Hängd örhängen innehavarenett år sedan jag gjorde mig en smycken hållare som jag kan hänga på väggen, det är eftersom jag hatar mina smycken att gå vilse i lådor. Mina goda vänner var mycket förtjust i denna hållare och bad mig att göra dem en till. Min ursprungliga innehavaren var mycket komplicerad och jag ville göra en (jag var lat ok?!) men jag gjorde ett örhänge hållare istället, mycket enkelt de kan använda. Fördelen med denna design är att du inte behöver ta det av väggen för att sätta på örhängen utan krokar.
Jag vet att det finns många guider för örhänge innehavare i internet, men jag om den här var lite annorlunda och mycket söt :)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hängande örhängen innehavaren

Hur man gör en enkel, hängande örhängen hållare.Jag bestämde mig att göra detta eftersom de enda jag sett är gjorda för att sitta på något, men jag vill minimera ytbehandla dungen (särskilt eftersom jag är i college), så jag gjorde en hängande örhäng...

Hängande örhängen Display

jag älskar örhängen, men jag glömmer ofta att sätta dem i eftersom de lagras bort i olika smycken lådor. Av syn ur Sinn.Detta instructable använder enkla material att skapa ett örhänge lagring display som både Visa upp och ge tillgång till dina örhän...

Glödtråden Spool Rack

Detta är ett sätt att hålla din 3D utskrift glödtråden spolar tidy och snurrar fritt!Vi kommer att göra ett trä glödtråden rack, med vissa trästaven och vissa 3D tryckta delar!Jag designade min att passa i en hylla, men du kan göra din längre/längre...

Däck trä Dump Cart

Det finns ingen brist på gratis behandlat virke på Craigslist.Så om du sluta bygga eller Riva del av ett däck, kan du hamna i en besvärlig situation. Vad göra med alla det weathered-and-wavy-yet-still-decent däck trä?Innan du skickar din bråte högen...

Kartnålen väggdekorationer och Bonus arrangör

Detta instructable är typen av två i ett.Den första delen ger billigt, roligt väggdekorationer.Andra gör det till ett halsband/örhängen innehavaren.Några överväganden: utrymme, och övergripande design om du vill hänga saker från push pins.Material so...

Har dusch... Vatten trädgård

du kan ha vatten skickas automatiskt till din trädgård varje gång du har dusch. Detta instructable visar du hur till springa vattnet från duschen till din trädgård. Och sedan hur du distribuerar det vatten jämnt runt trädgården.*********Vänligen note...

Light Bulb blomvas

Idag kommer jag att lära dig hur man gör en snygg blomvas ur en gammal lampa som du lätt kan hitta i ditt hus eller gå och köpa i butiken. Storheten i detta projekt är att du kan dekorera din lampa men du vill och det kostar lite eller ingen pengar a...

Kul med PIC församling - Episode 11

OK, jag är inte riktigt OCD men jag måste erkänna att ibland jag fastnar på ett tema. Förutom elektronik och programvara jag gillar att göra saker som träslöjd och, nyligen, koppar rör gården konst. Problemet med craft grejer är att jag bygga som en...

Användning upp tom plats

jag bor i en lägenhet med mina föräldrar så jag är nästan alltid brist på utrymme. Men sedan igen vad är kreativitet om det inte hjälper dig att leva bättre? Så är här några av mina idéer som du kan använda också, plus inte mycket måste köpas efterso...

Sensorific bläckfisk att matcha The Robe

Till jul gjorde jag min dotter en super mysig morgonrock. Jag hade tyg rester och planerade på att göra en matchande bläckfisk stuffie att gå med den. Jag ville införliva andra sinnen i det förutom mjukhet, som en ficka för varma händer, att erbjuda...

DIY cykel Stereo

vill lyssna på musik samtidigt på en cykel utflykt men utan att oroa dig för att köpa en dyr radio som och biffing det bryta din investering? Ja är detta lösningen! Dess mycket enkelt att göra din själv använder delar runt ditt hus. Mestadels alla ha...

Smycken innehavare DIY-en chic broschyr örhänge hållare DIY

med filtar, skum och enkla stygn, kommer du att skapa en fantastisk bärbar örhänge innehavaren! Särskilt detta örhänge innehavaren diy äger en ganska lockande utseende, som är kvalificerad att vara den mest fantastiska bland våra tidigare smycken inn...

Sony Vegas Movie Studio: Snabbt justera bilden övergången längd i Sony filmstudio eller Vegas Pro

http://www.videoeditingsimplified.comDu har sett effekten i oräkneliga reklamfilmer, filmer och TV visar, extremt snabb foto transistions, blinkande av så snabbt du kan knappt hålla. Detta är en effekt som kan ge din publik en huvudvärk om du använde...

Fiske Pole innehavaren

detta fiske pole innehavaren är stor för att ställa ditt metspö i när du inte har tillräckligt vapen att hålla allt, eller du bara vill luta dig tillbaka och koppla av.Inskickad av Powell Middle School för Instructables Sponsring programmet.Du behöve...

Lasercut 6-pack öl innehavaren

min vän och jag gjorde flera trä 6-pack innehavare inom Techshop träbearbetning. Vi följt mycket noggrant denna stora tutorial av Chris i Chicago. Jag lärde mig mycket och det var kul!Jag har bifogat en bild här så att du kan se vad jag försökte efte...

Laptop mouse pad och kopp innehavaren

Detta är en laptop hållare som innefattar en musmatta och en mugghållare.Steg 1: Samla materialDe material du behöver är:-2 stycken av aluminium vinkel bitar minst 20 inches i längd-Ett par bitar av vinkel aluminium några inches i längd-A några skruv...

Trådlös förhöjda tangentbord innehavaren 1 (WEKH) Made på Chandler TechShop

här är ett alternativ till att sitta ner på tangentbordet. Det kallas Wireless förhöjda tangentbord innehavaren eller som jag vill kalla det The WEKH1, som innebär först och enda i sitt slag. Det här trådlösa tangentbordet har utformats för dig med r...

Desktop tablet innehavaren

Jag tänkte köpa en tablett stå för min Galaxy 12,2 Pro men när jag såg priserna, tänkte jag på att göra en själv. Jag fick idén att kombinera en enkel skrivbords lampa med tablett klämmor avsedd för bilar i baksätet. Så min första uppgift var att hit...

Skär bitar till exakt längd på en vertikal Mill

du förmodligen inte kommer att få något från denna tutorial om du redan är bekant med driften av en vertikal kvarn med en digital avläsning (DRO). För dem som just har börjat för att använda verktygsmaskiner, eller funderar på att starta, här är ett...