Happy Baby pumpa!Happy Halloween från våra mycket patienten 3 månad gammal!
DET ÄR LÄTT! * Om du har en patient baby! *

1. skär hål i toppen av pumpa
2. gut pumpa
3. Klipp två ben hål
4. set baby i pumpa
5. ta bilder! :)

Relaterade Ämnen

Hur man drar en Baby pumpa

i detta Instructable jag kommer att visa dig hur man drar en baby pumpa! Det är verkligen söt och lätt att dra! Hoppas ni gillar den!:)Steg 1: Rita ögon Rita två ögon om en dollar mynt stora cirklar.Sedan, dra en böjd linje i ögonen.Steg 2: Rita krop...

Kalebass orm svälja en baby pumpa

Halloween ger oskyldiga grönsaker en chans att visa upp sina mörkare sidor.Inspirerad av den Calvin and Hobbes horror showen av snögubbar, att jag ville ha en halloween pumpa som var lätt att göra, men som hade en lekfull berättande element.Material:...

Pumpa kompisar - lätt Halloween projekt

detta är en trevlig Halloween projekt kommer du att älska säkert. Du kommer att tillbringa en fantastisk tid med dina barn att pumpa kompisar.Detta projekt har lite av carving arbetet. Det viktigaste verktyget för det är en CD-markör.För att göra de...

DIY tyg sänggavel hur man

i min strävan att göra om min dotter, Sereenas sovrum och bo inom min itty bitty budget, beslutade jag att prova mina händer på en DIY tyg sänggavel för full storlek sängen.Ursprungligen, jag ska försöka följa denna tutorial eller den här från en av...

WEE HALLOWEENPUMPOR FYLLDA med PUDDING

Samtidigt vandrar runt i mataffären, undrar vad de ska göra för Halloween, jag upptäckte dessa vackra små pumpor från Escalon, Kalifornien (dannys höst Harvest "Wee Bee lilla" pumpor). Jag mindes att ha läst någonstans instruktionerna på hur man...

Hur man plantera en framgångsrik trädgård

jag hade en hel massa vegetabilisk plantera frön sittande runt och jag kände att jag behövde till använda dem för något, så jag planterade min egen trädgård! Jag visste vilka växter som jag ville, och resultaten av min trädgård har överträffat mina f...

Lurade ut pumpor

pumpor signalera början på hösten, och är så söta dekorera huset. Men ibland vi vill mer än bara vanlig orange eller vit... så jag lurade mig ut!Jag använde en blandning av real och fake pumpor, sharpie markör, sisal rope (finns i järnaffären) och ri...

Hur att pumpa tillräckligt med mjölk för din Baby

så du har lyckats få en söt wee person i världen, räknat ut några grunderna, som hur man byter en blöja, och hur man installerar en bilbarnstol, och plötsligt är det dags att gå tillbaka till arbetet. Jag antar att "Du" är amerikanska här, efter...

Baby i en pumpa

detta gör för en bedårande foto, lätt Halloween kostym eller dörren hälsare för Bus eller treaters.Efter rengöring ut på insidan av en stor pumpa, klippte jag 2 hål nära botten. Jag fodrade insidan av pumpan med hushållspapper så det skulle vara mysi...

3-fer: blöjan, Jack-O-Lantern och pumpa frön!

Behöver du bara en pumpa, en punkin och en vass kniv. Kan inte bli enklare...Material:Pumpa tillräckligt stor för din Punkin,Vass knivGrönsak skalaren, (valfritt)Ugn (valfritt, för matlagning frön)Ljus (frivilligt, för visning av Jack-o-lantern)Steg...

Enkla Disco-ball pumpa

Disco här och disco där! Inte resa! Gör din egen disco-boll för din Halloweenfest! Med några enkla material och en pumpa, kan du göra detta freaktastic mittpunkten för din Halloween disco dance party! Så ta din gauchos flickor, och få din steg färgad...

Läskiga pumpa

som du kanske vet från tidigare inlägg I'am helt rida på diy vågen i år och jag har tänkt att göra en stor stor pumpa för min Halloween Visa eftersom min son älskar absolut dem... Så här går det går:MATERIAL:En form av sorterar (kittel, pumpa)Elmers...

Skapa en 3D Minion pumpa från foton med 123DCatch

jag ville prova att använda den relativt nya 123DCatch Web Application skapa en modifierad 3D pumpa för den 3D Jack o ' Lantern utmaning ser ut som en cool program och Edward Lewis har redan gett oss en stor Tom Jack o ' lykta att använda, så Låt oss...

Väntar Baby Halloween-kostym

att göra denna kostym behöver du:1 t-shirt1 liten baby doll1 tub falska blod1 liten pumpaSkär 2 hål i tröjan för baby armarna... Håll hålen små så du måste tvinga armen genom.Dra armarna igenom, lägga till blod och en pumpa...GJORT!För att ge riktig...

Jack-O-Lantern Baby mage

Hej alla,Detta är vår bebis magen skott av min fru. Hon var en bra sport. Denna lätt kostym konst kan göras hemma. Det viktigaste man behöver är en gravid kvinna (helst om 6 till 9 månader prego, ju större desto bättre din jack-o-lantern kommer att s...

Blödande pumpa fontän

när du ser en upplyst pumpa - detta är normalt för Halloween. Men när du ser det blöder från munnen och ögonen - att något olika.Om du gillar min instructable du rösta kommer att uppskattas!Steg 1: Vad jag har använt 1. pumpa-medelstort2. en stekpann...

6 + månader Baby matrecept (etapp 1 - hemlagad barnmat recept)

Jag är glad att dela några lätt hemmagjord baby matrecept som jag gjort för min flicka :)Jag har lagt till 6 recept i 6 steg tillsammans med videon. Erbjuda recept 1,2,3 under första veckorna och recept 4,5,6 under de följande veckorna av fasta ämnen...

Pumpa huvudet

denna Halloween efter bestämde jag mig för jag ville verkligen att resa runt bär min BP oljeutsläpp rensa upp kostym, jag behövde en annan idé. Jag kom med detta projekt efter att ha sett lite skum pumpor på lokala hantverk butik.Detta är en riktigt...

"Äta min hjärna" pumpa Cupcakes

dessa cupcakes är säker på att få fram den inre zombie i oss alla! Red velvet cupcakes är serveras inne i en urholkad pumpa och inredda för att likna en hjärna. Ta en gaffel och gräva i... HJÄRNOR...!Steg 1: Gör din cupcake smeten jag inte vanligtvis...