Häxan kungen av Angmar trä brännareHäxan kungen av Angmar trä brännare upp cyklade från en tom gasa buteljerar och några skrot stål.

Kolla in mitt arbete på
https://www.Facebook.com/pages/burned-by-design/15...

Baserade i Storbritannien, international shipping tillgängliga...

Maila mig på alex_dodson7

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en armour mask

Jag ville göra en mask / hjälm för en maskeraddräkter boll. Den metod som används här kunde konstruera någon grov och striden skadade typ av hjälm, från antikens Sparta och Grekland och romerska eller ens medeltida eller LOTR.En slät yta kan uppnås m...

Witch King av Angmar kostym

så den Elf Fantasy Fair i Nederländerna kommer upp snart och jag tänkte på en trevlig "snabb" kostym för cosplaying. Jag slutade med den skräckinjagande häxa kungen av Angmar från Sagan om ringen trilogin som han var ganska badass ^^.Steg 1: Skr...

Stormtrooper stil Log brännare

efter den awesome feedback jag har fått för mina Vader style log brännare och varit lite av en Star Wars-nörd, jag har velat prova en stormtrooper design ett tag nu så här går.Steg 1: Design Min största utmaning var att försöka skapa sidorna på hjälm...

Alla naturliga rökelse brännare

visste du att du kan bränna awesome doftande rökelse och vara grön på samma gång? Inte jag heller förrän jag byggt den naturliga rökelse brännaren. Från ingenting men återvunnet material samlades från naturen, denna rustika brännare är både tilltalan...

Flaska rökelse brännare

tur alla dekorativa (jag använder vinflaskor) flaska i ett askfritt rökelse brännare. Med mindre än sju dollar diamond chip dremel BITS, kan du borra ett hål så att luftflödet i en fin flaska utan krossat glas.Bär en mask, orsaka "glas pulver är inte...

Justerbar värmeljus bunsenbrännare stativ med valfri kolv hållare

Som en homeschool familj utför vi ofta kemiska experiment. En traditionell laboratorium stil gas bunsenbrännare är inte alltid tillgängliga eller bekvämt. Alkohol-brännare är ett alternativ, men vi verkar aldrig ha alkoholen till hands. Ofta räcker e...

Alien trä brännare

Ett annat tema trä brännare från brända av Design, upcycled från gamla gasflaskor detta en av ett slag trä brännare är en talande punkt för trädgård eller uteplats. Se fler mönster här: https://www.facebook.com/BurnedbyDesignSteg 1: Han har fått någr...

Batman Log brännare

kolla min Facebooksida brända av mönster för bilder om alla mina skapelser för vedeldninghttps://www.Facebook.com/pages/burned-by-design/1526857080886471Vänligen budskap mig för Detaljeralex_dodson7Steg 1: Hitta Inspiration Steg 2: Skär den Alltid ba...

Big Bad Vader Log brännare

tillbaka på allmän begäran.De senaste några vader log brännare jag har gjort har orsakat en storm. Med den här ville jag gå större och badder och försöka fånga mer av den ursprungliga formen och styling.Flaskan jag använde var en 46kg tror jag... yea...

Kartong brännare

Hej och Välkommen till en annan Instructable av mig Capsos.Jag hoppas du njuta av dessa och se till att du kolla in min andra Instructables här, också med att om du är i Bushcraft eller skulle vilja se lite mer på vad jag undervisar sedan Vänligen ko...

3D mur häxan

Jag hade alla dessa slumpmässigt plywood scraps tar upp plats i garaget och jag har också denna mur framför mitt hus. Tid att vara kreativ!Material:1/2" plywood1 "x 2" styrelsen (för ramen)cirka sex inches av en 2 "x 4"Skruvar, mu...

Hur till förbättra gamla loggar in trä brännare öka effektiviteten Clean burn förgasning sekundär förbränning

Hur min gamla logga brännare / panna har förbättrats över all förväntan att matcha effektiviteten i moderna spisar! Det kostar mindre att £60 för att få denna pannor prestanda upp till match de flesta nya spisar med sekundär förbränning.Många äldre L...

Förbättra gamla Log brännare kaminer, sekundär förbränning, förgasning, bränna kreosot, rökfri del 2

Ännu en annan förbättring till min gamla Franko Belge Lorraine multi-fuel spis / log brännare som har aktiverat renare förbränning och mer bränslebesparingar. Se bilder för borrade rostfria slangar.Se senaste 7 bilder. Nu, tack vare ett förslag i kom...

Hur man gör en brännare som står för Hembryggning av återvunnet pallar

jag märkte dessa metall avföring från mitt klassrum hade några svetsar som kom ifrån varandra. De var öronmärkta för bortskaffande så att ingen skada sig på dem. De därefter befriades från ett nesligt slut i den container / skrota högen och åter ämna...

Fatet fristående brännare

Jag behövde en anständig brännare och stå för min Mash Tun som jag gör så jag hade en titt runt för några från hyllan och kära och ingen av dem verkade vara mycket bra eller tillräckligt stor för att stödja fatet.De verkade också vara mycket tunn, oc...

Hur du sätter samman en 1W till-5 9mm Laser brännare modul

detta instructable visar dig hur du sätter samman en laser modul med en till-5 Laser Module, vilket generellt kan bli antingen en 1W 808nm eller 1W 405nm diod. Men någon 9mm diod kommer att göra.Denna metod kräver användning av en press, men det reko...

En enkel stål brännare för barnen att göra.

jag har använt detta projekt med mina årskurs 7 barn i några år nu. Dess stora eftersom det är enkelt, kul och har massor att lära sig packad i. Jag kommer in detta Instructable som en lektion planera för lärare så här är början...** uppdatering **De...

Art Deco Fireguard för Log brännare

I detta instructable jag gå igenom processen för att skapa en anpassad metall brandvakt att gå runt en log brännare.Jag byggde detta som jag har små barn i min familj som var på väg att besöka över jul, och jag ville undvika dem av misstag vidröra lo...

Boba Fett trä brännare

boba fett trä brännare tillverkad av 15 kg gas flaska...