Hängande korg kolumnDetta projekt är en utvidgning från min första Instructable (pall Planter Box) postat 2 + år sedan. Lastpall plantageägarna håller upp stora men målgång såg tråkig efter ett par år i solen. Jag bestämde mig att refinish dem med en mörkare fläck valnöt (kontra original röd Ek). På samma gång trodde jag det skulle vara en bra tid att uppgradera plantageägarna. För att ge blommor för däck, min fru hade talat om en hängande korg kolumn som kunde placeras i marken eller i krukor. Vi hittade något vi gillade i en katalog; men för mig är priset på $86 per kolumn verkade ganska hög för något så enkelt. Så, jag skapade detta mycket enkla projekt från 4 x 4 virke, gavlar, Basplattor och galgar. Jag gjorde det lite mer komplicerat genom att skära ner 4x4s att matcha de dekorativa slut cap dimensionerna men det är inte nödvändigt. Vi är mycket nöjda med resultaten och kostnaden. Det var mindre än $20/inlägg att göra. Nu har vi hängande korgar och krukor att tillhandahålla säsongens blommor.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Odla magnifika Jade växt i hängande korg lätt

Vi önskar er alla en mycket glad & green Earth Day.Och det är därför jag trodde att bokföra en trädgårdsarbete instructable. :)Vet du om Jade anläggning? Jag är säker på att de flesta av oss gör:), om inte, inga problem. Jade växten är en av de enkla...

Chainmail hängande korg

Välkommen!Detta är min första gången att göra en Instructable istället för att surfa i många fantastiska projekt ni alla har gjort. Jag hoppas ni alla hitta min Instructable som informativ och lärorik och nyttig som jag har hittat många av dina proje...

Inställningen upp en fin färg skål eller hängande korg

det finns så många pre grodda blommor och växter finns just nu att det är en perfekt tid för att skapa alla typer av behållare som försköna vårt vardagsrum.Jag älskar färg skålar på displayen i Park och trädgård butikerna men de är så dyra. Jag bestä...

Hängande korg spaljé

detta är en våningssäng futon som jag hittade i papperskorgen och jag återanvänt det in i en hängande korg spaljé. När du skapar detta använde jag en MIG svetsare, Matabo att skära saker, en platt bricka att hänga korgen från och slutligen en burk me...

Hängande Desk Organizer korg

jag hittade detta skrivbord organisk på en loppmarknad för 25 cent! Eftersom jag behövde fler hyllor i mitt rum beslutat jag att förvandla det till en hängande korg genom att täcka den med tyg. Detta är en super enkel och billig projekt som ser bra u...

Långsam blötläggning hängande läsk flaska planter

en annan ta på inverterad läsk flaska plantageägarna. Jag tycker detta är mer effektivt i A) använder mer av materialet återvinns och B) skapa en långsam blötläggning vattning system så att vatten inte skall utgjuta botten efter vattning.Steg 1: Saml...

PI-ece på jorden

I tid till jul är här min första razzia i med en Raspberry Pi för att köra något. Jul förra året var ganska trist, så jag bestämde mig att lysa upp saker med en stor upplyst träd på gräsmattan utanför vårt hus.Jag monterade 500 NeoPixel lysdioder, i...

3D sömnad: ringar med rep

"Kontrollera om ditt material är sewable" och om inte, sedan borra hål i den. Stora hål. Och sy med rep.Denna hängande korg struktur är en skalas upp version av 3D sömnad: ringar med strängar teknik.Detta Instructable visar ett exempel på fräsni...

3D sömnad: ringar med strängar

"Kontrollera om ditt material är sewable" och om inte, gör hål i den. Tekniken för 3D sömnad beskrivs här är i grunden om att använda en mjuk linje (tråd) för att hålla ihop hårt plan (ark av akryl). Att göra hål i hårda material att göra dem &q...

Uppgradera en gamla metall skjul exteriör

Uppgradera en gamla metall skjul exteriörMassor av människor har en sån bucklig, rostande gamla tenn skjul slösa bort på bakgården där de hålla gården verktyg, gräsklippare och tillhörande saker och krypa varje gång de ser det. Du försöker täcka upp...

Hur man virka en plarn planter för friska rötter

Plarn, om du inte har hört talas om det förut, är garn av knyta ihop remsor av gamla plastpåsar, som sedan kan sticka eller virkade. Som inte har en stash av plast matkassar i ett skåp eller låda? (Jag rasslade vissa upp för detta projekt och hittade...

Hjälpa pappa & bygga en fantastisk trädgård

tack för mig en av finalisternai den Få i trädgården Contest!Jag skapade detta Instructable, bygga en fantastisk trädgård, för att få i trädgården Contest.Dess varit redone och ramped upp!Läsa, Betygsätt, granska och rösta i den Få i trädgården Conte...

Hobbit hål trädgården Planter

Steg 1: Du behöver Klart när jag behövde en plats att odla rosmarin, detta var det mest logiska tillvägagångssättet...Du behöver:A hängande korg liner (jag använde en kokosnöt en)Paket med Popsicle pinnarPVA limBrun och grön färgMod podge (valfritt)P...

Hur man vårdar & propagera Burro's Tail

Du kanske vet detta fascinerande saftiga som Donkey's TailDetta sedum är ett mest vackra saftigt. Min lyckligt befinner sig i en stor fyrkantig terrakotta kruka med min nu 5 år gamla Coleus "Doppade i vin" (Ja, de är tekniskt perenner) och en gy...

Lätt Dungeon avhuggna huvud

Jag gjorde denna kusliga avhuggna huvud från saker jag hade runt mitt hus, med undantag för billigt masken. Jag köpte det på mål för $2.Steg 1: Montera delar och verktyg Dummy huvud (den sort som används av frisörer för utbildning)2 Töm gjutjärn häng...

Bygga en liten skala härd ugn

om du gillar bakning knaprig pizza och bröd då du behöver för att baka på sten och du behöver till ånga i ugnen för trevlig crusty bröd. Det kan vara ganska jobbigt att använda en vanlig ugn vad med blanda det bakning sten in och ut mellan bruk och h...

Closet sömnad utrymme

brukarjag ta itu med ett projekt genom att erkänna ett behov, och sedan gå om problemlösning. I detta fall, jag hade en vill ha... och det tog mig några minuter att inse det var också en perfekt lösning!Jag blev kär i med små hantverk stil skrivbord...

Sol paraboliska spis med den mekaniska matematikern!

Nu tror jag att "sammansatta" paraboliska rätter har många fördelar. (En förening paraboliska sol spis kan också göras med mathematicianen och jag kan lägga till instruktioner senare.)Använda hardiplank, kartong, gips betong eller cob att göra n...

Grillade kronärtskockor

Kronärtskockor är läckra. De kan se lite konstigt, och kan vara förvirrande att äta för några, men de är bra på något sätt du skär dem - särskilt grillad!Grillning kronärtskockor är lätt, och om du gillar bara kokt kronärtskocka jag ska visa dig hur...