Hawaiian Print Skateboard grafikSuper söt aloha grafik (utan stökigt dyra serigrafi) är möjligt med några enkla material.

Du behöver:
1 rulle "flyttbara" kontakt papper (kallas även hylla liner)
Exacto kniv
Karbonpapper
Sprayfärg
Penna
Sharpie
Scotch tejp
En utskrift av hawaiian grafik (denna teknik kommer uppenbarligen arbeta med grafik) :)
En skridsko däck helst med minst ett lager klarlack

Detta är i huvudsak en maskering/stencil teknik - det tar tid att skära ut bilden men resultaten är fantastiska.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Longboard Skateboard "Däcka" grafik

DIY däck grafik, jag borde ha planerat designen innan jag slå bort det i leken...dess inte snygg men det kostade mig min tid så im glad att dela det med er :)​1. tog lastbilar av min longboard. mäta storleken på däck för grip tape (för detta en jag a...

Steg för steg anpassade Old Skool Skateboard (Kaena Kruiser)

Min flicka födelsedag kommer upp så behövde jag hitta något speciellt att försöka toppa hennes present till mig för några månader sedan. Hon har visat intresse för att lära sig åka skridskor så jag beslöt att bygga en anpassad gamla skolan skateboard...

Layout, Cut och slutför en Skateboard

i denna tutorial visar vi du stegen för att slutföra din anpassade gjort skateboard däck efter det har torkat i minst 8 timmar i den tunna luften tryck vakuum påsen.Låta din bräda torka i hela 8 timmar är mycket viktigt för att säkerställa att faner...

Magnetiska Skateboard Wall Hanger

Är du en longboard eller skateboard samlare? Vill du visa upp och lagra din styrelser samling på ett elegant sätt? Sedan 3D skriva ut dessa magnetiska innehavare!Jag var ute efter en enkel lösning att hänga fint min longboards och kryssare samling. J...

Vintage inspirerade Skateboard

För att vara rättvis, fick jag i stort sett idén för denna skateboard från Rockitalk och hans medar ombord. Jag gillade verkligen hans idé så jag tog och gjorde det till min egen: något ändra den och sätta min egen snurra på den. Det är verkligen rol...

Skateboard Stencil Art

i detta Instructable kommer vi att täcka en av de metoder som används av konstnärer för att skapa stencil art på skateboards. Denna process kan användas på många olika dukar, men som alltid är vårt fokus på skateboard program.Verktyg & materialSkateb...

DIY virtuell verklighet Skateboard erfarenhet med Arduino och Google kartong

Detta är ett riktigt roligt och enkelt projekt som kan göras ungefär en timme. På botten av skateboard är en accelerometer/gyro med en Arduino ombord som överför kantiga rörelse i styrelsen via bluetooth till en liten virtuell verklighet spel jag gjo...

Sprites & grafik på den Micromite kamrat

Micromite kamrat Mini dator Kit klarar flera skärm och audio lägen.En av de mest övertygande av dessa lägen är leveranssätt 4: Sprite och kakel-läge.Leveranssätt 4 är kapabel att:Upp till 16 16x16 sprites med 16 färger.Upp till 63 8 x 8 plattor med 1...

3D Printed Record

För att undersöka de nuvarande gränserna för 3D teknologi, har jag skapat en teknik för att konvertera digitala ljudfiler till 3D-utskrivbara, 33 rpm poster och tryckt några funktionella prototyper som spelar på vanliga skivspelare. Om ljudkvaliteten...

Hur man klippa och applicera kolfiber till en Skateboard

denna tutorial går igenom steg som ingår i skärning och laminering kolfiber på toppen och botten av en skateboard däck. Lägga ett lager av kompositmaterial kan öka styrka och styvhet av en befintlig ombord. Med tunn luft tryck vakuum påse är ett bra...

Skateboard med PIC mikrokontroller och lysdioder

vad gör du när en elektroingenjör bygger en Skateboard från början för en 13-årig julklapp? Du får en skateboard med åtta vita lysdioder (strålkastare), åtta röda lysdioder (tailights) alla kontrolleras via PIC microntroller! Och jag vill tillägga, e...

Dator grafik tecken

använda datorgrafik på en skylt eller att dekorera ett Instructables projekt. Jag behövde en liten skylt som kunde överleva utomhus för ett par månader, och jag ville mer än bara bokstäver på den. Mina tecken är svart och vitt, men färgen kan använda...

3D tryckt hatt grafik

Jag nyligen såg Becky och Noe, skaparna över på Adafruit, göra en video där de 3D ut anpassade hatt grafik på deras 3D utskrift torsdag Visa. Som ett fan av anpassa saker att passa mina behov denna sed hade var bilden något jag var sugen på att testa...

Laser Intaglio(ish) grafik

Grafik är high tech! Okej, så kanske det var i mitten av 15: e århundradet, men grafik + laser? Nu är tech för idag.Jag är intresserad av att utforska sätt att teknik har påverkat och fortsätter att påverka, konst att göra. Detta instructable sammans...

Arduino Skateboard hastighetsmätare

Använda en Arduino, är det lätt att göra en hastighetsmätare/varvräknare för praktiskt taget alla man-drivna fordon. Jag gjorde en för min skateboard som används en liten magnet för att räkna varv och utnyttjad en LCD uppvisning skärm. Detta Instruct...

LED STRIP SKATEBOARD

detta är ett roligt och enkelt projekt som är värt tid! Det är endast sju steg, så det borde vara ganska snabb. Även om, den enda nackdelen är att det krävs flera extrema elverktyg. Lycka till! :)Steg 1: Samla materialCAD-OnShape programmet12 "x 36&q...

Vulcanus V1 Reprap 3D-Printer 300€

HejI denna anvisning ska jag visa dig hur man gör en mycket professionel 3D skrivare med en låg Bugdet för mindre än 300€.Jag är 16 år gammal och jag gjorde allt själv. "Vulcanus V1" - 3D - skrivaren är baserad på CoreXY. Som står för hög precis...

Cocktail recept: Hur man gör den tropiska blå Hawaiian Cocktail

http://bit.ly/Bartending-Newsletter - dricka denna blå lilla sötnos gör du tror att du är på en ö i tropikerna. Den blå Hawaiian cocktail är en populär Dryck på resorts när du slappa på en strand nära havet. De sätta brukar de små parasollerna och vi...

Tillämpa Vinyl grafik fordon

En bra låt författare, heter Lionel Richie, skrev och sjöng en låt som heter "EASY". Det var inspirationen bakom namnet jag har slutligen beslutat om för min buss. Den första raden av låten är, "det är därför jag är lätt, som en söndag morg...