Halloween 2009: Komikernmål: skapa en bättre Watchmen komiker kostym än de köpta som samtidigt hålla det i samma pris sortiment.

Kunde inte hitta kostym var som helst, så jämförelsen var tvungen att göras med vad jag kunde hitta på nätet. Kanadensiska återförsäljare (Ja, jag är kanadensiska) tydligen säljs kostym för $85 (alla priser i CAD, inte USD). Den som visas här uppgick till $5-$10 mer, så jag ska avrunda till en ännu $100.

Kostym är inte 100% film-exakt, är detta så nära som jag kan göra det, med tanke på budgeten och omständigheter. Ingen elverktyg användes och mycket av det improviserades med det material som var på plats. Har ingen aning om hur mycket tid lades på att göra det. Kunde inte ens ge dig en ungefärlig siffra, så fråga inte ens.

Mätningar har avsiktligt utelämnats. Principer och metoder som beskrivs här är mycket viktigare än mindre detaljer som dessa. Dessutom kan jag inte ge bort alla mina hemligheter :)

Finns tillräckligt många bitar att kostym för många av dem har sina egna Instructable, men jag tänkte det skulle vara trevligt att ha allt i samma dokument så det är lätt att hitta. Detta är ingalunda skriven i någon särskild ordning som flera stycken var som arbetat vid varje given tidpunkt. Kostym (och detta Instructable) kan i huvudsak delas upp i följande delar:
-benskydd
-armbåge och knä kuddar
-kanoner och hölster
-bältet
-hängslen
-axelvaddar
-bålen rustning
-masken
-tillbehör

Tänk på detta har skrivits med antagandet att vissa tittare kommer att hoppa framåt eller gå fram och tillbaka för att fokusera på vad stöder deras intresse vid en viss tidpunkt. Därför är några punkter nämnts flera gånger i olika steg.

Då och då under hela detta Instructable kommer du se DAISNAID, en akronym för göra som jag säger, inte som jag gör. Detta är tips och förslag som y'all kan använda för att göra en ännu bättre kostym än vad du ser här. De flesta är saker jag skulle göra eller ta hänsyn till om jag ska upprepa processen.

Snälla lämna mig några kommentarer när du är klar går igenom detta Instructable, speciellt konstruktivt sådana så hela gemenskapen kan lära sig tillsammans, inklusive mig själv.

Jo då, låt oss komma igång, ska vi?

Se Steg
Relaterade Ämnen

Halloween 2009 Peter Pan

För Halloween 2009 gick min flickvän och jag som Peter Pan och Tingeling. Vi gjorde våra kostymer utan mönster. För min tunika jag gjort formen för att likna en av min Scrub skjortor på några gröna bomullstyg och utökat botten och ärmar Klipp kantern...

Halloween 2009 Tinker Bell

För Halloween 2009 gick min flickvän och jag som Peter Pan och Tingeling. Vi gjorde våra kostymer utan mönster. Jag vet inte vilket material vi använde för han klänning och skor men det var den rätt grön, stretchig och såg typ av lummiga... Vingarna...

Uggla kostym Halloween 2009

Halloween 2009. Kvinnan som jag arbetar för ville vara en uggla för Halloween i år. Jag började med bearbetning masken i papper mache & sedan täcka den i fjädrar. Näbben är tillverkad av Sculpey. Klänningen var en som hade hon & jag lagt band av f...

Halloween 2009: "Fire" breathing dragon with articulated wings

This is a slide show to demonstrate the signature prop from our Halloween 2009 yard haunt. Hennes namn är Puff, naturligtvis.Vårt tema var Haunted slottet, och namnet på slottet var "Dragon's Lair Castle".Det fanns 2 instructables som var mycket...

Teen Wolf Costume - Halloween 2009

TEEN WOLFEn av mina favoritfilmer uppväxt var Teen Wolf (1985), med Michael J. Fox, så jag beslöt att klä ut sig till honom som Scott Howard. Jag valde basket scenerna i filmen t.Jag hittade en gul tröja, en brun polotröja och lite brunt hår fläta "e...

