Helt bärbar, hemgjord, Airsoft GunHej alla. Jag har bygga och knorra hela mitt liv med många olika saker, men jag har alltid haft ett förtjust intresse vapentillverkare. Faktiska skjutvapen är farliga och bör behandlas med den respekt de förtjänar. Bara proffs, eller de med särskild utbildning och rätt tänkesätt bör kunna utforma, hantera, skapa och sälja skjutvapen. Men det finns andra former av rekreation skytte som kan göras ganska säkert och praktiskt. AIRSOFT!

Airsoft, behandlas även om säkrare, fortfarande med liknande respekt som ett skjutvapen. De kan skada dig själv och andra om inte används på rätt sätt. Endast de som är ansvariga och har goda avsikter bör tillåtas att delta i vad som helst med airsoft.

Jag har tillbringat många år forska, designa, bygga och testa många former av pneumatiska projektiler inklusive airsoft och spudguns. Jag är ingen expert, men jag vet att min väg runt kvarteret.

med det sagt...

Följande visar min senaste skapelse.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemgjord 500 fps CO2 Airsoft Gun

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en 500 fps CO2 enda skott airsoft gun.Jag tror att denna tidning på detta skulle fungera bra. Jag tar inget ansvar för vad du gör med detta. Detta är mycket kraftfull och skulle gå igenom mänsk...

Killer hemlagad Airsoft Guns

En hemgjord airsoft pistol från återvunnet material men mycket spännande och kraftfulla.Steg 1: material1 tom diskvattnet flaska med den gemensamma jordbrukspolitiken som denna1 tom glasrengöringsmedel med sprayflaska cap1 liten plastflaska1 halmViss...

Hur fixar din Stinger R34 Airsoft Gun

detta instructable visar hur du fixar Stinger R34, även om eftersom konceptet är generellt liknande för mest spring drivs airsoft guns, bör du kunna använda den här för andra kanoner.Obs: Innan du gör detta instructable kontrollera att vapnet är urla...

3D utskrivbara Airsoft Gun

syfteNär 3D-skrivare började dramatiskt sjunka i pris och were stöttes på den kommersiella marknaden, var jag genast hooked. Detta är alla teknikers dröm! Stormen av coola utskrivbara produkter har inte verkligen utvecklats som jag förväntat mig dock...

Billigt och lätt Airsoft Gun 2.0

så jag mixtra runt med min billiga och lätt airsoft gun och jag hade en bra idé. Den behöver ett handtag! Efter att jag lagt handtaget, det var mycket lättare att "hantera": 3. Du behöver inte ens göra en helt ny pistol ha handtaget!Steg 1: leve...

Hur man målar din Airsoft Gun

i denna tutorial jag kommer att visa dig hur man förbereder och måla din airsoft pistol i några enkla steg. Detta är min första instructable så snälla kommentar på hur du gillade eller ogillade det.Steg 1: material För detta instructable, du behöver:...

2 x 4 Airsoft Gun Rack

Jag såg att det fanns en 2 x 4 tävling och jag behövde en gun rack, så här är 2 X 4 Airsoft Gun Rack! 2x4s är super lätt att komma med och jag fick min gratis!Steg 1: Skaffa en 2 X 4.Jag använde en 12 fot lång en. Detta projekt används ungefär hälfte...

Das über Airsoft Gun Turret

detta Instructable visar dig hur att designa, bygga och problem med att skjuta en Airsoft Gun torn med ett USB-gränssnitt. Tornet kan växlas mellan manuellt läge, där en människa gränssnitt med det hjälp av en Xbox 360-handkontrollen eller automatisk...

20 BBs per andra airsoft gun

detta är en airsoft pistol jag gjort från ett piller flaska, lite varmt lim och en penna. En dag jag kände mig uttråkad, så jag gjorde detta och 20 bb per andra airsoft gun föddes.Eftersom detta är min post i att lära sig ungdom tävling, är här mina...

Fäste för min billigt och enkelt Airsoft Gun!

Steg 1: grejer! Behöver du bara en friktion penna, silvertejp, min "Billigt och lätt Airsoft Gun!" Och airsoft kulor.Steg 2: Gör det dårar! Bara ta ut radergummi och bläck från pennan, lägga i airsoft kulor in i bakre delen av airsoft pistol och...

Airsoft: Köpa en Airsoft Gun

Hej, först av allt detta är en växande serie om Airsoft och mina erfarenheter på en skärmytsling webbplats.Först steget så köper en Airsoft pistol. Med Airsoft bli en hobby kämpar paintball fler människor bli förvirrad om saker som RIS skenor, LPEG,...

Hur man gör en cool airsoft gun

Hi, im här för att berätta hur man gör en nerf gun till en airsoft gun. Tro det eller inte men grunderna är egentligen enkel. Det tar bara ca 5 minuter för att göra det skjuta. Dess verkligen kraftfull.Steg 1: målning... du vill förmodligen ta pistol...

Billiga lätt bra Airsoft Gun

detta är en Airsoft gun gjord av en cap pistol. Det kostar mindre än $3.00, skjuter ca 20-30 fot, och tar mindre än 10 minuter att göra. ** Ledsen för den dåliga bilder **Steg 1: material-Cap Gun-Airsoft BBs-Caps(Not pictured)-Tejp-Sax-Toothpick(Not...

Hur man målar en Airsoft Gun

detta kommer att visa dig vad du ska måla en airsoft pistol.Steg 1: Vad du behöver - airsoft gun - sprayfärg - papper/tidningar-målarens tape - verktyg (vid behov)Steg 2: Förbereda din pistol Eftersom detta är bara en billig springer, jag kommer bara...

Gör din egen radio kontrolleras airsoft gun

hur du ändrar en electric airsoft pistol så att du kan styra det med hjälp av en fjärrkontrollSteg 1: Samla material De saker du behöver för detta projekt är:Två servonEn elektrisk soft luftgevär (helst bör fungera)Vissa trådEn tryckknapp switchEn FM...

Holografiska & Red Dot sevärdheter för Airsoft Guns

jag kommer att visa dig hur man gör två olika pistol sevärdheter av kartong.Du behöver:Kartong1 ledde2 1.5V batterierWireen bit plast som du kan klippa ut från en plast läsk flaska eller en frukt behållareVarmlimma fastSteg 1: Bygga låda och krets Fö...

Hur man gör en liten Airsoft Gun

Hej killar idag im kommer att Visa u hur att göra en airsoft pistol och alla u verkligen behöver är 4 små delar som du kan hitta någonstansSteg 1: material Första du kommer att behöva några material. Du behöver:Vatten ballongAirsoft gun fat eller någ...

Enkla arbetar ljuddämpare för Airsoft guns

Det är en mycket enkel ljuddämpare men det dämpar dramatiskt ljudet av Airsoft gun.Steg 1: Hur man gör Det är enkelt. Ta en kartong och rulla den för att göra en cylinder, stansa små hål på den. 3 hål är nog. Kontrollera att hålen är skingra och infö...

Nerf Airsoft Gun!

jag tansformed denna lilla Nerf pistol i en Airsoft Gun!...