Halvautomatisk NERF Longshotden första frågan får jag ofta om denna skapelse är "varför?." Svaret är ganska enkelt, jag är en teknolog vid Stony Brook University. Vi spela på campus kallas "människor vs Zombies". Detta faktum tillsammans med mitt över konkurrenskraft, och min bilresa till ingenjör saker de flesta människor skulle inte är vad slutändan lekt NERF pistolen.

Även om det inte kanske är den första någonsin gjorts, är det säkerligen en av bästa hittills. Jag skulle beteckna detta som en prototyp, det är långt ifrån perfekt men det fungerar. Tyvärr kunde jag bara använda det för ett par dagar av hösten 2010 SBU HvZ spelet som det var skadad när en zombie fångade en av slangarna och knäckt skalet. Jag skulle hellre göra en ny förbättrad version (svänghjul på... det är den enda teaser du kommer att få;) är givetvis fastställbara.

Detta Instructable kommer förhoppningsvis ses genom ett par andra forum som jag knappt har tid att ens skriva detta.

DISCLAIMER: Ändra en NERF pistol på detta sätt kommer att permanent förändra den. Detta instructable bör endast användas som referens, eftersom din specifika ändring kommer att vara olika. Använd aldrig en CO2 kanister som inte har fyllts i korrekt. Denna ändring bör endast prövas om man ordentliga verktyg och säkerhetsföreskrifter.

Varför ska vi gå ut allt för HvZ? Eftersom när annars kommer vi att kunna däck ut i taktiska redskap och kör runt campus med NERF vapen?... Det är därför =)

Presenterat på:
Hackaday

Ett prov av magnifika:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man enkelt göra en Nerf Longshot ljuddämpare!

Detta är hur man gör ljuddämpare för en Nerf LONGSHOT i 2 steg.Du behöver 1 pilspets vatten flaska valfri storlek. {en halv pint ser cool}1 exacto kniv eller sax{valfria} blå eller gul sprayfärg beroende på färgen på din longshot. snälla människor de...

Hur man integrerar en Ultrabright LED i din NERF longshot

du kan ha ett valfritt night vision alternativ på din LongshotProjektkostnad: runt $40-$50Longshot: $30Elektronik: 10-20Du behöver:Exactoknifeborr (valfritt)1 nerf longshot (duh)1 ultrabright 10 mm LED, framåt spänningen är 3,2 V (röd, blå, vit, grön...

Hur du mod en Nerf Longshot CS-6

detta är en instructable om hur man gör följande till din Nerf Longshot CS-6:~ Öka utbud med 25%~ Öka effekten med 35%~ Göra ett 14 nerf dart klipp~ Minska vikt till din pistol~ Göra det svalareDenna pistol är för närvarande ett pågående arbete (V1),...

Göra en ljuddämpare för din Nerf Longshot

jag kommer att visa dig hur man gör en awesome letar ljuddämpare för din NERF Longshot!Steg 1: leveranser Okay. Du kommer att behöva några leveranser:-Fat från din chansning front gun-Fat connector ringen-En 15-tums lång bit 1/2" PVC-En ny rulle 2&qu...

Mod A Nerf Longshot

jag kommer att visa dig hur man gör din nerf longshot ser ut som en faktisk cool sniper att göra detta projekt behöver du1 x krysspårskruvar skruvmejsel1 x kassett rulle1 x sharpie13 x plast baggies (du kommer att räkna ut varför du behöver dem senar...

Nerf longshot klipp mod: Drum magazine

detta är min nerf longshot och jag hade en idé som var 5 stjärnigt. jag skränande tro någon annan hade inte av tanken på detta. En trumma magazine är ett klipp ussually för en tung kulspruta, det carrys en stor mängd kulor i cylinder formade mag.VARN...

Nerf Longshot grundläggande Mod + extra

Hej tittare, läsare och tid mördare. Detta är min första mod för Instructables. Det är en mycket enkel nerf longshot mod med några extra godbitar till göra den mer... awesome.Steg 1: Ta bort ArsFörsta sak att göra är att ta bort AR Att komma till ine...

Nerf longshot anpassad färg mod 2

Nerf longshot stub näsa c36. Min son frågade för ett professionellt utseende för bössan. Tja, är här det, och jag hoppas han gillar den.Steg 1: Få basen pälsenDu bör veta om du hög glans, sidenmatt eller Matt.Tejpa upp det du inte vill målade även un...

Nerf Longshot ljus vikt Mod

är du trött på att skrymmande berral och behöva hålla två handtag att hålla din Nerf Longshot stadigt. Mitt mod kommer att visa dig hur man gör din Longshot lättare, mer portabla och lite mer exaktDet endast du behöver är en skruvmejsel som passar sk...

Nerf Longshot röd lackering

Nerf Longshot målade röd lackering, 6kg våren modifiering och olika kosmetiska ändringar...

Sälja SUPER modifierade Nerf Longshot

~ ~ ~ INTE SÅLT ÄNNU! ~ ~ ~Hej! Jag säljer denna super modifierade Nerf Longshot. Lack var baserade bort av Coop772's lack som han gjorde. Mods jag gjorde att detta finns med i videon. Jag tar några bilder från SGNerf och Coop772 eftersom jag glömde...

Halvautomatisk Nerf Nitron Mod

I detta Instructable jag ska visa dig hur du mod en Nerf Nitron i en halvautomatisk pistol. Du kan fråga dig själv, som i deras rätt sinne skulle förvandla en helautomatisk pistol till en halv automatisk en? Svaret är enkelt, det ger dig bättre kontr...

Nerf longshot räckvidd mod in ACOG stil räckvidden

Tja, här är min andra instructable. Detta är den första mod som jag har sett efter lite forskande, men kanske jag inte titta på rätt ställen. Jag kommer att ge detaljerade instruktioner om hur du utför sådan en söt lookin nerf räckvidd. Så, kan börja...

Nerf Longshot SSR

ok sorry alla att titta på små bilder. Ive gjort slutligen bättre bildspel med större bilder njuta!:):):):):):):)en nerf mod jag gjorde på min longshot som gjordes på en tråkig dag. Det kunde skjuta längre utan fat men jag la till fat för sermods:AR...

Nerf Longshot omlastning Mod

jag hade nerf strid med mina vänner och jag var med Longshot. Så när jag har att ladda om suger det när du måste ta klippet ut och sedan få ett annat från butt lager. Så jag bestämde mig att göra ett enkelt sätt att ladda om den. Detta instructable k...

Nerf longshot omfattning anpassad färg mod

Denna handledning kommer att förklara grundläggande målning tips för beskriver din räckvidd genom att bara spraya.Detta bör hjälpa dem som inte är kunnig i konstnärskap målning eller stadig handanvändning.För pistol gå till nerf gun anpassad färg mod...

Givarländers A Nerf Longshot

peka en longshot ökar det finns utbud och makten av en hel del, men gör det enkel shot (duh!) med en låg eldhastighet. Observera att detta inte är en steg för steg guide, utan mer en "Detta är vad jag gjorde" guide. Detta fungerar också på antag...

Nerf Longshot Integration

några bilder på en av min longshots med integration....

Nerf longshot mod.

Jag har en annan longshot mod att Visa. Det är kosmetiska.Saker du behöver:1. det cocking handtaget av främre pistol av longshot.2.A vulcan fat spets.3.A limpistol och lite superlimSteg 1: Först ta din handtag från pistol och super limma den på den p...