Halleffekten ickesparande växla som en vänder Counter Sensor för upprullare spolemagneter på en snurrande sak nära en hall effekt ickesparande switch chip gör pulser som en counter räknar du antalet blir det spinning som snurrade.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du använder IR-Sensor använder Op förstärkare och Arduino

vad är infraröd (IR)? Infrarött ljus är en elektromagnetisk vågrörelse som våglängd är mellan 0,75 mikrometer till 1000 mikrometer (1 mikrometer = 1µm). Eftersom infraröd är utanför synligt ljus intervallet, ser vi verkligen IR med blotta ögat. Det f...

Hur du använder puls Sensor

Puls sensor är en öppen källkod pulssensor.Det använder olika ljusgenomsläpp för kroppens vävnader orsakar av vaskulära pulserande för att mäta pulsen.Steg 1:1. bygga Arduino miljö, Hämta Arduino IDE från www.arduino.cc2. bygga bearbetningsmiljön, la...

Blink för ESP8266 native, som arduino använder Windows

När jag bougth i ESP8266, min första tanke var att använda ESP8266 som en Wifi sköld för Arduino. Jag fick reda på att ESP8266 är en kraftfull enhet av det själv. Och jag frågade mig själv. Varför inte använda enheten utan att använda en arduino. Enh...

Hur ändra typ av olja som jag använder förändras min bakpulver kex?

jag gjorde några bakpulver kex och undrade om med hjälp av olika typer av olja i receptet skulle påverka smak, fluffiness och konsistens av färdiga kex. Så jag bestämde mig att prova den.Jag började genom att ändra något ett recept från allrecipes.co...

DIY: Billig telefon högtalare som inte använder El

Klicka på det inbäddade videoklippet att titta på hur dessa högtalare är gjorda och se en demonstration av deras effektivitet. Om det inbäddade videoklippet inte visar för dig (detta är vanligtvis fallet för åtminstone ett par personer) bara klicka p...

Tornado Machine

Jag gjorde ett antal av dessa "tornado maskiner" i förflutnan och alla njuter vanligtvis dem men eftersom jag gör saker i slarvig så jag ofta inte tar bilder och allt är en av ett slag. Dock hjälper Instructables mig att ändra på detta. Nu jag p...

Hur man bygger en elektrisk Battlebot som använder batterier

Har du någonsin velat bygga en robot byggd för förstörelse? Detta instructable visar dig hur man bygger våra framgångsrika bot, Roulette. Låt inte namnet lura dig, det kan vara elektriska men denna batteridrivna Best testades med hjälp av tidigare ro...

Controller-Embedded Remote Lag växla

i detta Instructable jag ska visa dig hur man gör en avlägsen eftersläpning växla som är inbäddat i handkontrollen, så att du kan utlösa den utan att lyfta ett finger.Den "remote" delen av detta Instructable härrör från det faktum att avtryckare...

Använda en Xbox 360-handkontrollen som en mus

jag köpte först en Xbox 360-handkontrollen till använda med emulatorer. Jag upptäckte att inte bara utför uppgiften att imitera en SNES styrenhet beundransvärt, men med ett gratis program kan du använda det i stället för en traditionell mus. Medan de...

Med Smart telefon som Motion Sensor Alarm

Idag vi lever i en värld där smarta telefoner blir allt billigare, grundläggande Android telefon kosta bara runt $60 i delen av världen där jag bor i. Oavsett märke och modell av OS kommer nästan alla smarta telefonen med flera maskin- och sensorer s...

Ski kompis: Pälsen som lär dig att åka skidor.

Med en passion för allt skidåkning, jag känner mig alltid illa när jag åka skidor av gråtande barn som skrek åt av frustrerade föräldrar försöker lära dem att åka skidor. Om du är en skidåkare själv, är jag säker på att du har sett många tillfällen i...

Ändra en tändning växla utan att ta bort instrumentpanelen

detta Instructable visar hur jag ersatt av tändningen i min bil utan att ta bort instrumentpanelen.I en nyligen Instructable diskuterade jag problem med instrumentet klustret på min 1999 Oldsmobile Alero. I det tidigare Instructable jag trodde min tä...

Raspberry Pi som 3g (Huawei E303) trådlös router (Edimax EW-7811Un)

syfte:Som Raspberry Pi en trådlös router med Raspbian OS. Internet-anslutningen kommer att tillhandahållas av en Huawei E303 USB 3 g dongel i safaricom nätverket i Kenya, även om installationen bör vara liknande på de flesta Huawei donglar och 3 g-nä...

Flash en LED med repa på datorn som Kano

Jag har tappat räkningen på hur många datorer har jag byggt genom åren, men jag tror det är säkert att säga att Kano dator var den enklaste bygget någonsin. Så enkelt ett barn kunde göra det. Kano grundarna, Yonatan Raz-Fridman, Alex Klein och Saul K...

Hur man gör en projektorduk som också är en målning

jag fick en idé som jag skulle göra en projektion skärm som fördubblats som en målning när du vänder det. Jag gillade tanken på att det skulle se ut som jag inte hade en TV på alla samtidigt att få en cool konstverk som jag faktiskt gjort själv. Det...

Hur du använder Blender 2,71: grunderna

Hej, alla!Många av er har hört talas om eller känner till 3D-utskrifter, och kanske några av er har turen att ha tillgång till en 3D-skrivare. Normalt, när människor vill 3D skriva ut en del, de hittar en färdiga 3D-modell på platser som Thingiverse,...

Halleffekten sensor

En Hall effekt sensor är en sensor som svar på ett magnetfält.När hall sensorn placeras i ett magnetfält Elektronerna rinner genom att flytta till ena sidan av sensorn. Sensorn kommer då ha en positiv och en negativ sida och skapa en spänning, känd s...

Halleffekten magnetiska nordpolen identifierare

Jag såg en magnetiska nordpolen detektor på en magnet webbplats för $17, och som verkade ganska extrema och över konstruerade, så jag byggde min egen, delar levereras via min egen tech och konsultföretag, Vadien. Jag också sammanställt en kit inklusi...

Magic Wand som kan förvandla bruksföremål på och av

vet du ett barn som tycker om att låtsas att de är en guide eller en fe prinsessa? Hur vill du ge dem en leksak trollstav som kan slå på/av elektroniska apparater som magi? Du kan även kunna lära dem en sak eller två om elektronik i processen.I detta...