Halloween kittel från en 55 gallon plast fatjag använde en extra 55 gallon fat för att göra min Halloween kittel. Om du kan hitta en i svart eller med en löstagbar topp, skulle det vara mycket lättare.

Material:
1-blå fat
35 - 3/8 tum transport bultar - (29 av dem 1och 1/2 i längd och 6 av dem 2 och 1/2)
skrot plywood-12" av 8' för benen
2 - 3' delar av rörisolering
Plast och metall sprayfärg
Trälim
1 tub kvar silikon täta

Verktyg:
Måttband
Kompassen
Jig saw-8-10 tänder per tum
Drill-3/8 tums bit
Kvarnen med cutoff hjul
C-klämmor
Sander
Skiftnyckel och vice grepp

Se Steg
Relaterade Ämnen

50 gallon Whiskey fat motorcykel Trailer byggplaner

en av de tidigaste motorcykeln släp för bogsering bakom min motorcykel var 50 Gallon Whiskey fat motorcykel Trailer. Det var mycket roligt att bygga och får mycket uppmärksamhet på vägen....

Boot-i-licious Halloween kittel

har jag älskade Halloween ända sedan jag kan minnas. Det är en så underbar semester säsong med faller väder, smaskiga livsmedel, kostymer och fantastisk inredning! Jag trodde det skulle vara kul att göra en ovanlig Halloween prop för min inredning......

Goldies bubblande Halloween kittel

jag gjorde en pjäs som kan läggas till en kittel att göra det ser ut som det bubblar. Denna pjäs var gjorda för att passa runt en person som sitter i en stor gryta, så de ser ut som de är nersänkta i bubblor eller en varm vätska.Steg 1: Steg 1 jag to...

Heavy Duty 275 Gallon regn fat

min fru frågade för ett regn fat för hennes blommor. Våra vatten bill har lagt igen och igen, så jag började kontrollera craigslist för possiblities. Som tur är det, hittade jag en polytank som var original används för förvaring av similac baby livsm...

Skottkärra tillverkad av plast fat.

1 - få en plast tunna som kan klippas upp. Ta en skill-såg eller andra skärande verktyg att skära fat under hälften.2-get 2 U formade bultar att bult på Dollyn. Enkelt.Steg 1: Nu bara använda i områden som krävs. Jag äger inte en skottkärra, så denna...

Lätt kälke från en plast tunna

Kanske du är som mig och har alltid drömt om att göra en traditionell böjt trä kälke. Men som jag inser du att göra så kräver mycket tid och verktyg som du inte kanske har. Så tänkte jag...Hur kan jag lätt göra en kälke som är både snabb att göra, oc...

Earth Box från en plast tunna

vad kan du göra med Tom 55 gallon plast fat? Varför inte återvinna dem i en attraktiv lågt underhåll container trädgård. Jorden lådor är egna vattning behållare som tar arbete av trädgårdsskötsel samtidigt som den ger friskare växter och mer grönsake...

Kartong fat biplan. Flyin' lejonet

Detta Instructable visar hur jag byggde en tvåsitsiga biplan med kartong fat, en gammal trädgård vagn och en takfläkt. Detta plan var konstruerat för att dra bakom en liten trädgård traktor. Som alltid när du arbetar med verktyg alltid bära skyddsgla...

Breaking Bad kostym

Återlämnande av Walt och JesseSteg 1: Essentials Hazmat färg, gulFull face respiratorPork Pie Hat55 gallon plast fatHand lastbil dollyStora RV (valfritt)Steg 2: Raka huvudetDu * är * begått till denna kostym är inte du? Det växer tillbaka :)Steg 3: H...

Flytdocka med fat (uppdaterad)

detta är en flytdocka som är lätt att göra och fungerar fint.Här är Snabbdelar lista över allt jag använt:4-2 x 8" Tryck behandlat virke. 8 fot lång.7-2 x 4" Tryck behandlat virke. 8 fot lång.17-1 x 6" Tryck behandlat virke. 8 fot lång.4-4...

Göra din egen honung ko (Top Bar biet bikupa)

mer information: http://velacreations.com/bees.htmlFler bilder: http://www.flickr.com/photos/velacreations/sets/72157622528453587/Biodling är en gammal DIY konst, framförd av amatörer och beslutsfattare i århundraden. Vem som helst kan producera natu...

Ljusna Planter

förra året köpte jag några växa ljus som jag älskar att odla färska grönsaker speciellt på vintern. Inte bara är de friskare och bra för dig men de är billigare än vad du kan köpa dem för i supermarketss. Inte bara att de smakar bättre.Att vara min f...

Att göra flytande gödselmedel från ogräs

Ogräs, vi alla har dem!Låt oss vända dem till något användbart.Nu jag inte gillar att sätta ogräs i min komposthög som du kan sluta med dem sprida, alternativet är vanligtvis att bränna dem men de är fulla av näringsämnen så detta är lite av ett avfa...

Bärbar Keg kylare (aka R2-Beer2)

jag köpt en kegerator förra året för att njuta av kall öl på kran hemma. Tidigt i våras, trodde jag att det skulle vara trevligt att göra den transportabel för camping, fester, resor, etc. Efter att ha funderat lite om dragande kylskåp runt (för att...

Barrel båt

min första båt jag någonsin byggt. Bäst för barn Originaly byggdes 2010 av min bror och jag att utforska den lilla dammen i slutet av gatan. Totala konstruktion tar cirka 1 timme med mycket lite skicklighet krävs. Mycket enkel konstruktion som kräver...

En cykel för öknen och vattnet

förra året jag beslutat att gå till Burning Man och visste att jag behövde en cykel. I stället för att dekorera en befintlig cykel valde jag att göra en som kunde passa två personer och bära något annat jag ville ha med mig. Också viktigt var hållbar...

Enklaste flotte någonsin, det verkar.

Hej, här är en annan typ av flotte har jag byggt för små utforskningar, denna gång för att utforska öarna i floderna norr om Montreal. Både flottar tog bara en timme eller så att göra och var helt bra för korta lite resor. Det är inte den mest sjösäk...

Race bil cykel släpvagn

detta är en ras bil-inspirerade Cykelkärra jag gjort för min 2-åring från delar av en gammal jogging stroller, en 55 gallon plast fat, lite skrot trä och några andra småsaker.Det är ganska lätt, och som en granne uttryckte det, "ser illa som fan.&quo...

55 gallon Drum vertikala vertikalaxlad turbin (VAWT)

detta Instructable gör att du kan bygga en vertikal vertikalaxlad turbin av mestadels återvunna material.Jag blev inspirerad att bygga en Savonius turbin från 55 gallon trummor efter att ha läst en artikel från 1970-talet kopia av Mother Earth News....