Heliga handgranat av Antiochiaden heliga handgranat av Antiochia. Nice, eh? Det var ganska enkelt och det bara kostar ca 15 dollar eftersom jag hade några av material som redan... Ledsen att säga att jag inte har bilder på det att man gör. Om du kan göra det baserat av bilderna. Att använda jag helt enkelt dra den heliga pin och sedan räkna 1,2,5! Nej, nej, vänta 3! Också in Ive den i Halloween prop tävling så önska mig lycka till!
Relaterade Ämnen

Heliga Hand Grenade av Antiochia kakan

som inte gillar den heliga Hand Grenade av Antiochia1 och vad bättre form än i en kaka? Men innan vi få baka låt oss säga tillsammans en läsning från boken rustningar:Sedan tog han upp på hög den heliga Hand Grenade Antiochia säger "välsigna detta, O...

Den heliga Hand Grenade av Antiochia

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör den heliga Hand Grenade av Antiochia från Monty Python och den heliga Graalen. Det var också med i TV-spel som Fallout 2 och Fallout: New Vegas, Duke Nukem: tid att döda, och Mafia Wars. Handgranat bes...

Hur man gör ett oåterkalleligen påskägg

förra året, vi tog våra då-3-år-gammal till grannskapet parken för en Easter Egg Hunt. Titta på små barn engagera sig i primal (ännu bedårande) jakt och insamling beteende var fascinerande. Volymer av böcker kunde skrivas om de komplexa beteendemönst...

Heliga Yerba Mate med en Kick

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en otroligt friska och intressant växtbaserade blandning med Yerba Mate, Echinacea blad, och Tulsi, också som en liten citron. Detta är den perfekta morgon hopkok som smakar bra, stärker immun...

Helig basilika (Tulsi) - perfekt hem rättsmedel.

Obs: Kanske mina bilder inte ser bra eftersom jag har ingen kamera jag använder min Nokia E5. Men ni kan förstå min idé är nog för mig.Helig basilika (Tulsi, Ocimum tenuiflorum) är en helig växt i hinduiska tron. Det odlas i södra Asien, i exempelvis...

Kung Arthur Costume (från "Monty Python och den heliga graal")

jag hade beslutat att gå som Black Knight från "Monty Python och den heliga graal" i år, och min fru inte kunde komma på en kostym. Jag föreslog så småningom hon kommit till festen som en annan karaktär från filmen, och hon bestämde att hon vill...

Black Knight kostym (från "Monty Python och den heliga graal")

detta år jag bestämde mig att gå till vår årliga Halloweenfest som den svarta springaren från "Monty Python och den heliga graal". Som vanligt ville jag ha något relativt billigt och lätt att dra bort. Resultaten var bra.Material:Svart tyg (bör...

Hacka den heliga USB-kabeln!

Detta instructable visar hur man använder kraften i USB-porten för den dator eller laptop i stället för batterier.Massor av prylar är gjorda för USB-porten nuförtiden, lampor, fläktar och små dammsugare.Varför du inte prova att göra något roligt själ...

Indiana Jones heliga graal replika

Välkommen till min handledning.Denna handledning hjälper dig att göra din egen 3D tryckt och färdig heliga graal som en sett i Indiana Jones och det sista korståget. På bilden är min färdiga Graal med andra bitar av min Indiana Jones prop replika sam...

Rösti: Den heliga Graalen av frukost

För perfekt ljus, krispiga, läckra rösti, varje gång, använda denna metod. Jag ska också visa några sätt inte göra rösti som ett experiment som visar vad som händer när du hoppa över det avgörande steget.Rösti (tillsammans med kex, som jag ännu inte...

World of Warcraft WoD 6.1.0 heliga (läker) Paladin Setup Guide

Kolla in min andra innehåll SelfiGaming på YoutubeSe mig live på Twitch.tvSom mig på FacebookFölj mig på TwitterHej och Välkommen tillbaka till SelfiGaming, SelfSustained här igen. Om du gillar denna video eller njuter av denna serie var noga med att...

Helig ko gratulationskort bomben

detta är den mest roligt du kan ha med ett gummiband för minst ansträngning.The Holy Cow gratulationskort Bomb är en mycket lätt och roligt skämt kan du spela på någon i alla åldrar. Det kommer att ta dig hela 5 minuter att göra, ladda, prime och dis...

DIY godis klänning (heliga musikaliska B@man)

Tja Hej! Vill du vara söt söt och ljusa onda apple i en rosa klädda man öga? Eller bara vill göra en färgglad (halloween) klänning? Sedan sluta här och låt mig berätta hur jag gjorde min ;-)-Detta är min första DIY också, jag gjorde klänningen och se...

Halloween kostym: Helig ko

Holy Cow! (Jag tror det är allt jag behöver säga); PerssonSteg 1: Vad du behöver Vad du behöverButterfly eller ängel vingar26 GA wire2 ark vitt pappersvart markeringvit t-shirtsaxdubbla stick tejpenkassettbandSteg 2: Halo Göra en cirkel med kabeln fö...

3 handgranater

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör tre olika baseball-granat baserade lätt projekt.Först är en som du kan kasta runt, andra är en liten skala en och tredje är en coaster, en 3D minimalistisk konstverk för din vägg, musmatta (om...

Svart sekt tantrisk Buddhism: Hur man gör den heliga hand symbolen

denna sekt av buddhismen grundades av Master Lin Yun från Taiwan och han gick bort förra året. Svart sekt tantriska buddhismen har en grund i den tibetanska buddhismen. Han var vår högsta ledare och hans student Crystal tog över när han passerade, he...

Heliga Guacachurri!?!

Det var en björn som gillade Chimichurri eftersom det är den mest manligt av koriander såser, men hans dam bära gillat alltid Guacamole på grund av krämighet. En dag två björnar kämpade över gröna godhet och ett stänk av Guacamole föll på Chimichurri...

Projektet X4 XPLODER Mini K'nex handgranat

Trainmans första bomb - en liten men effektiv granat som exploderar vid nedslaget, duscha området med distanser. Och endast nio * bitar innebär att det är den första riktigt praktiska lätta granaten!Bitar:3 röda stavar1 röd kontakt3 orange kontakter2...

Realistiska Kne'x handgranat

väl låta mig veta om du gillar det eller inte...Jag hoppas att du :DSteg 1: Vad du behöver detta är vad du behöver ja det är verkligen belive mig :-)Steg 2: Nade (exploderar del) borde inte vara svårt att följa :)Steg 3: Den PIN-kod och realistiska d...