Hemgjord cykel temaklockasom mekaniker cykel, jag ville ha en cykel tema klocka för min butik. Jag tittade på som finns i butiker, men de var alla ganska generisk, så jag gjorde min egen. Här är vad jag gjorde:

LISTA:

1 - bit 1/4" plywood skära 12"X 12"
1 - nya cykel kedja
1 - pedal kuggkrans
1 - bit av gamla kedja för att ta bort länkar
1 - klocka kit
Flera små träskruv.

INSTRUKTIONER:

Klipp din bit 1/4" bra sida plywood till 12"X 12"och måla den. När det är torrt, fastställa exakta centrum och borra ett hål för klocka fungerar. Hitta en gammal pedal från en hastighet cykel (jag använde denna typ av kuggkrans eftersom det har några karaktär). Jag rensade upp kuggkrans och sprutade det med Krylon metall färg att ge det en anodiserad utseende.

Nu montera kuggkrans i centrum av plywood att matcha upp med hålet för klocka fungerar. Fäst den med små träskruv. Ta den gamla bit cykel kedja och ta bort flera länkar, trycka på länken stift hela vägen ut. Använda den yttre golfbanan som ser ut som en figur 8. Du kan använda 4 som jag gjorde eller 12 för att gå hela vägen dygnet runt. Jag monterade min fyra på de 12 -3 - 6 - & -9 positioner på klockan. Dessa var monterade med små träskruv. Du har nu klockan komplett ansikte. Ta den helt nya cykel kedjan och vira den runt det hela bit plywood. Börja i botten centrum och gå hela vägen runt. Det ska matcha upp längst ner. Fäst kedjan med små träskruv igenom några av länkarna hela vägen runt. När allt detta är säkert, installera klocka fungerar genom hålet i centrum från baksidan, bifoga händerna, installera AA-batteri och du är klar.

Nu har du en mycket unik klocka. Tack för att titta.

www.There-cycleshop.com

Relaterade Ämnen

Hemgjord cykel reparation stand

jag har sett en massa hemmagjorda cykel stå och cykel reparation står på Instructables samt andra platser på internet genom åren och har provat min hand på några.Jag brukade ha en Park reparation står, som jag anser toppskiktet. Jag borde aldrig ha s...

DIY cykel korgar - hemgjord cykel packväskor

här är de kompletta uppsättning packväskor jag gjort för min touring cykel. Jag utökade helt enkelt på befintliga idéer jag hittade på Instructables och andra webbplatser om tillverkning av hemmagjorda packväskor.Steg 1: jag hade redan börjat beläggn...

Hemgjord cykel Wall Mount

jag har 4 cyklar och de tar för mycket plats. Jag ändrade wall mount rack med en tunga gångjärn att stapla dem prydligt och upp marken.Steg 1: material. Cykel Rack och tunga 5 tum gångjärn. Resten är träskruvar och bultar och muttrar.Steg 2: Borra hå...

Transparent växellåda på en hemgjord cykel

jag wantedcreate aför en lång timebikewithgear boxin thebottom fästesom IExpandeda rimrearhuband byggt acustomcoaster,Icould inte havegear... andI missade det!I'minspired av oldbikes (1900), andtractor mowergearbox!Jag usedbikegears, plexiglassandmac...

Hemgjord halogenljus cykel

detta är en cykel ljus jag har gjort på grund av det faktum att den kommersiellt gjort versionen är alldeles för dyrt för mina behov och jag trodde det skulle vara kul att göra! Jag använder en 20W glödlampa 12 volt och två R/C bilbatterier till 2000...

Cykel LED lyser med hemgjord hus

med skrot virke, en 9-volts batteri, vissa lysdioder och aluminiumfolie, göra din cykel lättare att ses från sidan och tillbaka.Från vänster och höger, en gult ljus, och från baksidan, rött ljus.Efter att sex identiska trä bitar, limma och löda två l...

