Hemgjord värme Padgöra din egen värmedyna hemma i två minuter!

Jag stam ofta min hals efter stirrar på en dator i många timmar. Ett par veckor sedan jag spänt halsen riktigt illa och inte kunde gå in för ett par dagar. Jason gav mig idén att göra en på hem värmedyna.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rice värme Pad & Hand Warmers gåva

dessa ris-fyllda värmedynor och handvärmarna har gjort mitt liv så mycket varmare och bättre! :) Surviving Wisconsin vintrar är verkligen tufft för mig - men dessa små saker gör en enorm skillnad. Först när gjort - allt du behöver göra är att kasta d...

Gör värme pad från en gammal tröja och Ida!

Värma upp dessa kalla dagar med denna värme pad!Tillverkad av en gammal tröja och fylld med linze.Värma upp i mikron och håll varm och mysig.Steg 1: Den vackra tröjan När det var en mycket varm ylletröja jag älskade verkligen! Det var huva och jag äl...

Värme Pad kudde

om du någonsin har använt en värmedyna samtidigt som man lägger på magen, då vet du att det är svårt att andas eftersom ditt ansikte i madrassen. Uppvärmningen pad kudde fixar detta problem genom att lyfta huvudet av madrassen.Du behöver: sax, en rit...

Ris påse värme Pad

jag kommer att visa dig hur du gör din egen uppvärmning pad med ris!Steg 1: Från början till slut Så jag surfade på internet letar efter en värmedyna och plötsligt tänkte jag, "Jag undrar om det finns en hippy hemlagad sätt att göra min egen värmedyn...

Gulliga djur värme Pad

här är en ny kompis, Squidley!Helt enkelt kasta denna söta lilla vattenlevande rackaren i mikrovågsugnen i 1-2 minuter och använda som en värmedyna för ömma muskler eller att värma upp en kall säng. Kasta den i frysen en timme eller två och använda s...

Mikrovågsugn värme Pad

jag älskar dessa hotellpoolen sängvärmare. Är bra för lugnande ömma muskler, skador och kramper, eller bara för att värma upp din säng innan du somnar. De är verkligen lätt och billig att göra och gör stora gåvor!Steg 1: Plocka tyg jag använder polar...

Skräddarsydda värme pad cover

jag gillar med varm-kall förpackningar för att hålla knäna varma i vinter när jag tittar på TV.Men eftersom jag finner det jobbigt som jag har att hålla still/lögn fortfarande för att undvika den varm-kall pack glider av, beslöt jag att göra en "skrä...

Portabel värme och kylsystem

Av: Alexander Samietz, Joeny Zhen, Spencer Esparza, Wenmin hanSteg 1: IntroduktionI denna tutorial, vi ska bygga en bärbar uppvärmning och kylning system för upptäckt som kommer att slå på dess motsvarande fläkt eller värmare. Det kommer att använda...

Hemgjord soja yoghurt! Ingen specialutrustning som behövs!

Laktosintolerans är en grym älskarinna. Medan icke-mejeri yoghurt är lätt att hitta, de är fruktansvärt dyra och ofta listan ingredienser har mycket att önska. Lyckligtvis, yoghurt av något slag är inte svårt alls att göra. Allt du behöver är mjölk a...

DIY Apple klockan

OK finns så det inget sådant som Apple klockan.Dock kan du göra din egen retrostil bubbla Visa klocka i en Apple hörsnäckorna fall.Jag ska visa dig hur man gör det bara sit tight.Steg 1: delar Du kommer att behöva vissa delar för detta projekt.1 x PC...

Hur man gör en DC "Blå skalbagge: Jaime Reyes" kostym

när the Blue Beetle Scarab finns av Jaime Reyes, han blir den nya "blå Beetle". Han ser i princip ut som en blå bugg-liknande iron man. Men ändå ganska cool ändå.Material:-Blå Craft skum-Vit Craft skum-höga stövlar-reflekterande solglasögon-dubb...

Ricinolja förpackningar

Ricinolja förpackningar har använts under mycket lång tid för ett brett spektrum av frågor. Några av dessa inkluderar förstoppning, anemi, smärta, uppblåsthet, inflammation, allergier, hemorroids, rensar huden, gallblåsa och lever rensning, förbättra...

Bomb proof clock

När jag vaknat upp på morgonen av larmet, jag är inte i bäst av stämningar och det första att cop det är bed side klockan. Ofta dess får smackade, stansade, kastas eller sparkade hela rummet eller genom fönstret, vilket kan leda till att klockan bryt...

Ham kex

göra en läcker twist på en skinksmörgås.Det här är en mat recept som kan göras av någon som vet hur man använder en ugn (barn, be dina föräldrar). Det är ett bra mellanmål eller förrätt för parter eller kan vara åt som en hel måltid för högskolestude...

Raspberry Pi Alamode CNC Controller

Detta är mitt första försök till en instructable. Jag hoppas det hjälper någon annan.Växlar och lampor och fläktar, åh min...Läs gärna igenom kommentarerna för mer detaljer.Jag köpte en CNC-maskin för en tid sedan och jag var aldrig nöjd med det. Det...

Hur man mata en Corn Snake

detta är en instructable berätta hur man mata en majs orm. Samma metoder fungerar med de flesta colbrids (milksnakes, kung ormen, råtta ormar, bull ormar.) Jag visar hur till foder före dödade möss till en orm, som inte jag är mycket erfaren i utfodr...

Styrenhet: En internet-ansluten ratten för att styra... något!

Efter att sätta ihop ett halvdussin eller så elektriska Imp projekt, det slog mig att bara för den integrerade havspolitiken är kraftfull nog att hantera komplicerade uppgifter inte betyder att att göra en enkel sak Internetanslutning är mindre kraft...

Högeffektiv dubbel spänning hög nuvarande (upp till 3A) strömförsörjning

jag var ute efter en dubbel spänning nätaggregat inledningsvis att driva en gammal hårddisk med 12V och 5V. Jag ville bygga en home server baserat på Raspberry Pi. Jag insåg senare att jag hade en nyare hårddisk som behövde endast 5V. Då hade jag red...

Reptil tank uppvärmning och belysning guide

i detta instructable, jag ska försöka att göra en djupgående och omfattande guide till olika typer av uppvärmning och belysning produkter som finns på den sällskapsdjur marknaden.Samla så mycket information som möjligt på en reptil innan du köper det...