Hemgjord läskiga docka kostymdetta är en stor kostym som jag satt ihop själv. Det blir en hel del uppmärksamhet och erkännande och är lätt att sätta ihop. Bästa delen är att det finns nr MAKE-UP behövs!

Objekt måste du creat denna kostym:

Baby Doll peruk
Baby Doll stil Dress
Långärmad spets tröja
Trasiga Leggings
Mary Jane stil tofflor/skor
Punk argyle knä höga strumpor
och
En läskig docka Halloween mask (kan köpas på någon stor Halloween-kostym butik)

Relaterade Ämnen

Hon kallar det en läskig docka. Jag säger det är gulligt!

Min dotter (till knappt 9 år) "läskiga docka" halloween kostym. Inspiration av denna kostym var främst att praktiken docka makeup, och en sista minuten Halloween-fest inbjuder. Med mycket begränsad tid och resurser var här egentligen ganska lätt...

Gör en papper docka kostym

jag älskade att spela med Pappersdockor som barn, och så tanken på att klä upp som en naturlig storlek klippdocka fick mig att Le. Denna dräkt är lätt att göra, även om du inte tror du kan rita. Det är super billigt att göra, och det bästa är att du...

Troll docka kostym

denna lätt troll docka kostym kan du Styla som din favorit leksak från att växa upp, utan att göra några allvarliga skador på håret.Om du samlat dem som barn, eller vill göra narr av den moderna troll i kommentarstrådar, är denna dräkt snabb att dra...

Lätt voodoo docka kostym

detta är en super enkel och unisex Halloween kostym - voodoo-docka! På minimum, allt du egentligen behöver är ett hjärta och några nålar att fästa till dina kläder. Allt du gör efter det är bara en bonus!Jag bestämde mig att gå vidare och göra makeup...

Marionett docka kostym

denna marionett docka kostym gjordes med en bayersk bar piga mönster men du kan använda vilken outfit som helst. Under toppen bar jag en Camelback vattenflaska ryggsäck. Inuti placerade vi PVC rörledning gör handtagen på toppen. Sedan var enkel färg...

Läskiga marionett docka kostym

min flickvän och jag alltid gör par kostymer och hon var inställd på att vara pratsam Cathy i år. Det tog mig ett tag att komma med något som gick med på det. Vad bättre än en annan läskig leksak? Mitt främsta mål med kostym var att se ut som en gjor...

Hemgjord voodoo-docka kostym, med säckväv och allt.

Säckväv klänningen är helt hemlagad, och om det inte var för foder jag sätta inne då det definitivt skulle ha varit en kliande natt. Hjärtat jag hittade på dollar store och jag skär upp tråd hängare, och stack bitar inuti när jag sydde plast hjärtat...

Hemgjord Digital kamera Halloween kostym

denna dräkt är lättare än det ser ut. För att göra denna kostym, behöver du:1 stor låda för kroppen1 lång-smal box för flash1 plast blomkruka2 burkar svart sprayfärg2 mjuka svarta kände bitar att täcka armar1 mjuk vit filt för flash1 tjockare svart f...

Läskig Demon kostym

I instructable jag kommer att visa dig hur jag gjorde en skrämmande demon kostym. Jag bestämde mig att göra denna kostym efter att vara inbjuden att arbeta i ett spökhus. Jag har arbetat i några hemsökta hus den senaste bara sätta på en mask eller en...

Hemgjord Angry Birds Halloween kostymer!

jag gjorde dessa arga fåglar kostymer från grunden efter blir beroende av att spela spel på min iPhone för några månader sedan! Allt är hand sys/klippa/fyllda! Jag tror de blev ganska bra!...

Dalek docka kostym

Dalek marionett dräkt från asyl av Daleks avsnitt från säsong 7. Ögat bit är tillverkad av locken på recept flaskor med en LED i den. Stjälken är en bit av rörsystem för ett sprinklersystem lawn....

Halloween kostym: Wind-Up docka Makeup Tutorial

Bilden ovan visar den fantastiska Halloween "wind-up docka" kostym av Carley - kolla in Instructables gjorde hon för kostym, som har en faktisk rörliga nyckel! Jag fick äran att hon bad mig att sätta ihop ett hår och makeup utseende för hennes d...

5 lätt och enkel Halloween kostymer

dessa är några lätt, rolig, enkel, hemgjord, och sista-minuete kostym idéer.Steg 1: 1. Kathy Beth Terry Vad du behöver:Falska tänder med hängslen på dem.Rosa polotröjaDenim Sparkdräkt eller kort overallerRosa crocsStora glasögonHöga strumporTillval:S...

Vända dig till en levande docka!

Ibland du vill få alla dolled upp... och ibland, du vill takeit till nästa nivå och vända dig till en levande docka! Idag kommer vi att göra just detta, med hjälp av saker du förmodligen redan i din makeup kit.Steg 1: stiftelsenValfritt steg: blocker...

Hur du vara dig

om du har kommit hit söker självhjälp, detta är förmodligen fel ställe. Detta är en handledning för människor som redan är ego-tastic nog att vilja göra mer av sig själva. Inte i traditionell mening och inte ens i kloning känsla. Ser du.Detta är omvä...

UGLY jul tröja DIY 2013 (Tipping stegen)

Woohoo! Gjorde upp 12 år igen.Kolla in min video och de andra finalisterna och låt mig veta vad du tycker... Förra året jag ihop min första Ugly jul tröja med titeln "Fastnat i skorstenen". Min kärlek för att bygga kostymer runt Halloween, något...

Wind-Up Doll Costume

Denna wind-up docka kostym är den perfekta interaktiva kostym för Halloween. Inte bara är det super söt, men nyckeln faktiskt visar! I denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör nyckeln mekaniska eller tråd det upp för att vända med en knapp.Jag...

Pratsam Cathy Costume w / arbetar Pullstring Voicebox

efter att ha sett Geico reklamfilmerna som används den ursprungliga Chatty Cathy TV kommersiella filmen, min flickvän plockade Chatty Cathy för hennes Halloween kostym för 2009. Hennes val var lätt. Dra det hela kostym bort visade sig vara ganska svå...

Göra en sewable Halloween LED-märke

enkelt lägga till en touch av hemgjorda till din Halloween-kostym i år med vår sewable Halloween LED emblem. Med hjälp av vår frImage2ee att ladda ner laser cutter mallar ska vi visa dig hur du lägger till en sewable PCB ledde till en enkel skära ut....