Hemgjord Pumpkin Piepumpa paj är en viktig del av någon bra Thanksgiving middag.
Det är som "något sött att få fett bort tungan" som min mormor brukade säga.

Du behöver:

 • 2 paj pumpor eller 2 dl pumpa puré
 • pumpa paj krydda;

  • 1/2 tsk kanel
  • 1/4 tsk muskot
  • 1/4 tsk kryddpeppar
  • 1/4 tsk kryddnejlika
  • 1/4 tsk ingefära
 • 3 ägg
 • nypa salt eller 1/8 tsk
 • 1/2 kopp farinsocker
 • 1/2 dl kokosmjölk eller kondenserad mjölk
 • 1 pajskalet
 • vispad grädde eller mejeri-fri toppning, glass, etc
Se Steg
Relaterade Ämnen

Äpple smör Pumpkin Pie

Jag presenterar för er min ganska ganska äpple smör Pumpkin Pie :) Jag haraldrig fick använt strössel innan och jag så avslutades när jag började släppa ut stjärnorna på den vispade grädden, att jag inte kunde stoppa mig själv helt täcker tårtan med...

Pumpkin Pie Eclairs

Petit-chouer är en stor klassisk och traditionell (inte nämna läckra) dessert. Eftersom hösten är redan här och Thanksgiving kommer upp, jag bestämd till jazz upp den klassiska éclair med några roliga falla smaker. Jag fick en fantastisk pate choux r...

Insidan ut Pumpkin Pie

jag ville göra en pumpa paj ur pumpan jag används för dekoration. Jag snidade pumpor, men jag ogillar det faktum att de börjar mögel bara några dagar senare.Så jag bestämde mig att visa min pumpa utan carving det och sedan koka det hela efteråt.Vad j...

Perfekt Pumpkin Pie

Redo för Thanksgiving? Jag är säker. Och dags att börja dagen innan Thanksgiving med vissa paj att göra.Ingenting som en färsk hem gjorde Pumpkin Pie.Först ska, jag säga, detta inte är mitt recept. Jag har tagit det från allrecipes.com. Så går Credit...

Hur man gör vegansk choklad Pumpkin Pie

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/vegan-chocolate-pumpki...November är månaden för Thanksgiving, vilket gör mig att tänka på pumpa paj och Turkiet. Att vara vegetarian i nästan 8 år, jag har inte haft Turkiet, men pump...

Den bästa Pumpkin Pie

kan många människor följer pumpa paj recept år efter år, det är bra, det passerar, det är beprövade, men efterrätt är det sista som vi äter på Thanksgiving (långt, innan gräva i resterna!) och jag vill att det ska bli ihågkommen. Denna läckra paj är...

Pretty äpple smör Pumpkin Pie

Jag presenterar för er min ganska ganska äpple smör Pumpkin Pie :) Jag har aldrig använt strössel innan och jag fick så ut när jag började släppa ut stjärnorna på den vispade grädden, att jag inte kunde stoppa mig själv helt täcker tårtan med strösse...

Hemgjord Pumpkin Spice Latte

Kolla in denna pumpkin spice latte recept som är mycket billigare än Starbucks och du kan göra det hela säsongen inte bara i höst. Den använder alla naturliga ingrediens och mycket välsmakande. För detaljerade recept, kolla in videon ovan....

Cupcake Pumpkin pie

om du vill göra något lite annorlunda för Thanksgiving, detta är ett bra alternativ till traditionella pumpa paj. Men du förlorar inget av smaken!Steg 1:Cupcake pumpa pajLeveranser:Alla ändamål mjölbakpulverbakpulversaltKanelMuskotIngefäraKonserverad...

Pumpkin Pie behandlar för din valp

jag nyligen gjort mer hund trakteringen för min mini pudel mix (hans namn är Stewart). Du kan läsa om honom och min kärlek till att göra min egen hund i introt till pumpa & jordnötssmör hundgodis.Detta Instructable för pumpa paj behandlar borde komma...

Bourbon gräddfil Pumpkin Pie

syndigt rik, denna vackert nyanserad paj gör dig stjärnan i nästa Thanksgiving familj få tillsammans.Här är hur du startar:Steg 1: Gör pajskalet Du kan använda en enda färdiga skorpa, använda din favorit recept eller använda den här:150 gram/1 1/4 dl...

Pumpkin Pie Cupcakes

dessa cupcakes är ett bra sätt att underlätta i de många rätterna av pumpa i de senaste månaderna av året. Medan de ser svårt och komplicerat att göra, de är faktiskt mycket lätt och den slutliga produkten är värt den lilla extra arbete som krävs för...

Scratch Pumpkin Pie

detta är en pumpa paj med färsk pumpaDu behöver...En paj pumpaäggSugarblandade kryddor, muskot, kanel, vaniljkondenserad mjölkmjölsaltCriscovattenoch vispad gräddeSteg 1: Skaffa dig en pumpa Inte en jack o lantern pumpa, en paj pumpa paj pumpor är ti...

Glutenfri Pumpkin Pie

detta är en variant av min mammas pumpa paj. Det har alltid varit en av min pappas favoriter och så började jag göra det därför och eftersom det var en av de lättare sakerna i min mammas recept box för en amatör. Men jag antar att jag inte riktigt hå...

PI - Pumpkin Pie

enkelt pumpa paj:1 burk (30 oz.) LIBBYS lätt pumpa paj Mix2/3 kopp (5 fl.-oz. kanna) NEJLIKA kondenserad mjölk2 stora ägg, slagen1 obakade 9-tums pajskaletPie Crust ingredienser:1 1/4 kopp allrengöringsmedel mjöl1/2 tsk salt1 msk socker1/4 kopp plus...

Pumpkin Pie 2.0

om du vill växla saker upp under semestern här pumpa paj är för dig! Det är ljust, ljust, och tack vare färsk ingefära, väl kryddad. USA: s provkök fortsätter att hitta sätt att göra klassiker bättre, denna paj innehåller inte bara pumpa, men de fann...

Pumpkin Pie

pumpa paj är kungen av Thanksgiving och jul desserter, och detta recept kommer att enkelt få även dina mest över fyllda gäster funderar på en andra skiva.Denna paj är anpassade från en Cook's Illustrated recept (november & december 2008, #95), och in...

Hur man gör Pumpkin pie och pajskalet

Idag tar vi en titt på hur lätt det är att göra pumpa paj och Pie Crust!Hoppas du gillar denna Video Instructable.Fylls ingredienser1 burk kondenserad mjölk2 hela ägg1 äggula1/2 tsk kanel1/2 tsk salt1/2 tsk ingefära1/2 tsk muskot1 kan pumpa puré elle...

Livet av Pumpkin Pie (aka Tiger Pumpkin Pie)

För att fira Pi-dagen i år jag valt för pumpa paj, men tog det ett steg längre: tiger ränder. Ja, jag tänker på Yann Martel bok-cum-filmen, "Liv av Pi". Jag har inte en konditor känsla för presentation, tyvärr. Jag skulle älska att se om detta f...