Göra en naturlig storlek Batmobile Tumbler och Batman tema Halloween display

här är de steg för steg-instruktionerna om hur man bygger en fullskalig prop i tumlaren från Batman Begins/Dark Knight filmer. Jag har också inkluderat viss information för att göra en hela Batman tema displayen med saker som en liv stora animatronic...

Hur man fotografera Halloween kostymer

ta ett fantastiskt foto av din Halloween-kostym är något som du kommer att vilja se till att göra när du har skärpt din huggtänder och fått din falska blod splatter letar du bara rätt på natten till den 31: a. Inte bara bilden ger dig möjlighet att s...

Glödande Halloween trick eller behandla godispåse

jag sätta detta tillsammans för Halloween 2009 och inte tänka mycket av det tills andra föräldrar erbjuds att köpa det av mig.Detta är min första instructable så bär med mig.Detta är ett glödande Halloween trick eller godis hink. Jag gjorde detta eft...

Halloween Costume: Wikus van de Merwe - District 9

Costume made for Halloween 2009(återinträder i tävlingen eftersom jag hade fler bilder att lägga till)Wikus van de Merwe från "District 9"Material:FoamcoreNerf gunChip slangarZip bandGlass behållareDator fläktRC batterierEn hel del varmt limFull...

WTWTA Carol kostym

jag gjorde denna kostym för Halloween 2009, och det tog ungefär 4 veckor av inkonsekvent arbete. Jag hoppas att göra ett helt instructable om detta snart. Hur som helst, lämna mig en kommentar. Tack.Obs: Det var varmt limmade och häftade, eftersom ja...

A Kyogre Pokemon Costume

För Halloween 2009 gjorde min dåvarande-sex-åriga son och jag honom en HP (legendariska Pokemon) kostym med:--1/2 tum mjukt skum--3 eller 4 varv blått fleecetyg--1/2 gården eller så av vit fleece tyg-ett baseball hat--wellpapp--återvunnet polyfill--r...

Blir Ron Burgundy (nyhetsankare) w/dold mikrofon kolven

I. älska. Nyhetsankare.Ända sedan filmen kom ut på min födelsedag i 2004, har jag velat bli Ron Burgundy för Halloween. Jag gav upp på denna dröm eftersom jag saknade mest märkbar lappa av hans persona - vinröd blazer... tills 2009 när haven skildes...

Ravenhearst Manor

My yard haunt for halloween 2009....

Skrämmande hög kvalitet masker (gips of Paris)

Joker Thug och Ogre masker! Hur till göra hög kvalitet Halloween masker!För de senaste 7 åren, DainiusGB och Aurimasmb har varit att Halloween masker, med hjälp av en process som garanterar bra resultat: skrämmande, hållbara och vackra masker som kan...

2009 Halloween ägg - det nionde Ring av Hell

ända sedan Faberge-ägg tävling förra året jag har haft många idéer för ägg. För Halloween beslutat jag att göra ett ägg som hämtar sin inspiration från Dantes Inferno. Speciellt hans beskrivning av Satan fångade i sjön för ice i nionde Ring för fan....

Daft Punk Halloween kostym

The Halloween kostym som jag gjorde för 2009.Hjälp från bumpus och bennyjaminny för deras instructables på hur till göra hjälmenBumpus:bennyjaminny:Och till enlighted's instructable om hur man lägger el wire till en kappaenlighted:...

Impressionist Joker Halloween Costume

Quite by chance, I started making this Halloween costume for 2009. Jag var helt inställd på att göra mig själv en 1980-talet stil uppsvullna-sleeve Firestorm The Nuclear Man kostym, men då hade jag ett av dessa ögonblick (som vi alla gör ibland) där...

Gubben i lådan kostym (Halloween 2011)

koncept och processen instructable för min Halloween 2011 Jack-i-the Box kostym!Lever! Framkalla mardrömmar i dina vänner och familj genom att bli en onaturlig leksak komma till liv!Se! Hur jag byggt en låda som var utnyttjas till mig och flöt nästan...

Bästa av 2009: bästa i varje kategori

För att fira slutet av året vi tittat redan på top 50 listor för kommentarer, åsikter och betyg, men denna gång ska vi bryta ner efter kategori. Nedan är den topp 10 listan för varje kategori i form av åsikter.Naturligtvis innebär är populära absolut...