Hela korn Chipotle-Adobo nudlarSedan jag började fräsning mitt eget mjöl, njuter jag att experimentera med alla möjliga konstiga tillägg. Dessa kom med en angenäm kryddig smak, men ingen betydande värme (Disclaimer: Jag är från Texas).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rostade hela korn Orange Muffins

Jag hittade detta recept i April 2014 magazine - "bättre bostäder och trädgårdar". Receptet heter Toasty hela korn Orange Muffins. Men jag ändrade receptet lite, jag ersatte apelsinjuice, med orange olja. Ingen rapsolja används också, men iställ...

PECAN rökt ANDOUILLE korv i en CHIPOTLE ADOBO senap sås

Holmes Rökeri Pecan rökt Andouille korven sjuda i en hot creole senapssås. OMG. Hot, Hot, Hot, och bra, bra, bra!Steg 1: ingredienser 10 uns Holmes Rökeri Pecan rökt Andouille korv (ingen bättre) skivad på en bias.1 tesked Badia svärtade kungsfisk Se...

Hur man gör tillbringade korn mjöl

så du är en blivande all-grain homebrewer, och du bara bryggt en smidig amber ale, eller kanske en tung oatmeal stout. Nu har du flera pounds av använt spannmål överblivna. Vad gör du med det? Det verkar som ett slöseri att kasta ut all den säd när d...

Från korn till limpa i 40 minuter i veckan

Det finns få saker mer tillfredsställande än att kunna börja med en hink med korn och förvandla det till bröd. Inget smakar ganska som en tjock skiva nybakat bröd med smör. Och med tanke på de underbara hälsofördelarna av fullkorn, vad kan vara bättr...

Super dietiska honung hela pannkakor

DETTA INSTRUCTABLE ÄR I FLERA TÄVLINGAR! OM DU GILLAR DET, RÖSTA FÖR DET! TACK :)Hej kära vänner, jag är Filippo från Italien!Som många av mina italienska landsmän har jag en verklig passion för mat och mat!Nyligen i mitt liv har jag förlorat mycket...

Sju lager sju korn bröd

jag absolut älskar bröd, och den mer hela korn/nötter/frön/etc det är i det desto bättre.Jag älskar också smörgåsar, men de utgör några olägenheter:-Du är fast beslutna att en storlek sandwich - 2 skivor bröd plus fyllning- eller multiplar därav, såv...

101 + Hacks life använder ätpinnar

Tänk ätpinnar kan bara östländerna? TROR IGEN :)Här är 101 + fantastiska (och ovanliga) saker du kan med pinnar i köket, matsal, butik/garage, "man cave," office, hemma bibliotek, trädgård och badrum. Också, för spädbarn, hjärnans utveckling och...

Hur till ta kontroll med diabetes! (Typ 2)

För de med diabetes, liksom jag själv, ta kontroll av diabetes kan vara en svår uppgift.Men med några tekniker och lite kul kreativitet du kan erövra och övervinna.Det är mitt mål att ge dig några bra råd och lite kul metoder för att kontrollera ditt...

MIN sydvästra räkor omelett

Jag kallar detta min Southwestern omelett.. .det är en rejäl omelett fylld med färsk mexikanska räkor, paprika, lök och en touch av Sargento's Smokey Chipotle Cheddar Jack ost. Bra frukost, brunch, lunch eller middag eller helst på dagen eller natten...

Långsam spis kycklinglår med oliver och fänkål

Detta är en enkel maträtt att göra. Jag älskar fänkålen i detta recept. Smaker få verkligen blöta i fänkål som dess matlagning. Det tar ca 4½ timmar att laga mat, så se till att planera för tillagningstid. Lite ris pilaff kan också ersätta äggnudlar....

Hur man gör Pistou soppa

dessa instruktioner hjälper dig att göra Pistou soppa, en god och näringsrik måltid som är lätt att frysa och lagra för en snabb middag på en kall vinternatt. Detta recept är perfekt för dem med grundläggande matlagning kunskaper. Totala tillagningst...

RANDIG MULLE, STEKT MIN VÄG!

Många människor anser inte randig mulle som lever kanalerna att Tom in i Sarasota Bay (FL) en matfisk, men om du följer mitt recept du kanske tror att du äter grouper eller snapper när du smakar resultaten!Steg 1: Börja med FILETERING, då MARINERING...

Snabb och enkel Quinoa

Quinoa är ett extremt friska super-mat som är en pseudocereal hög i fiber det är verkligen lätt att göra. Denna hela korn livsmedel är egentligen ett frö som är ett komplett protein och är glutenfri. Det kräver lite, någon före matlagning erfarenhet...

Bee Pollen Raw Brownies (nr baka)

dessa brownies är absolut en av de bästa sakerna jag någonsin smakat. Någonsin... Med detta sagt, låt mig berätta lite om Bee Pollen.Bee pollen har blivit ett populärt komplement genom åren och har visat sig ha en effektiv boost på immunsystemet. Det...

Skrota lådan dolda fack

"den bästa platsen att dölja är in plain sight"Jag behövde någonstans att gömma mitt bröd och gelé från alla föraktliga gäster som vill plundra min mat cache för vintern.Så kläckts jag denna idé i skillnad och oro i rädsla att varje ögonblick ja...

Odla din egen jordgubbssylt smörgås

Sannolikt dina morföräldrar fortfarande lärde att göra bröd i deras barndom. Det är sällsynt att barn idag kan förklara du hur bröd görs. Utvecklingen inom livsmedelsindustrin har inneburit fördelar för vår lyxiga och frihet. Men är effektivitet och...

Bee Pollen gissa Jar

Vårt bibliotek gör många saker att läsfrämjande, sommaren behandlingen programmet är ett roligt sätt att få människor in i biblioteket.I år har min familj gjort gissar burkar för barnens sommar läsprogram. Barnen gissa antalet artiklar i burken att v...

Anpassad titta Strap Kit

Projektet var en sann glädje att arbeta på. Min vän matta och jag har gjort läder plånbok kit i flera månader och har velat lägga till en stilig anpassade armband i vår kollektion. Vi använder samma topp-grain getskinn hud och Vaxad lintråd som våra...

Hur man gör en rustik läder rakningskit

Leatherworking är något som har gjorts sedan innan början av civilisationen, så jag var verkligen förvånad över kostnaden inblandade med har börjat. De flesta tutorials, hur man och andra guider börja genom att lista 20 + man använda verktyg som "beh...