Häxans kök Cakedenna kusliga Halloween kaka kan se diaboliska men jag kan försäkra er, det smakade himmelskt. Hela displayen är gjord av olika socker konst tekniker och recept eller andra livsmedel och är helt ätliga förutom ett par objekt som används för stöd och naturligtvis, belysning. Den sitter på en anpassad träbotten som mäter 18 "x 18" och häxan mäter ca 12 "tall. Kitteln är choklad kaka med choklad buttercream isbildning och trädstammen är gul kaka med maple buttercream isbildning.

Låt mig börja med att säga, jag är inte en professionell konditor, inte heller har jag haft någon kulinarisk utbildning. Jag råkar bara älskar socker konst som en hobby! Eftersom jag gillar att försöka göra saker jag inte har sett förut eller försöka förbättra på det jag sett, jag lär mig genom försök och misstag. Denna kaka var inget undantag! Jag ska dela med dig varje komponent av projektet och vad jag tror skulle fungera bättre nästa gång. Jag har tagit så många detaljer som jag möjligen kan för dem som är intresserade av att lära mer om den faktiska skulptera av häxa och utförandet av byggprocessen för denna kaka. Jag hoppas att det hjälper.

Som sagt, detta är verkligen inte ett projekt för en nybörjare. Måste du ha arbetat med fondant och tuggummi klistra in och naturligtvis kunna baka en tårta. ;) Om du behöver hjälp att lära sig att göra och/eller arbeta med fondant, har jag en länk till min blogg i min profil. Dessutom måste du vara bekväm med att använda elverktyg att bygga basen, annat, att bara ha någon bygger det åt dig. Jag gjorde allt arbete själv, med undantag för den faktiska tårta församlingen. Du behöver definitivt en extra uppsättning händer de sista stegen.

Jag in denna kaka i DIY Halloween tävlingen, så om du gillar det, din röst är uppskattat ;)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Birthday Cake inspirerad av The Movie "Brave"

för min dotter är 5: e födelsedag hon ville ha en tårta inspirerad av filmen "Brave". Hon hade inte någon specifik design eller plan i åtanke så jag bara bevingade det.Steg 1: Komma upp med en design jag gillar att göra skisser för nästan allt j...

Morot - vampyr Cup Cake

Cup cakes är efterrätter. De är söta och riktigt söt, dekorerad med grädde. Här är min unika vampyr kaka gjord av morot icing.amazing. Det ser erinra sig kaka glasyr!Steg 1: ingredienser For cup cake1 kopp alla ändamål mjöl1 dl strösocker1 te sked ma...

Cupcake kaffe Cup Cup Cakes - litium regn Half Baked varor rättfärdighetens

göra kaffe mugg formade muffins från din instant anpassade mögel. Inte sett på TV, men du kan göra dem nu om du agerar snabbt.Där uttryckligen presenteras för ibler litium regn för hennes förkärlek för java-liknande kod och skummande operativsystem....

Söta realistiska Turkiet Cake Pops

Dessa söta Turkiet cake pops är en söt tillägg till din Thanksgiving middag eller som part gynnar till dina värdar, och är ganska rolig & lätt att göra i bara några steg. När du tittar på närbild skott du kanske tror att de är verkliga storlek kalkon...

3D mur häxan

Jag hade alla dessa slumpmässigt plywood scraps tar upp plats i garaget och jag har också denna mur framför mitt hus. Tid att vara kreativ!Material:1/2" plywood1 "x 2" styrelsen (för ramen)cirka sex inches av en 2 "x 4"Skruvar, mu...

Cake Pop Stand

Snabb och enkel ställning för att göra och som serverar cake popsJag byggde detta på en eftermiddag efter min fru och dotter meddelade för att göra cake pops för första dagen i skolan. Behöva möta ganska tuff tidsbrist ("vi vill börja på en halvtimme...

