Har någon hopplöst låsa dem själv i ett rum! BÄSTA SKÄMT NÅGONSIN!i detta Instructable, jag kommer att visa dig hur man gör någon låsa dem själv i ett rum!
Häftiga med detta tilltag är att när det har konfigurerats, kan du lämna det och gå därifrån. Offret aktiverar omedvetet upptågen själva. När personen går in i rummet och stänger dörren bakom dem, har tortyr börjat!

Konceptet är enkelt, du har ett rum eller badrum med en av dessa tryckknapp eller krånglig lås, som visas i bilden. Du tar bort dörren knopp församlingen och sätta tillbaka den på, men bakåt! Detta lämnar den locky delen på utsidan av rummet, där intagne inte kan komma åt att befria dem själv från deras nyfunna fängelsecell. De flesta lås har nu verkligen ett litet hål eller något som du kan shimmy ett gem i låsa upp dörren. Jag kommer att visa dig hur enkelt inaktivera denna funktion, tillfälligt så att detta tilltag blir perfekt.

Jag vill att alla vara medvetna om att detta kommer NO DOUBT låsa dem i med nr undan! Detta system är farligt idiotsäker och kommer att låsa någon inne i ett rum eller badrum med ingen flykt! Inte dra detta tilltag om det är möjligt att en nödsituation kan uppstå där en person skulle absolut behöva lämna rummet, eftersom de inte kommer att kunna tills någon kommer och vänder vredet på utsidan. Vänligen ansvarar men också har massor av roligt cuz det är aprilskämt! : P

Lycka till och kom ihåg att
RÖSTA PÅ MIG!
RÖSTA PÅ MIG!
RÖSTA PÅ MIG!
RÖSTA PÅ MIG!
RÖSTA PÅ MIG!

Se Steg
Relaterade Ämnen

För oss som inte har någon snö

detta papper snöflinga är en ändring på George Hart's Frabjous skulptur (hans är i trä).Ser att http://virtualmathmuseum.org/mathart/ArtGalleryGeorge/GeorgeIndex.html att se mer av hans fantastiska skapelser!...

Arduino mus fälla

Hej människor!För denna utmaning, jag skapade en Arduino kontrollerade mus fälla för att fånga eventuella oönskade skadedjur som kan vandra in i ditt space. Projektet är klar men jag har ett tillägg som jag kommer att försöka göra. Mer om detta i slu...

Gör din egen 3D tryckta glasögon

Min berättelse har handlat om 3dprinting och glasögon: vid 10 års ålder deltog jag i TEDxKids och en av workshoparna vi tvingades göra något med 3dtin i en minecraft som sätt. Jag slutade att göra ett par glasögon med mitt namn på dem. Tanken att ett...

Hur spela ner stora ögon med smink

http://www.styleunited.com/TipsAndTrends/article/How-To-Play-Down-Large-Eyes-With-Makeup om du har stora ögon, ibland kan du spela dem och de-betona vissa attribut. I denna video visar Aida oss hur man spelar ner stora ögon med smink.Steg för steg:1....

Gör dina på 3d tryckt glasögon

min berättelse har handlat om 3dprinting och glasögon: vid 10 års ålder deltog jag i TEDxKids och en av workshoparna vi tvingades göra något med 3dtin i en minecraft som sätt. Jag slutade att göra ett par glasögon med mitt namn på dem. Tanken att ett...

Ett barn projekt att ger tillbaka

jag har undervisat i 14 år men på bara 2 skolor. Båda skolorna har whats kallas i vår stadsdel "innerstaden" status. Detta betyder inte att vi är i en storstad, det innebär att ett betydande antal elever lever nära fattigdomsstrecket. Många av b...

Lätt Pirate kostym klä upp tid!

Jag måste erkänna att jag har en fantastisk pojkvän, jag hänvisar till honom ofta som den bästa pojkvän någonsin eller BBE. (Du kan läsa om mina äventyr i Dating på en annan blogg som jag har). Han är en bra sport genom alla mina sömnadsprojekt och j...

