Handgjord, ostbricka & ost knivSom inte älskar ost! Med ett så brett spektrum av smak, färg och konsistens ost är en av världens mest dekadenta livsmedel som alltid är en stapelvara på familjen händelser eller social få sammankomster. Du kan koppla ihop det med veggie, vin, öl, kött eller bara om någon knäckt av val.

Nu om du älskar ost i all sin glans du vet att presentationen av den mjukost är lika viktigt att ostarna dem själva. En välbalanserad smak blandning tillsammans med salta och söta sidor ger den ost bricka eller styrelsen vissa karaktär men vad imponerar verkligen alla är vad du lägger osten på. Ost är dyr så varför skulle du tjäna i på något annat än en vacker handgjord Ostbricka med en hand crafted Ost kniv.

Jag gjorde denna ostbricka och ost kniv för en vänner bröllop som en gåva men det var så lätt och såg så bra jag gjorde själv en som jag använder så ofta som möjligt eftersom jag verkligen inte behöver en anledning att äta en massa ost. I detta instructable jag kommer att gå igenom stegen för att göra en underbart vacker rustik letar men mycket professionell ostbricka och ost kniv med bara handen höll verktyg.

Hand Held verktyg som behövs:

Palm slipmaskin

Hand Held bandslip med 60-80 grus

Sticksåg

Grit sandpapper 125

Handborr

Hand klämmor

Material som behövs

Livsmedelskvalitet mineralolja - på trä fungerande arkivet

Mat grad bina vax - på trä fungerande arkivet

1 pc. Hårt trä planka/styrelse - jag använde birds eye maple eftersom dess icke giftiga och har underbara korn.

Garn

Superlim

Se Steg
Relaterade Ämnen

Handgjorda ben Neckhanger kniv.

Så jag bestämde mig att göra en punkt som jag skulle kunna bära runt min hals inte bara som något som såg cool men något som skulle kunna få en varelse av mig som hotar att attackera. Jag också genomfört en bit vit Ek från ett träd som länge gått som...

Grillad ost med textur (gränsöverskridande kläckning)

har fångat dig vardagen i ett mönster av normalitet?Varför inte sätta ett mönster på din tråkiga gamla grillad ost istället!Steg 1: Verktyg du kan ha -Stekpanna att steka brödet i-Något att skiva bitar ost (ost kniv)-A blad att korsa kläcka bröd (såg...

Återvunnet glas flaska ost bricka

du kanske har sett dessa vackra objekt säljs för $20 to $50, men om du har turen att äga en ugn, du kan göra dem själv för bara kostnaden för elen. De gör underbara gåvor och konversation lappar.Detta är min första slumping projekt. Jag har gjort ett...

Hej världen: ditt första Othermill projekt (Otherplan Public Beta)

Othermill är en lätt-till-använda desktopen CNC kvarn som kan tillverka fantastiska saker ut en mängd olika material, inklusive trä och metall. Det är också bra för PCB prototyper för hobbyprojekt eller tillverkning.I denna tutorial använder vi den p...

Hej världen: projektet första Othermill (Otherplan för Mac OS X)

Othermill är en lätt-till-använda desktopen CNC kvarn som kan tillverka fantastiska saker ut en mängd olika material, inklusive trä och metall. Etsning mönsterkort (PCB) för elektronik är en uppgift det hanterar särskilt bra. I denna tutorial Visa vi...

Hej världen: bygga en enkel krets med Othermill

Othermill är en tjusig liten stationär kvarn som kan tillverka fantastiska saker ut en mängd varor. Kretskort för elektronik är något den hanterar fint.Här är en tutorial för en grundläggande styrelse att leka med. Det är den första offentliga projek...

Exotiska träslag - Awesome vs hemskt!

Exotiska lövträd är mycket spektakulär, med djärva färger och intressanta korn. Många av dem är mycket hård och tät vilket gör dem bra att slå på svarven. Jag hade inte mycket erfarenhet med roterande olika tropiska lövträd, så jag tänkte det skulle...

