Halloween DIY Video: Bat Garland

en rolig och enkel Halloween hantverk, vår bedårande bat garland är ett bra sätt att "spookify" ditt hem inredning.
Relaterade Ämnen

Halloween DIY Video: Mumien pumpa

ett enkelt, roligt och nr rista sätt att dekorera dina pumpor detta Halloween, mumie pumpor är säker på att bli en stor hit med familj och vänner....

DIY video kamera mount

Detta är en enkel Diy video kamera montera som jag gjort för att filma you tube-video i skogen. Hela kostade mig mindre än 10 spänn.Förbi min hemsida @ http://lostskillspodcast.com/ och kolla in min vecka podcast på diy, förberedelse, överlevnad och...

DIY video ljus (800-watt-motsvarande för $86)

Griffin bygger en kraftfull, DIY video ljus för $86, med hjälp av järnaffär delar och åtta 100-watt-motsvarande kompakta lysrör (CFL) lökar. Diskuterade också: tre-punkt belysning och färgtemperatur / vitbalans.Light output: 12.800 lumen, eller 13 gl...

Halloween Bat Garland

jag var seriöst besatt med fladdermöss när jag skapade denna krans för min årliga Halloweenfest och ville ha en enkel dekoration som jag skulle kunna göra med endast leveranser jag hade på hand.Det visade sig, jag hade massor av svart cardstock, men...

Halloween DIY serie

Hej alla, jag hoppas du gillar min läskiga carnival serien! Jag kastar en Halloween karneval varje år och jag ville dela några idéer, hantverk, tips och DIYs som gör processen gå smidigt.Steg 1: Party planering idéerDet här första är en steg för steg...

Haunted Zombie hus Halloween DIY

Du behöver:-Pepparkakor på huset gjutform-Harts - jag använde Envirotex Lite (för mer information om Envirotex Lite, gå till www.eti-usa.com - de har en lista där att du hittar den även internationellt).-Pigment färgämnen för harts (du kan färglägga...

ENGELSKA DIY VIDEO TUTORIAL WEST hänge med pärlor

Hej alla! Detta är den video tutorial av min väst hänge! Tummen upp om du gillar det och nästa vecka kommer jag att göra en ny pärla handledning! Tack för att titta på!Steg 1: Västra hänge DIY handledningHej alla! Detta är den video tutorial av min v...

DIY VIDEO: Hur man gör en ätligt snowjordklot

Se och lär hur man gör en otrolig DIY ätbara snowjordklot som kommer att imponera på alla dina vänner på nästa semester fest.DU BEHÖVER:-2 dl kokos juice med kokos bitar (kan ersättas med en annan juice eller valfri dryck)-3 teskedar av agar agar (et...

Tråd och pärla Christmas Ornament DIY Video Tutorial

här är en video på hur man gör en tråd och Pärlmix Christmas ornament. Det är snabbt, lätt och billig. Du kan ändra pärlor för att skräddarsy din prydnad. Variationerna är oändliga!...

Hur man gör ett enkelt utrustade Peplum topp (DIY) (VIDEO)

Det finns inga element med kläder som jag älskar mer än peplum. Det kan vara roligt, blygsam, sexig och praktisk på samma gång!Min vän och jag (avbildad i miniatyr) gå tillbaka och vi båda älskar att sy, så för hennes födelsedag beslöt jag att skapa...

DIY: Pom-Pom Garland

Hej fellow DIYers! Idag ska jag visa dig hur man gör Pom-Pom Garland! Det är ett ganska enkelt projekt, och det tar cirka 5 minuter för att göra en pom-pom. Jag gjorde detta för Min systers födelsedag, och hon älskar det! Så jag tänkte att jag skulle...

Enkel DIY Video Dolly på en Budget

Hej!Detta är en underbar bit av utrustning perfekt för thus som inte vill spendera en massa pengar på utrustning som inte används för ofta (beroende av din video material)... En Video Dolly på en budget så att säga! Den Video dolly du sluta med kan v...

DIY Video ljus

Förra sommaren hittade jag nästan 100 LED remsor i en container bakom mål. De bäddades in i displayen fall rack, men efter lite hacking jag kunde få dem. Det riktigt spännande med dem var att de sprang bort av 12 volt - Tänk på alla de otroliga använ...

Hemgjord moderna DIY Baseball Bat lampa

Återvinna aluminium basebollträn genom att göra dem till moderna hängande lampor. Detta är ett enkelt projekt som skapar ett imponerande resultat.Steg 1: Leveranser + verktyg Metall basebollträFinns på en sparsamhet butik eller eBayJag köpte ett gäng...

DIY Video ljus från en gammal fluorescerande ljus

Vi har arbetat med att uppdatera vår hemmastudio och beslutat att arbeta på belysning. Vi valde att arbeta på fyllning belysningen (hjälp att minska skuggorna från några huvudsakliga lampor) och bli av med den fluorescerande armatur installerat av de...

DIY Video reglaget för Pico Dolly för under $15!

Om du har köpt den behändiga Pico Dolly för din kamera och vill utöka dess användning, prova detta enkla och effektiva reglaget projekt. 3 garderob dörr lister från en järnaffär, två bitar av 3 x 5 tums trä, två T metall hängslen, några skruvar och m...

4 spöken skummande eller EVA för Halloween | DIY |---4 Fantasmas de Foamy o goma eva para Halloween | DIY |

material:1 - mallar2 - sax3-tuschpenna eller mörklila4 - Crayola för skummande eller EVA5 - borstar6-penna eller en metall pinne7-akryl svart färg8-gammal matkassar9-silicon pistol och lim pinnar eller kontakta (valfritt) Foamy10- eller EVA White 11-...

Halloween DIY: Läskig spindel Pie

innan jag säger något annat, vill jag nämna att detta inte är ett recept inlägg. Ni vet att jag kan knappt göra min väg runt köket. Så, nu när du vet det, här är historien...Jag ville använda en påse med billiga spider ringar som jag hittade på hantv...

DIY Valentine Tag Garland - enkel, snabb & kul!

Som ett collegestudent, jag var ute efter en billig, enkel dekoration för alla hjärtans dag och kom upp med denna idé. Inte bara är det lätt & billigt, när alla hjärtans dag är över, det helt enkelt fälls upp prydligt och butiker i ett kuvert för näs...