Laser skär bordsfotboll Cake Topper

Inte är mycket av en bagare eller en tårta dekoratör, jag brukar välja en grundläggande kaka och sedan lägga till 3D-tryckt eller laser skurna dekorationer. I år beslutade jag att laser skär en funktionell bordsfotboll cake topper för en inomhus fotb...

Alien & PredAlien Cake Topper

detta är vår Alien och PredAlien bröllopstårta topper som förbjöds på vårt bröllop! Jag köpte två sällsynta och bedårande cosbaby leksaker och byggt denna cake topper, allt för att få reda på att min mamma ville inte låta mig använda den i vårt bröll...

Häxan - SFX Halloween Tutorial

Den klassiska halloween häxan går vår kanal och nu börjar vi vår halloween förberedelser. Håll ögonen öppna! Och förresten, vad tycker du om Måns Zelmerlöw hjältar omslaget?Följ med oss på INSTAGRAM: ellimacsSFXwww.ellimacs.comSteg 1: Titta på videon...

Carrot Cake Smoothie

jag har aldrig gillat morötter... tills jag försökte morotsjuice. Men istället för att betala upprörande priser i snabbköpet, jag göra bara min egen.När jag läste om denna tävling, kunde inte jag vänta att justera min vanliga morotsjuice till en kräm...

Kalla av plikt Cake

Awsome cake inspirerad av samtal av tull black ops....

Shabby Chic Wedding Cake

Bröllopstårtor ofta gånger ser för bra för att äta... men äta dem bör du!Denna shabby chic bröllopstårta är en cinch. Tidskrävande Ja, men mycket enkel. Om du vill spara massor av pengar genom att göra din egen bröllopstårta ger denna handledning dig...

Rebell Velvet Cake (vegan)

Hej! Detta är en vegan kaka med inspiration i "Piñata Cake" och "Red Velvet Cake".Red Velvet Cake är naturligtvis röd färgat, men jag gjorde det med choklad också, det är därför det är rebel ;)Steg 1: ingredienserINGREDIENSER TILL KAKA...

Funfetti födelsedag Layer Cake

Alla ska ha sin ultimata dröm tårta på sin födelsedag. Detta var min! Jag ville ha en 6-lagers kul-fetti tårta. Något färgglatt och behandlas i godbitar. Även om jag visste toppad vad jag ville jag har aldrig försökt en höga kaka eller en kaka en fär...

Rainbow cake. Ish.

Rainbow tävling. Jag tror att omedelbart: tårta. Rainbow cake. Så originell rätt? För sent, är det här nu.Steg 1: ingredienser Kärlek är allt du behöver.Plus listan över ingredienser nedan. ;)125g smör225g mjöl150g strösocker3 medelstora äggNypa salt...

Hund i nuvarande Cake

Du behöver:Ca 9" fyrkantig kaka.Olika färger socker pastaPlast nallebjörn näsan, eller svart sockerpasta25g smör100g Marshmallows80g Rice KrispiesLiten mängd choklad smör grädde/glasyrCocktail pinnarCake boardBand och dubbelhäftande tejp (valfritt)St...

Part Cake

Har du någonsin velat lära dig att dekorera en tårta? När du lär dig att behärska dessa enkla steg, kommer du att kunna gå vidare till mer komplicerade tekniker inklusive flera prisdifferentierade kakor med intrikata detaljer.Med en kaka mix gör dett...

Vitt vin Layer Cake (Flodni)

En annan awesome ungerska layer cake. Perfekt för mellanmål eller efterrätt. Absolut perfekt för din fest "dessert vagn!Steg 1: Tårta Base 500 g mjöl250 g smör100 g florsocker3 äggulor1 dl vitt vin för att förstoraBlanda torra ingredienserLägg i äggu...

Hur till: Choklad Ganache Layer Cake

Choklad ganache är en fransk klassiker. Det är i princip lika delar av god choklad och grädde. Ganache är extremt mångsidig; Du kan fylla tårtor med det, täcka tårtor, frost kakor, göra tryffel och listan går på. Mångsidigheten i ganache kommer från...