Hat & kvast för miljövänliga häxanVara grön på Halloween, med några gamla jeans.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gammalt papper / tidningen miljövänliga kvast

Jag är Mr Suhasa, en doktorand från Bengaluru, Karnataka, Indien. Här visar jag hur man gör använda gamla tidningen. Tidningen är bekvämt tillverkade i kvast som är miljövänligt och billigt alternativ till befintliga torr svepande metoder. Gillar den...

Halloween kostym: PAPER(Craft) MAN [kostnad: $0.00, återvinningsbart, miljö vänlig]

Halloween-kostym:Paper(Craft) MAN---------------------------------------------------------------------------Kostnaden för att göra: 0,00 krDags att göra: 3 timmarMaterialtyp: återvinningsbart och miljö vänliga-----------------------------------------...

DIY billiga och miljövänliga air condition enhet koncept

Så jag fick denna idé medan du tar en kall dusch under varma sommaren, är när jag insåg att vatten som kommer från vatteninvesteringar riktigt kallt. Vattnet i mitt område är endast 15-17 ° C på sommaren och jag kom på en idé om hur att använda som f...

Miljövänliga hem Design: En steg för steg Guide

att vara miljövänlig är mycket mer än en trend-det har blivit en livsstil för de flesta. Vi har lärt oss att återvinna, återanvända och minska vår användning av otaliga produkter. Lyckligtvis har många återförsäljare har hittat sätt att gå grönt själ...

Miljö vänliga lödkolv stand

vi alla kommer att leva i en miljö vänlig värld, är inte vi? När jag köpte min lödkolv, kom det inte med ett stativ. Jag trodde att jag behövde en eller ens göra en enkel, men hey, gissa vad jag såg?! Jag älskar vin och jag återvinnas alltid min vinf...

Miljövänlig återanvändbar vattenkanna

fick några extra flaskor runt huset? Göra en återanvändbar vattenkanna ur en 2 L läsk flaska, mjölkkanna, lim, sax, markör och en borr. Detta är en lätt och miljövänligt projekt att undervisa familj och vänner om vikten av återanvändning och återvinn...

SUP träskiva som (miljövänliga)

Detta var min våren projekt... en miljövänlig ihåliga SUP träskiva (12'6 x 27")...Ett lärande-av-göra-projekt som innehåller massor av saker jag aldrig gjort förut!Steg 1: anteckningarJag började att mäta ett Naish spjut 12'6 och gjorde några snygga...

Hur till göra en miljövänlig semester träd

alla älskar semester! Goda vänner, god mat och festliga dekorationer. Men många av dessa dekorationer så småningom hamnar i en deponi--överlever oss och våra stora stora barnbarnsbarn. Så gjorde jag min första gröna träd ur tidningen. Hoppas du kan o...

EASY miljövänlig trädgård krukor gratis! Återvunnet, grön, tidningen frö plantering krukor för våren!

Detta lätt instructable kommer att visa dig hur du aktiverar att tråkiga gamla papper fylld med dåliga nyheter och annonser för skit du inte har råd till Groddplanta krukor för din våren trädgård. Inte bara kommer du att återanvända din tidning, men...

Hur man gör ditt hem miljövänliga

ha ett miljövänligt hem är ett enkelt sätt att skydda miljön.Det finns många DIY tekniker som kan användas för att göra ditt hem mer miljövänliga. De flesta produkter som krävs för dessa tekniker är billiga och kan köpas på din lokala hem förbättring...

Miljövänliga mellanmål cup

min första instructable, ja! Vi gillar att ge vår son snacks att han kunde tjäna sig själv och ta det med oss. Plast BPA och ftalat lastad disponibel deponi igensättning "mellanmål koppar" kom omedelbart att tänka på. Inte riktigt för oss. Vi fö...

Gör en anpassningsbar miljövänliga fältet Journal!

Använder dessa riktningar kan du lära dig att göra och anpassa din egen journal som ska användas i det dagliga livet, vare sig i fältet på bussen, på språng, eller var du än är att spela in dagliga tankar och inspiration rätt när de träffar du! Förut...

Hur man gör en 100% miljövänlig penna fall

detta är min guide om hur du skapar en miljövänlig penna fall som är 100% gjorda av återvunna produkter, och dessa material är tillgängligt för nästan alla. Du behöver inte köpa något... Detta är ett bra hantverk att göra och kan återanvändas om och...

Hur man gör en miljövänlig påse

Vänligen Betygsätt detta Instructable och följ mig för mer coola steg för steg-guider.Gjort av Manish KumarNär jag köpte något i en butik nyligen, gav expediten mig mitt köp i en väska från en tidning. Jag gillade det väldigt mycket och var tvungen a...

Hur man gör en billig & miljövänliga gitarr fall.

De som minns min gamla instructables: bjuder jag Hej. Ledsen att det har varit ett tag, men jag hade några personliga saker (2 flyttar, en rolig men lång bo på sjukhuset och får in universitetar av mitt val, etc), så jag var tvungen att ta en liten p...

Kul att göra! Kul att bära! 100% miljövänliga Angelfish kostym

skapandet av denna kostym var resultatet av en skoluppgift teknik. Projektet var ett kreativt sätt att lära eleverna designprocessen och ge oss en chans att öva vad vi hade lärt oss. Att skapa kostym och utforma det förberedde oss också för större pr...

Miljövänliga Gem

Ibland du kan ha två eller fler bitar av papper som ska häftas, men det finns ingen häftapparat i närheten, vilket gör dig hjälplös! Eller kanske du bara vilja vara vänlig mot miljön.Följ detta instructable att "Gem" dina dokument tillsammans me...

Disponibel spindelnät kvast - lätt, billig miljövänlig.

Om du har högt i tak eller takfoten, det kan vara svårt att nå spindelnät med en konventionell kvast eller spindelnät kvast... plus du sluta med en mycket yukky kvast att rengöra.Jag antar att du har några träd i din trädgård (eller ens stora buskar....

Miljövänlig, billig balsam och gel

om du köper balsam på ett apotek, får du en plastflaska, mestadels full med vatten. Precis som vatten på flaska, det är slöseri av energi frakt vattnet runt och slösaktig av plast. Det har dessutom oftast en massa eventuellt skadliga kemikalier i den...