Hemgjord potatisskalare bricka

Detta är vad jag kom fram till att tvätta min nya potatis. Du behöver en 12 tums öga bult och en skursvamp tillsammans med en borrmaskin att ge ström . Vid första jag säkrade pad att ögat bult med ett gummiband men senare hittade jag att plattan sitter på plats utan extra stöd. Djupa krukor och hinkar fungerar bäst.

Relaterade Ämnen

En hemgjord växtbaserade schampo

jag hade aldrig oroa dig över mitt hår tills jag flyttade till sydväst. På 70-talet jag brukade köpa Yucca dagg schampo som gjorde mitt hår så hanterlig men lades ner och jag kunde inte längre hitta den. Jag började använda andra märken med stor besv...

Hemgjord limoncello + variationer

Ända sedan min första resa till Italien, har jag varit ett fan av smuttar lite limoncello efter middagen vid speciella tillfällen (du vet, som tisdag). För ungefär ett år har jag gjort min egen. Det finns en hel del recept där ute, efter en hel del t...

Hemgjord Modern DIY betong Bar

denna utomhusbar med en bänkskiva i betong är en robust bit av utemöbler som fungerar som ett trevligt ställe att sitta och ta en drink eller en mat prep ö. Konkreta bänkskiva plattor är ganska lätt att göra, men är ganska tung, så jag rekommenderar...

Hemgjord trä Yo-Yo

så jag tänkte ou t nyligen som ingen hade postat någon gör din egen yo yo (från början). Allt som finns på yo yo's är hur man ändrar billig plast som i inte så billig plast de som sover. Så jag bestämde mig att göra min egen och här är det!Detta yo y...

Hemgjord gå Kart/Dune Buggy

FörordHej alla, tack för att titta på min instructable (som är min första!). Jag bestämde mig att skriva detta instructable att bidra till att inspirera andra att bygga sina egna go kart. När jag byggde för inspiration skulle jag gå in på google och...

PVC hund bricka - själv ständiga

PVC hund brickaJag blev inspirerad av ledamot zowzow och sin handhållna hund bricka. Det är en bra idé, men jag ville ha något som var själv stående, så jag kom upp med detta:-(Titta på Video)-Har du någonsin försökt att tvätta en hund och han ständi...

Hemgjord doggy potta

här är min hemgjorda doggy lou.Steg 1: gå till dollar store Gå till dollar store eller hem förbättring butik och köpa stöveln bricka, kakel, falska gräs och dekorativa trädgård staket.Steg 2: Montera delar montera och lycka till bildning din hund att...

Alternativa hemgjord korg Bungees

om du rider din cykel på en väg som är ojämn, eller om du är som mig och kommer att förlora bungee om den inte är ansluten till väskan, du kommer att ha några permanent installerade bungy remmar att hålla nere din hemgjorda packväskor.Min instructabl...

Designa en rostning bricka i Fusion 360

Låt oss göra en kaffe bean Kafferostningsföretagen!FirstBuild är en ganska söt gemenskap av designers och ingenjörer där vem som helst kan bidra till utformning och tillverkning av GE apparater, och denna månad de kör en design utmaning för en kaffe...

Hemgjord Baileys Irish Cream

Baileys Irish Cream är en irländsk whiskey och grädde baserat sprit njöt från runt om i världen. Baileys är dock inte den billigaste alkoholen ute. Detta recept är mycket lätt att göra och du kan spara lite extra pengar genom att göra det själv. Det...

Hemgjord Limoncello

Limoncello är en relativt ung italiensk drink. Dess historiaär bara lite suddig (måste har haft några för många). Människor från Sorrento, Amalfikusten och Capri har hävdat äganderätt till den ursprungliga limoncello receptet sedan omkring år 1900. D...

Hemgjord granatäpple likör

hemlagade granatäpple likör är förvånansvärt lätt att göra utan komplicerade eller out-av-den-vanliga verktyg och resultaten är både läcker och göra perfekta presenter för nästan alla tillfällen! Allt du behöver är några enkla ingredienser, några hus...

Hemgjord moderna DIY koppar kaffebryggare

detta är det första avsnittet av vår "CoffeeScapes"-serie som kommer att innehålla olika sätt att göra de saker som gör vårt kaffe. Kopparrör hälla över enheten hålls tillsammans med epoxi, så soldatlivet utrustning och kompetens inte krävs. Eft...

Hemgjord moderna DIY Pipe kaffebryggare

detta är det andra avsnittet av vår "CoffeeScapes"-serie som har olika sätt att göra de saker som gör vårt kaffe. Denna Häll över kaffemaskin är tillverkad av en kort bit av 2 x 6, några 3/8" diameter järnrör och en glastratt.Steg 1: Levera...

BASICON maskin projekt: Hemgjord dator svalare

Datorer, när du generera värme. Specifika delar av datorn, som dess processor eller grafikkort, är några av de komponenter som genererar mest värme. Vanligt även kommer de med sina egna kylfläns att hindra dem från att bryta. Men de flesta användare,...

Skapa en bricka i SolidWorks programvara

Programvaran SolidWorks är en dator modellering av programvara som tillåter sina användare att skapa delar på datorn. Med dessa datormodeller, kan dessa delar användas för styrka testning, maskin att bygga och många andra program! Det finns många pro...

Annons på bricka för elektrisk skoter

Inuti pdf kan du hitta enkla instruktioner för att bygga en bricka för att hjälpa någon bära hans saker runt....

5 Gal Bucket kläder bricka

Jag har sett några 5 gallon hink kläder brickor, jag trodde jag skulle göra en frontlastare.Jag gjorde detta helt av rester och skrotar, det finns saker jag kunde ha gjort annorlunda, men jag arbetade med vad jag hade.Jag vill nämna-den viktigaste fö...

Hemgjord moderna DIY koppar Tiki ficklampor

Dessa koppar tiki ficklampor är ett av mina favorit utomhus DIY projekt. De är moderna, rena utseende och är lätta att göra. Jag gjorde dem två olika sätt och förankrat dem med konkreta villkor av Quikrete snabb-inställningen betong blanda. Jag utsat...