Headless bruden och brudgummendessa kostymer var ganska lätt att göra när jag listat ut hur jag skulle dra bort. Jag önskar jag hade tagit bilder som jag gjorde dem men jag ska försöka att förklara processen så gott jag kan. Jag hittade brudar dress och brudgummar rock och skjorta på en thriftstore för @ $10,00. Jag var tvungen att köpa 2 jackor och tröjor så jag kunde lägga extra längd till brudgummar klädsel. För att få höjden på kostymen använde jag ryggsäckar som vi bar. Jag bifogade en stor bit av skum för rygg och axlar till en bit kartong som var tillräckligt länge för att fästa med silvertejp ryggsäck också. Jag fyllde nylonstrumpor med fyllning för armes och hopbundna dem så de kunde säkras att skummet med silvertejp. Jag använde golves för händerna och La pipecleaner till fyllningen så jag kunde placera fingrarna lite. Halsarna är gjorda av papper mache som bildades just på skummet. Lägg till några varmt lim för att hålla armarna på plats, några excessories, och vissa blod- och din gjort. Jag måste säga använda tillbaka förpackningarna var den bästa delen av denna kostym eftersom den höll vikten av dräkten och höll den centrerad.
Relaterade Ämnen

BRUDEN och brudgummen vin flaska täcker

denna brudklänning och smokingen är vinflaska covers. De är gjorda av en vit kvinna handske bomull eller vadd, vin flaskor, cork, kartong, vit och svart duk servetter och utsmyckningar. Lätt nog för killar för att göra detta för att imponera på sin k...

Glas pärlstav bruden och brudgummen Cake Topper

leveranser2 glasflaskorvita glaspärlor runda och gated längerosa glaspärlor rundasvarta glaspärlor runda och gated längeröda glaspärlor rundasilver pärlor rund2 små korkar som passar upp på flaskorbeading nålarbeading trådbeading vaxSteg 1: Burkförsl...

Scrabble namnskyltar för bruden och brudgummen

dessa är lätt och billig och bra för scrabble älskare.Steg 1: Köpa en scrabble spel.Om du håller kan dina ögon ut dessa köpas för $1 eller $2 på loppisar och sparsamhet butiker.Steg 2: hitta bokstäverna för bruden och brudgummenSteg 3: lim på med e-6...

Bruden och brudgummen

För min kusin äktenskap frågade hon mig om jag kan göra bruden och brudgummen figurer för dekorera bröllopstårta i Ja, papper maché. Så jag gjorde det. Här är stegen.Steg 1: Designa och göra formulären tråd Göra oavgjort för figurer position och göra...

Bruden och brudgummen Lego par Halloween kostymer

i ett särskilt dumt ögonblick beslutade vi att gå stora och göra perfekt proportionerade lego huvuden för halloween parad i New York City. Cheferna skulle bäras som en del av ett par Lego par (brudparet). Detta är en snabb guide om hur vi gjort kosty...

Pärlstav bruden och brudgummen

jag köpte ett par på flaska från dollar store och hand några pärlor hemma, så jag bara började profilering bort. Bruden är i vitt, brudgummen ser ut som han bär en tux och hög hatt. Jag hade inget mönster. Som jag var beading skulle jag ha fler idéer...

Headless bruden från silvertejp

talar om en bridezilla...För Halloween förra året bestämde jag mig att gå som en Likbrud eftersom jag hade en awesome oh-så-åttiotalet bröllop klänning till mitt förfogande (kvar från en tidigare temafest). Klänningen var så episka, någon gammal död...

Bruden & brudgummen dekorativa bröllop glasögon

Här är en söt men elegant sätt att anpassa bruden och brudgummen glasögon, att göra deras speciella dag ännu mer minnesvärd. Detta projekt är lätt, snabb, billig och helt customizeable. Du kan välja att verkligen försköna slöjan, ändra färger, har en...

DIY bröllop-choklad, tvål och ljus gjutgods Video

ComposiMold bröllop DIY bröllop choklad ordSnacka om en unik bröllop! Glöm den hershey's kisses eller bröllop klockorna! Göra den speciella dag riktigt egna med choklad gjord speciellt för brudparet eller ens bättre individuellt för bröllopsgästerAtt...

Kreativ och unik gästbok

här är en unik variant av den typiska bröllop gästboken.Detta är något kreativt och enkel, och ett minne du kommer att vårda för evigt!Bara köpa någon form av scrapbook och fylla sidorna med kuvert. (vad någonsin färgtema du önskar)Gästerna kan lämna...

DIY bröllopstårta skärande Utensilsand brud och brudgummar glasögon

DIY / upcycled bröllop cake cutter och bruden och brudgummen glasögonVi behövde tårta skärande redskap och glasögon på billiga och så här är hur vi gjorde det.Vi ville ha ett trevligt bröllop med 125-135 gäster på en $14.000 max budget, så vi var tvu...

Ni båda älskar varandra och dinosaurier!? Skapa din bröllopstårta Jurassic stil med suckulenter och dinosaurier!

Så du har träffat kärleken i ditt liv och du är redo att gifta. Du upptäcker att du både växte upp leker med dinosaurier! Och att dina föräldrar har sparat din samling i en låda i garderoben! Ni båda har det DYI anden så få upptagen och dekorera din...

Personliga bröllop gynnar-brud n brudgummen cookies

Bröllop gynnarDe anpassade när det gäller att ge gynnar till bröllop inbjudna går tillbaka århundraden och var att säga tack till gäster för att hjälpa att göra tillfället speciell. Tidigare skulle Europeiska aristokrater, särskilt de från Italien oc...

Jordgubbar brud & brudgummen

Dessa choklad och Marshmallow doppade jordgubbar är perfekta på dessert tallrik på ett bröllop. Denna kombination är min favorit en. (Vem gillar inte detta doppade jordgubbar???! :)) Det är lätt att göra och roligt... Jag slår vad om att ingen säger...

Enkelt, snabbt och billigt cake topper

denna enkla, Billiga och lätt att göra, cake topper,var en nödsituation-lösning, men jag tycker det blev bra och är värd en instructable: o)det brukar ta längre tid än 30 minuter att fixa denna cake topper.ser bra ut på Björk - stil bröllopstårta fin...

Cupcake i en kaka kostym /Jumbo bröllop Cupcake

detta är min idé om en kul/fancy jumbo Muffin. Denna stora cupcake är perfekt för bruden och brudgummen att hålla för deras årsdag eller helt enkelt bara som en topper på deras cupcakes stativ med ett gäng samordna cupcakes.Steg 1: Du behöver: you wi...

Alien & PredAlien Cake Topper

detta är vår Alien och PredAlien bröllopstårta topper som förbjöds på vårt bröllop! Jag köpte två sällsynta och bedårande cosbaby leksaker och byggt denna cake topper, allt för att få reda på att min mamma ville inte låta mig använda den i vårt bröll...

BECKY'S 2 ROCKS

Det stora bröllopet är i morgon! Brudgummen har noggrant utvalda Becky's ROCK och har det säkert in. Becky är så glad med sin ljusa bländande diamant hon ville göra en pro-typ att dela sin skönhet. Då det unga paret insåg att de inte hade en gästbok!...

Björk-Base mottagning platshållare

jag blir gift i augusti 2011. Med nästan ingen erfarenhet av bröllop och bröllopsplanering, duva jag rätt i att hitta sätt att anpassa sparsamt på bröllop och mottagning. Naturligtvis var det första stället jag vände Instructables, att veta allt du b...