Färgad Sand hitta och söka Party burkar

Ett litet spel att göra för ett barn spela party med grundläggande basmaterial!Leveranser:Små burkar (dessa är barnmat)½ lb ACTÍVA färgad sand väskor i olika färgerSmå objekt att söka efter: ett gem, tackel, kärnaav majs, en pärla, penny, gummiband f...

En komplett starter guide till AVRs

har du spelat med Arduinos och nu har en smak för microcontrollers?Har du försökt att gå bortom Arduino men blev stoppad av den täta datablad?Detta är den instructable för dig!Jag arbetade på en instructable för epilog tävlingen som skulle trådlöst k...

Låg avfall, enkel, Rock Solid arbetsbänk

första arbetsplanen när jag flyttade in i mitt hus var att bygga en arbetsbänk. Hustrun gjorde okej mig måla först, men bänken var ganska högt upp där.När jag byggde min, min familj kom ut att se huset och min pappa blev så tagen av det han ville åte...

Mikrovågsugn värme Pad

jag älskar dessa hotellpoolen sängvärmare. Är bra för lugnande ömma muskler, skador och kramper, eller bara för att värma upp din säng innan du somnar. De är verkligen lätt och billig att göra och gör stora gåvor!Steg 1: Plocka tyg jag använder polar...

Ultimate Raspberry Pi Home Server

Välkommen läsare.Följ mig på twitter här för liknande projekt, tweet mig för all hjälp med detta!Först Observera: detta instructable kan göras inom en dag, men en helg är verkligen rekommenderas.Detta instructable hoppas jag att lära dig viktiga kuns...

Hur man gör en PIP-Boy (prototyp)

så vad är en PIP-Boy, du frågar? För de obekanta är en PIP-Boy en anordning som används av huvudpersonen i den populära Fallout-serien av spel för navigering, strålning upptäckt, data storage/uppspelning och lagerhantering. Är ett stort fan av serien...

Winterised vippor

Jack Frost är prickning på Mina tår. Här illustreras som en kaktus, är det svårt att fotografera kallt med kort varsel. ändå är det inte ett problem längre, min tår-larna värmer fint i min allra första par handgjorda skräddarsydd skor. Det finns inge...

Hur man utformar en Ninja Hoodie med Sketchbook Pro

Ok, visserligen detta är mer av en "titta på vad jag har gjort!" än en "hur man", men jag ska försöka ta dig igenom min tankeprocess som jag designade denna hoodie.Den mall som används kan laddas ner här. Konceptualisera! Jag älskar ho...

Inte din genomsnittliga spara energi råd

*** skamlös egenreklam ***De flesta av vad jag skriver är inte relevanta för Instructables. Min viktigaste blogg finns här: biodieselhauling.blogspot.com** Avsluta utvikning... Till den goda grejer **Alla har en anledning att använda mindre energi.-F...

Billig och enkel säng hölster

jag var ute efter en säng hölster för min hem försvar pistol och funnit dem vara löjligt dyrt ($30) med tanke på de flesta av dem består av en böjd metallbit.Istället för att köpa en jag gick ner till källaren butiken och piskade upp detta i ca 10 mi...

Treasure Chest soffbord

Refinished gamla bröst.Steg 1: jag har haft denna gamla stammen för så länge jag kan minnas. Det var korroderade, smutsiga och någon hade använt den för att måla ett projekt på det långt innan det var överlämnats till mig. Det satt även i år i en fuk...

Att göra ett djur maskot huvud (Fursuit)

om hur jag gjorde en djura maskoten huvud, i form av en svart och vit katt. Funktioner uppstoppning ögon och åter rotade hår.Steg 1: Steg 1: material som behövsFör att göra huvudet lurviga maskot, behöver du:Bestämd:En silk balaclava; stark tejp; mas...