Hålla din laptop cool!När jag gör arbetsintensiva uppgifter på min MacBook, som redigerar högupplösta bilder eller videoklipp, det tenderar att överhettas. En av de bästa sätten att bekämpa detta problem är att låta luften att flöda under enheten för att hålla det svalt. Det finns laptop tillbehör kan du köpa som förhöjda knä skrivbord och fans, men de är inte mycket bärbara, och de kan vara dyr. Min lösning: två halvor av en squash. Super billigt! Super bärbar!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hålla din laptop cool med kök objekt

Det finns ingen anledning att köpa USB-powered fläkt för att hålla din bärbara dator cool. Denna enkla hacka kommer att öka luftflödet runt din bärbara dator och hålla det svalare.Saker som behövs bredvid din bärbara dator:Stor skärbrädaTorkstllSteg...

Hålla din Swamp Cooler blir träsket sak

Swamp kylare samla och odla alla typer av bakterier och mögel i vattnet. Som kylen fungerar, kan dessa organismer resa in i ditt hem och orsaka en rad hälsoproblem. Kemikalier kan läggas till vattnet för att döda bakterier, mögel och alger, men kan v...

Lätt Laptop Cooling Stand

i detta instructable jag kommer att visa hur man gör en enkel, trä laptop cooling stand. Denna laptop stand hjälper till att hålla din laptop cool genom att upphöja det och öppen under design. Detta innebär att din laptop överhettning när du kör ett...

Hur till stopp din Laptop överhettning

Inledning: dator (Laptop) kylning grundernaKylning av CPU(Central Processing Unit), annars kallad "The Chip" eller att lekmän "hjärnan" i den bärbara datorn är ett dilemma som de flesta tillverkare att ställas inför när utforma en lapt...

Bambu Laptop Cooler

Min första laptop cooler gjordes av ett företag som namnet brändjärn, min kostnad kom till ca $47. Efter det bröt tittat jag runt en bättre mer varaktig lösning. Metall och trä verkade som en bra idé...Bambu kylare redan finns på marknaden har en kon...

Laptop Cooling Stand (med en 2 x 6)

Min HP Zbook är en anständig laptop, men att placera den på sängen eller i mitt knä medan använder den tenderar att få det varmt. Så jag började använda en bit plywood som ett stativ men det såg inte bra och det var för tunga att bära runt från en gå...

Måla och vatten Cool din Laptop

jag är säker på att många av er har en sex eller sju år gamla laptop samlar damm. Men varför låta det sitta där när du kan omvandla den till den coolaste (ingen ordlek avsedd) laptop på blocket?Under den här guiden får du lära dig att måla din gamla...

Billigt sätt att coola ner din Laptop

detta är den billigaste laptop cooler står, du använda ägg kartong fack för att kyla datorn också från detta ägg fack kan du telefonhållare.Prenumerera på min YOUTUBE kanal: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=macobtMin blog:http://ma...

Lätt Laptop Cooler

ett tag sedan min laptop beslutat att ha värme problem som resulterade i fläkten på det mesta. Detta bör nog titta på men under tiden gjorde jag en monter som tillåter luft att cirkulera under den. Det finns inga rörliga delar, ingen ström behövs, oc...

Laptop Cooling Stand från skrot

I detta Instructable lär jag dig hur man bygger en enkel kylning stå från skrot.Min laptop har en tendens att vilja överhettning när jag jobbar på saker, vilket gör att sakta ner. Jag lekte med tanken på att köpa en kommersiell kyla står, men min mak...

DIY super budget laptop cooler

College barn är bröt och det är jag. Jag arbetar min macbook till varje byte har. Idag bestämde jag mig att ge det en hjälpande hade och försöka hålla det så cool som möjligt.Den totala budgeten var bara ender $10,00Steg 1: Material du behöver. 1. Sh...

DIY Laptop Cooler

en plexiglas konstruerade notebook cooler utrustade med spiffy upplysta fans för några trippy sen natt surfing/gaming safari...Steg 1: Att få vissa saker tillsammans... Behöver du lite saker, så gräva runt i din delar låda för följande objekt:-en swi...

Billigt och lätt laptop cooler

Hej dag lär du hur du gör din egen billiga och effektiva laptop cooler!du behöver.-tång.-sax-kompass-1-3 fans-kartong-skona USB-kabel-några platt topp bultar och muttrar ca 0,5 mm diameter-tejpoch det borde vara det! kan gå vidare till nästa steg.Ste...

Bättre och datorteknologi, genom Velcro: Göra din Laptop en skeppsdocka för externa hårddiskar

problemet:Det är sällan en säker och bekväm plats att sätta en bärbar extern hårddisk när du använder en bärbar dator i en mobil, icke-desk situation.Exempel: Du arbetar på din bärbara dator och vill säkerhetskopiera vissa filer eller arbeta på vissa...

3D tryckt bärbar Laptop Cooler Pad

Besök www.project3dprint.com för att hämta STL-filer och beställa electronics kit för detta projekt! Sedan titta på instruktionsvideon om hur man montera ihop allt!Denna smarta lilla laptop kylare är ultra portabel och lätt att använda. Perfekt för r...

ISIGA PAK LAPTOP COOLER! BILLIGA

redigerad 6 April 2011. Okej. Varit ett par år sedan jag skrev detta instructable. Så, jag ska ändra den genom att använda korrekt grammatik och ändra det abit så du kan förstå det mer tydligt då när jag skrev det ut när jag var 11-12 år gamla.Hur so...

Laptop Cooler Pad

detta är en mycket enkel att göra laptop kylning pad tillverkad i ett enda stycke av akryl. Detta görs också att ställa in din bärbara dator i en bekväm ställning för att skriva.Material:-3 ft x 2 ft x1/4 "bit av akryl eller en tillräckligt stor enda...

Snygg laptop cooler

Hello guys, mitt namn är Alex och detta är min första instructables. Som de flesta av er, förmodligen, jag blev beroende av denna webbplats och jag vill säga att det är allt så bra! Sedan det första jag verkligen behövde var en bärbar dator svalare (...

Reparera din Laptop nätsladden

efter år för att kastas i travel väskor, snubblade över, och bokstavligen släpade genom smuts många laptop nätsladdar duka till missbruk och börja Frans. Så småningom kommer att slita sladden sönder och inte längre driva din bärbara dator. Här är hur...