Hemgjord Jello och hjärtat Bananaalla hjärtans dag är en av min favorit semester. När mina barn växer upp; Jag försökte alltid mata dem hälsosamma livsmedel. Jag begränsade mängden socker och ohälsosamma ingredienser de åt genom att göra jello, med hjälp av fruktjuicer och jag serveras hemlagade snacks. Nu när de är vuxna, de fortfarande äta en hälsosam kost och inte dricka läsk eller äter mycket skräpmat. Jag är säker många av oss har undrat om vårt föräldraskap färdigheter betalar av när våra barn är unga och utagerande. Tja, tror jag de gör! Jag har sett det fler gånger än inte. Den söta belöningen kommer ibland ett par år efter att de har upplevt världen som vuxen och innan föräldrar upplever gungstolen.

Denna handledning visar hur man gör Jello med fruktjuice och kommer också att visa hur man gör hjärtat mönster i bananer samt med jello för att fylla en banan. Jag har sett skriva på bananer och Jello fylld frukt, men jag har aldrig sett en banan fylld med Jello tillverkad av fruktjuice eller hjärta former i bananer. Dessa är avsedda att ätas den första dagen för bästa utseende. Detta instructable inspirerades av hjärtans tävling. Låt oss komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemgjord pil och båge

Material som krävs förToalettpapper Tube -1Bambu spett - 2 till 3 (eller enligt krav)Gummiband (töjbart) - 1Färgade papper - 1 till 2 (eller enligt krav)Tuggummi - 1Sax - 1Cottons - liteCello tape -1Hemgjord pil och båge är helt ofarligt för barn att...

Hur man gör gröna Jello och keso sallad

detta är min gubbe favorit sallad, och det spelar ingen roll vilken smak Jello jag använder. Så är här hur man gör en grön Jello och keso sallad, min väg.Steg 1: Leveranser:1 låda kalk Jello (du kan välja valfri smak du önskar)1 behållare vispad topp...

Hur man gör hemgjord Ketchup och kan det

ingenting är godare än hemgjord ketchup. Smakerna explodera i munnen lämnar smaklökarna vattnas för mer. Söt, syrlig och vattnas i munnen, du kommer aldrig titta på köpta ketchup igen. Detta är ett recept som jag modifierat från en blogg som heter lo...

Hemgjord ost och cider Tryck

här är hur jag byggde min egen kombination cider och ost press. Efter en stor äpple skörd i år blev jag inspirerad att få min egen cider press. Dock efter prissättning en och se att de kostar exakt en arm och ett ben att köpa började jag tänka om att...

Hemgjord Gerbil och Hamster behandlar

Jag kom upp med dessa behandlar efter att titta på en video för hemlagad kanin fester. Jag trodde detta skulle vara ett bra alternativ till köpta godsaker som de är oftast ohälsosamma. Låter komma igång!Steg 1: ingredienser Du behöver: en morot, halv...

5 enkla hemgjorda leksaker och presenter

här är fem enkla idéer för några coola DIY leksaker och presenter. Njut!...

Hemgjord citrus och myggmedel kryddnejlikeolja

Som det varma klimatet sommaren startar och regn faller på en daglig basis, det är oundvikligt att konfronteras med moln av hungriga myggor som bara väntar på att hitta lite av exponerad hud att attackera, eller värre: de kan bli en riktig mardröm, a...

Hemgjord hallon och vanilj muffins

dessa cupcakes är så lätt att göra och så läcker också - en otroligt lätt svamp och en glasyr som tar bort sötma jag hitta de flesta cupcakes har. Detta recept har aldrig svikit mig - jag har gjort dem för en kommission före och feedback är alltid så...

Hemgjord brons och koppar Metal Clay

Thans video har instruktionerna på hur man kan blanda din egen koppar eller brons metall lera från ingredienser som finns tillgängliga online. Kostnaden per 100 gram är ca 1/4th kostnaden för kommersiella färdigblandade metall leror.Blandning och brä...

Hemgjord knivar och slidor

jag har nyligen börjat att göra knivar på min fritid. Jag kommer en dag göra en instructable men jag ville posta dessa för nu. Bladen i dessa knivar är tillverkade av gamla filer och såg blad och handtagen är gjorda av antingen deer horn eller trä. S...

DIY ben mor bänk som värmer benen och hjärtat!

Passar Under skrivbordet arbetsstation!"Ben mor bänken" är min nya uppfinning som jag gärna delar med dig. Det kommer inte bara att du känner dig underbara, men det också lugnande, friska och terapeutiska-- och det lätt passar under de flesta ar...

Hemgjord Mac och ost

Jag valde att göra hemlagad mac och ost eftersom min grampa har sina egna recept för mac och ost, så det riktigt lätt att göra och även min farfar Simpson kommer att hjälpa mig igenom processen.Steg 1: Samla alla material och Ingrediants MaterialStor...

Hemgjord sten och brass tumbler

Hej stötarna,i den här videon kommer att jag visa dig en steg för steg guide om hur du gör din egen sten och brass tumbler.hoppas du gillar....

Hemgjorda Marshmallows och Peeps

Vem älskar inte marshmallows? Om du gör, du kommer att älska hur enkla och läckra de är att göra. Och du behöver definitivt socker. Är nedan receptet och sedan ska jag visa dig hur lätt de är att göra.3 paket unflavored gelatin1 1/2 dl strösocker1 ko...

Hemgjord tomat och ananas jam

min mamma gjorde tomat och ananas jam för min farmor, n tänkte jag det blir bra att göra en instructable. och jag fick bannor från min mamma för störande henne i köket, gå här och där med kameran ;) phew äntligen här det är.Detta skulle vara bra för...

Hemgjord hatt och julgran.

Kan användas som en hatt som en julgran.Steg 1: Ta en kvadratiska papper och vik två fällbara från hörnet till den andra.Steg 2: Vik som visas.Steg 3: Vik som visas på alla snitten....

Hemgjord Cup och match

Njut av att göra hemlagad cup och match!Steg 1: Vad behöver jag?Du behöver en flaska, tejp, färgat papper, snöre, lim och sax.Steg 2: Först...............Först skär botten av flaskan.Steg 3: För det andra............Klippa strängen från rullen.Steg 4...

TILLVERKAD av en boll av lera, mina händer och hjärtat * BABY LILY *

jag har arbetat med lera för många år främst att göra små djur. JAG BÖRJADE SKAPA DESSA SMÅ BARN 2013 OCH HAR STUPAT FÖRÄLSKAT MED MIN NYA HOBBY. JAG BÖRJAR MED INSLAGNING EN BOLL AV ALUMINIUMFOLIE TILL SLUTET AV EN PENNA, LÄGG SEDAN ETT TUNT LAGER A...

Kit Kat och hjärtat godis bukett

Prova detta awesome alla hjärtans dag hantverk. Se steg för steg handledning här http://ediblecraftsonline.com/candy_bouquets/cb56/index.htm...