb och enkel dyka upp igen för fällbara bord (och andra tabeller också!)

Min fru gjorde detta projekt från början till slut.Jag tog bilder, valt ut kakel, och satt ihop detta instructable.***Jag skulle inte göra det till alla värdefulla register eller till en kvalitet bord av trä. När dessa plattor har fastnat nere, kan d...

Träbord och Plexiglas design DIY solros olja

Träbord för att uppnå workshopen med en gammal bänkskiva återhämta. Båda fötterna gjordes av plexiglas 15 mm tjocka laser klippa och klistra.En plexiglas plattan lades till fylla hålet. Tabellen är fast i väggen med parentes.Till slut ville jag göra...

Tomatplantor - plantering trämaterial och växande Guide

Hur att plantera tomatplantor med dike plantering metod?Hur man knyter upp enkelt din tomatplantor i ett växthus?Tips för växande stora tomater:Guide: plantering strängarna växande skörd tomaterSteg 1: Plantera tomater i ett dike För massiva rötter,...

Parti bord och hus dekoration idé: halloweenparty

Halloween är min favorit semester någonsin. Vi har alltid vänner barn (allt från baby till 7 yo), så jag försöker alltid mitt bästa för att kasta en rolig fest för dem, som är barn fall (inte alltför skrämmande).På detta instructable, du hittar desse...

Lap bord och dekorativ kudde

det finns tillfällen när jag inte vill helst behöva lämna bekvämligheter i min egen soffa (eller säng) bara för att använda datorn, äta eller ens läsa.Med hjälp av överblivna material fr andra projekt, kan du skapa några varv kudde som även fungerar...

Låg kostnad linjärt ställdon för cnc xy bord och liknande!

Om du är intresserad av 3D-utskrifter, kanske du också vill kolla in min andra instructable för en Aircodetekniken billig DIY SLS 3D skrivareAtt skapa en bra linjära ställdon för din personliga 3D skrivare eller cnc maskin är aldrig lätt. Antingen fö...

FLIKEN, litet bord och avföring av Samuel Bernier

denna uppsättning av tabellen och avföring är enkel, ännu helt original. Konceptet är att använda fyra långa regummerade stavar som endast församlingen för den Möbelben. Om du har extra hårt trä, är här ett bra projekt för dig.Steg 1: delar Du i prin...

Bambu trädgård bord och stolar renovering

Samlas i en vilja förnya din gamla bambumöbler fyll den!Steg 1: Steg 1:Material lista över vad vi behöverLista;1 - akryl färger2 - stora och små pensel3-färg tunnare att rengöra fläcken4 - handske5-paint Bucket6-bambu möbler7-plast klipp (om någon sk...

Lilla köket bygga (alla i en kök/bord och stol enhet)

Jag har alltid gillat utrymmesbesparande produkter så jag bestämde mig att skapa en allt i ett kök enhet som är tänkt att tillåta användaren att bo i ett standard van på sin egen för ett par dagar och koka med relativ lätthet och bekvämlighet. (Detta...

Picknick bord och bänk - 2 i 1

Detta instructable är för en lätt acces picknickbord som fälls till en bänk i två sekunder.Jag kunde inte hitta några mönster som jag gillade så jag skapade den här.Perfekt för ett däck eller ett område med begränsat utrymme.Allt trä är två av fyra (...