Hemgjord granatäpple likör

hemlagade granatäpple likör är förvånansvärt lätt att göra utan komplicerade eller out-av-den-vanliga verktyg och resultaten är både läcker och göra perfekta presenter för nästan alla tillfällen! Allt du behöver är några enkla ingredienser, några hus...

Gratis elektrisk Propeller cykel Mod

Uppdatera Instructable test ride video med länken nedan.Video av cykel och Propeller test.Jag ville sätta en elmotor på min cykel. Jag ville inte bråka med en kedja och drev så jag bygga en elektrisk propeller cykel. Det är lätt att installera och ta...

Hemgjord ost och cider Tryck

här är hur jag byggde min egen kombination cider och ost press. Efter en stor äpple skörd i år blev jag inspirerad att få min egen cider press. Dock efter prissättning en och se att de kostar exakt en arm och ett ben att köpa började jag tänka om att...

Hur man skapar en Downhill Ski-cykel

Bor i en kylig nordliga klimat gör det möjligt för invånarna att njuta av snön i flera månader under vintern. För ivrig mountainbikecyklister, som kan hindra mängden ridning tid på snabb, packad smuts stigar. Inte vilja att bromsas av snö under vinte...

Hemgjord "Easyrig" Overhead kamera stöd

enheten är en overhead kamera supportsystem som är utformat för att överföra vikten på videokameran från dina armar och axlar till höfterna. Riggen är i grunden en overhead arm som du kopplar kameran till. Den andra änden av armen är kopplad till din...

Cykel Cargo undertexter

har du någonsin velat ta något extra med dig när du rider din cykel, men visste inte hur du kunde få den på cykeln och ändå kunna rida? Jag har, och tro mig en av mina favorit utmaningar om cykel ridning räkna ut hur att bandet något från ett tennisr...

Inspirerande musa från en cykel hjul

denna "A-Muse" har skapats... förhoppningsvis roa och inspirera!Jag kom upp med idén medan du arbetar med grabbens under sommaren. Kändes som jag hade missat ett tillfälle medan vi arbetade i våra hemgjorda journaler. Förslag på ritningen blad,...

DIY: Cykel Tube munstycke lampa

detta är en enkel hemgjorda ljus-liknande lampa. Denna lampa kan användas på roliga läger och levande ljus middag: PSteg 1: Minimikrav 1. cykel munstycke (den typ som visas på bilden)2. liten flaska med metalliskt locket (jag använde en medicin flask...

Göra cykel korgar av swiss army överskott påsar

när du använder din cykel för att pendla du behöver någonstans att bära saker. Cykelväskor (känd som packväskor) är dyra!Kan göra en uppsättning av våra egna korgar!Du har massor av Val av material när du gör väskor. Plast kattsand rutor är populära...

Min hemgjorda motorcykel!

Detta är en video av min hemgjorda friktion driva motor cykel. Jag och min pappa byggt detta som en vecka slut projekt. Vi hade många motgångar som hur man monterar motorn och om att sätta gasen. Hem-ljus ogräs whacker motorn är monterad på cykeln me...

Hallick min cykel:

Tips och Tricks för hela säsongen Urban eller rural övergrepp!Först trodde jag jag skulle kalla detta en Urban Assault cykel, men efter lite forskning, jag har lärt mig att är en väg cykel mindre än idealisk för Urban assault stilen rides. Så hädanef...

Bambu last cyklarna (Tiki cykel) - uppdaterad 12/1/2015

Design och InspirationDetta är min första Instructable, så förlåt mig om det inte läsa hur du skulle vilja att den. Detta är en bygga dagbok av olika slag. Det finns en hel del information som skrivs som Taggar på bilderna, så se till att undersöka d...

Long John last cykel

cyklar är bra. De gör rör sig om mycket mer effektiv och snabb än promenader, utan att behöva oroa dig för bränsle, skatt, försäkring, parkering etc etc. Men om du behöver ta några saker med dig blir det svårare. Cargo cyklar finns i två grundläggand...