GSM Android-telefon som HD utomhus webbkameradenna instrucable handlar om att bygga en webbkamera som kunde placeras utomhus var som helst i världen där är tillgängligt mobilnät. Det skulle kunna användas att iaktta fåglar, djur, skog, berg, floder eller sjöar. Eller det kan placeras i staden för att övervaka trafikstockningar, byggarbetsplatser eller väder eller i hus på landet att hålla ett öga på den saknas.

Instructable är i filen nedan.

Relaterade Ämnen

Hur du använder en Android-telefon som en webbkamera med Skype

det finns ett gammalt talesätt att en bild är värd tusen ord... och det finns ett nytt säger att en video är värd en miljon. Nu som kan tyckas vara en överdrift, men det finns en enorm skillnad mellan tala till någon på ett samtal och tala till dem v...

Super enkel sätt att ställa in din android-telefon som ett trådlöst tangentbord och mus!

Sökte jag förmodligen 20 olika program om hur man använder min android-telefon för att styra min dator över wifi med mycket lite lycka. Slutligen hittade jag en gratis app som inte tar betalt för servern på min dator.Vad du behöver,Droid 2.0 mobiltel...

Med Smart telefon som Motion Sensor Alarm

Idag vi lever i en värld där smarta telefoner blir allt billigare, grundläggande Android telefon kosta bara runt $60 i delen av världen där jag bor i. Oavsett märke och modell av OS kommer nästan alla smarta telefonen med flera maskin- och sensorer s...

Ersätta alla min infraröda fjärrkontroller med balken 6 och en android-telefon.

Min fortsatta enhet att ena alla mina fjärrkontroll behov i en enhet har leda mig till vissa maskin- och programvara för att aktivera min android telefon som en sann Universal Remote.Min djupaste tack till Ron Bessems av promixis för hans hjälp på at...

Epic använder för en gammal Android telefon

Har en gammal Android telefon som har samlat damm här är några utmärkta sätt att återanvända dem utan att ta isärSteg 1: Förvandla det till en hem media controllerÄven junkiest gammal Android-enhet har gott om kraft för att tjäna som enhögteknologisk...

Droidalyzer - en öppen källkod, Bluetooth alkohol detektor tillbehör för Android-telefoner

*** produktversion av Droidalyzer finns nu från Seeedstudio ***Droidalyzer är en öppen källkod, Bluetooth alkohol detektor tillbehör för Android-telefoner. Par Bluetooth aktiverat Droidalyzer till din Android-telefon och sedan använda den för att upp...

Göra en WiFi webbkamera från en gammal Android telefon

En av mina gamla Android telefoner förvandlas till en webbkamera är något jag har funderat på att göra länge nu. Ett par år sedan, jag stött ett projekt som 3D-skrivare på kicken (RigidBot, om du är intresserad). Det tog lång tid att äntligen få sak,...

Hur man styr min IoT enhet av Android-telefon eller IPhone via Cloud Server som Arduino

Jag vet WIZ550web lösning för övervakning. Nyligen meddelade WIZ550web modul WIZnet.Så genomfört jag en firmware WIZ550web SW ändring eftersom jag kan hantera en ursprungskod enkelt.Du kan hantera status för utrustning även om det är så långt. Se föl...

Gör en trådlös Robot med en Android-telefon

I detta Instructable kommer vi att bygga en MouseBot.MouseBot är en liten trådlös arduino robot som du kan styra med en dator. Det kräver inte en WiFi-modul. Istället använder en android-telefon för att ansluta sig till internet. Android-telefon ger...

Baby Monitor med hjälp av en gammal Android telefon

Har nyligen blivit pappa öppnat upp en helt ny värld av behov, främst bland som är att hålla ett öga på ditt barn eller helt enkelt med att göra saker medan barnet sover i ett annat rum.Att ha gått igenom olika alternativ, som en IP-säkerhet webbkame...

Använda android mobiltelefon som webcam gratis

Hej alla detta är min första instructable, så behaga bli slag till mig och kommentera gärna på hur jag kan göra detta instructable bättreI detta instructable jag kommer att berätta hur man ställer in och använder Android-telefonen som en webbkamera.f...

Kontroll Arduino RC bil med android telefon & 1Sheeld

Om du vill kontrollera RC bil med din android smartphone utan att använda Bluetooth-modul och programmering android ansökan, kan du använda 1Sheeld i stället för dem.I grund och botten består 1Sheeld av två delar. Den första delen är en sköld som är...

Android-telefon kontrollerade lampa

I detta Instructable kommer vi att göra en lampa som vi kan styra med en android-telefon. Använda en app, kommer vi att kunna justera ljusstyrkan på lampan.Steg 1: Hur det fungerar Lampans ljusstyrka regleras av en enkel dimmer. Växeln roteras självs...

Skicka en kopia av dina bilder och videor i din Android-telefon till Raspberry Pi med Bluetooth

IntroduktionDetta instructable byggd på en tidigare instructable "vända Raspberry Pi i en Bluetooth-enhet som jag skapat.Foton och videoklipp på min Android telefon säkerhetskopieras automatiskt till Google + Foto moln. Men vill jag spara en kopia i...

5 sätt att snabba upp din Android-telefon

Om du känner att din android-telefon blir trög ner extra tid, du är inte själv. I sanning finns det många Android kunder kan erhållas även frossa i liknande problem.Det finns olika anledningar som kan orsaka denna aspekt uppstår inklusive alltför mån...

Android-telefon stå med Lego

jag älskar min Nexus telefon, men tillbehör marknaden för Android-telefoner är ganska svag. Jag använder min telefon som väckarklocka på natten medan jag ladda det, fastnat mellan böcker och lampan på mitt Nattduksbord så det är läsbar.Det var dags a...

Android telefon över The Air Radio

SDR Touch är en riktigt cool app. Det använder sig av en billig (~ $15) tv-kort och en $2.00 kabel att vända någon Android-telefon eller tablett till en wide-band-mottagare. Det finns en gratis basversion till se om ditt system fungerar med det och e...

Styra Arduino med Android-telefon via Bluetooth

Hej gott folk, här kan du lära dig hur man styr Arduino med Android-telefon via Bluetooth. Du kan använda din smartphone som en fjärrkontroll för dig hem belysningssystem eller du kan använda som en drone remote etc.För att göra anslutningen mellan A...

Öppna mitt hem med hjälp av balken 6 och en android-telefon!

Om du har läst min instructable på konsolidera alla min infraröda fjärrkontroller till min android-telefon så är nästa steg jag har tagit för att göra min Galaxy Anmärkning 4 till en sann Universal Remote!Fantastiskt hur den typiska smartphone kan bl...