Ätbara brandpost 123D fångst

i detta instructables hittar du hur man gör en ätligt ost brandpost.För att göra din egen brandpost från ost, Följ min tidigare instructable förklarar hur man gör en kort styrelsen brandpost med 123D fångst.Du behöver;Din laser skär mallSkivad ostKni...

"Överlevnad Candy"

några år sedan köpte jag några "överlevnad Candy" på en pistol Visa för $1.99 för ca 8 oz av hårda karameller. Jag satt runt den andra dag tänkandet om dumma godis så jag gjorde en Google söka och hittade att jag fortfarande kunde köpa några, ba...

Handgjord kniv och syra etsning

Hej!Denna vecka min pappa kommer att fira sitt 46: e födelsedag, så jag bestämde mig att göra honom en gåva som är användbar. Tid sedan han brukade gå på jakt regelbundet så han har en riktigt bra italiensk handgjord kniv, men jag hoppas att han komm...

Provisoriska RFID-Badge kniv för skärning ost

Vad är att du säger? Det är sent på natten och du är på humör för ett mellanmål av ost och kex, men det finns ingen kniv till hands att skära den nämnda ost? Frukta inte!Det kanske låter konstigt, men en RFID-stil företagssäkerhet badge är exakt bilj...

Handgjord kniv och slida

En bra kniv är en ovärderlig bit av kit för camping, carving eller någon dörrar verksamhet. Trä knivar kan en härlig och mycket individuella objekt, säd och konstruktion. Beroende på vad det kommer att användas för att göra utformningen av en kniv ka...

Handgjord kniv och läderslida

Hej!Detta är min andra instructable. Denna gång ska jag visa hur jag gjorde en vacker kniv.När jag var liten, minns jag hur min morfar gjorde en massa knivar. Även om de inte var visuellt attraktiva, de var knivskarp och tjänade bra på länge.Några år...

Handgjord kniv

Observera: Jag gjorde denna handledning efter skapandet av kniven. Jag ska försöka att gå in i detalj på de viktigaste delarna.Om du har några frågor om saker jag inte täckte vänligen fråga och jag ska försöka besvara dem.Steg 1: Stålså för stålet i...

Hur man gör rostfritt överlevnad kniv för kök (holey blad)

hur man gör rostfritt överlevnad kniv för kök använder(utmärkt för kapning ost)Blade grundmaterialet är intressant är följande:var en del av en galvanisk maskin.Det anses ingå i arbetsstycket.Tyvärr, ganska mjuk,inte hålla en Egg bra.Omvänt, syra och...

Plumbrillo-Plumjelly ost

Denna Plumbrillo äger den traditionella kvitten ost recept. Kvitten är emellertid ytterst svårt att få så jag bestämde mig att gå med plommon.Denna frukt ost har en intensiv Fruktig doft och går med en ostbricka och gör en bra förrätt.Våra barn föred...

Vackra handgjorda skinnpung

Jag har nyligen upptäckt min kärlek för läder. Det faktiskt började med min nuvarande väska som jag hade för ungefär ett år som började falla sönder en vecka efter jag köpte den. Det var bara en av de $40, kör av brukets, falska (ledsen... faux) läde...

Smide min 2013 kniv hund Neo-Tribal KITH kniv inträde...

Dessa bilder visar några av stegen i processen att skapa min 2013 inträde för kniv hundar Neo-Tribal "Kniv i hatten". Denna kniv har skapats från en hovslagare rasp. Eld från min smedja gav det liv. Min hammare bildade det är sharp. Fingerskydde...

Broccoli ost gryta

detta är en maträtt som min mamma och mormor har varit att göra ett bra tag. Jag älskar det och alltid be om det varje semester och trodde jag whould dela detta enkla, läckra recept med alla här på Instructables!Steg 1: Finalist / tvåan! jag just red...