Hemliga fack: floss behållarehar du någonsin vill passera hemliga meddelanden utan att någon vet? väl kan du nu göra en
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en EDC (varje dag bär) av A Floss behållare

om du inte kan bära allt, åtminstone bära något! Mantrat har inspirerat vad som kan vara kombinationen av minsta/mest grundliga EDC ute.För mer tips om urban överlevnad, kolla in min dagliga video blogg, The Urbivalist....

"Rattle-fri" nål och Pin behållare

jag nyligen börjat lära mig att sy för hand och bestämde att jag behövde en container att hysa min nålar och pins. Mitt mål var inte att köpa något och gör något som inte skramlar runt i min verktygslåda. Det där är nog bullrig. Jag ska aldrig vara e...

Murare burk hemlig behållare

i denna ' ibile du kommer att göra en hemlig behållare.Steg 1: Steg 1: materialdu kommer att behöva...1. ren, Tom, mason (eller boll, eller vad.) burk2. vad du vill sätta i behållaren.3. papper (visas inte)4. skrivare (också inte visas).Steg 2: Steg...

HEMLIGA ris behållare

OVANSTÅENDE BILD VISAR EN BEHÅLLARE SOM INNEHÅLLER EN HEMLIG INFORMATION INUTI.FÖR ATT GÖRA DETTA ARBETE, MÅSTE DU UTFÖRA YTTERLIGARE STEG.Steg 1: Saker du behöver ) EN HEMLIG SAK DU VILL DÖLJA DEN.LITEN TOM BEHÅLLARE ELLER BOX.500G ELLER 1 KG FÖR AL...

Hemliga Eos Lip Balm behållare

EOS är en riktigt cool läppbalsam i en söt boll formad behållare. Men när du använder allt det, vilken nytta har det? Du kan använda din eos behållare för att hålla små objekt genom att rensa ut. Jag ska visa dig hur.Steg 1: leveranser-En eos behålla...

Krukväxt växt hemliga fack

Jag har en konstig besatthet med hemliga fack. Jag älskar försöker tänka på nya sätt att gömma saker i vanlig webbplats och åter purposing slumpmässiga objekt. Detta instructable föddes från en resa till IKEA för att plocka upp en skrivbordslampa. En...

Skjutdörr hemliga fack

Välkommen, detta är en skjutdörr hemliga fack projekt. Den har utseendet på en enkel och billig bildram att kasta några oönskade människor av. Med ett tryck på en knapp diabilder i bild fame öppna/stänga.Dörren är driven av en kontinuerlig rotation s...

Läsk flaska hemliga fack

detta är en liknande idé till min andra instructable, fack i Gatorade flaska denna gång använde jag en läsk flaska och facket är mycket större. Detta är en idé som jag har haft sedan jag var liten men jag kunde aldrig sätta det till liv förrän nu. De...

Cool penstand med hemliga fack

i detta Instructable jag gooing att berätta hur man gör en penstand med inbyggd hemliga fack.Den har en enkel penstand från framsidan men ett hemligt program i kupén. Det kan också vara en bra present när du har inga pengar att spendera. Jag ber om u...

Världens enklaste hemliga fack

Hey instruktörerDet är Eva med en ny instructable men denna gång inte kartong eller en arkadspel eller El :(men jag presenterar Världens enklaste hemliga fack.Detta projekt görs med objekt runt huset... Men några kan behöva köpas!Tänk på lila behålla...

Båt säng med hemliga fack

så min son fick för stor för krubba jag gjorde för honom ett par år sedan och jag började må dåligt för att göra honom sova på en madrass på golvet. Det påminde mig om typ av en scen från en film där de hittar det kidnappade barnet i ett rum med en g...

Bike säte hemliga fack/Survival Kit

Om du har en osund besatthet hemliga fack som jag, någon gång har du nog tittat på din cykel och undrade, "där kunde jag gömma saker i som?". Om du inte har en ohälsosam besatthet du förmodligen har inte, men sannolikt kan se värdet av ett dolda...

Klockradion hemliga fack

Hej! Detta är min första instructable, och jag hoppas du gillar det och rösta på mig i hemliga fack och dörrar tävlingen. :) Om så är fallet, tack så mycket!Detta instructable visar hur att hålla pengar säkert i slätt sikta.Du behöver:•en dual-driv k...

Kompakt underjordiska hemliga fack

Det är lätt att dölja saker under jord, men det är verkligen, verkligen lätt att förlora dem. Om du inte har en markör av något slag kanske du hittar dig själv gräva upp hela trädgården att komma på vad det var du gömde. Detta projekt bygger på något...

Skrivbord nyckel hemliga fack

mitt highboy skrivbord redan har några hemliga fack. Skrivbordet var min farmors; Jag köpte den på estate försäljning. De flesta av min farmors viktiga papper kunde inte hittas. Jag hittade så småningom pappersarbete i de hemliga fack gömda i skrivbo...

Nattduksbord falsk botten låda och hemliga fack

Nöden är uppfinningarnas moder! Våra hyresvärdar har hela vår byggnad åter ledas och det betyder att vi har grupper av arbetare peta runt vår lägenhet i nästa månad eller så. När du vet främlingar kommer att vara gräva genom ditt skåp, är det ganska...

Hemliga fack Plywood lampa

Målet med detta Instructable är att visa hur man lägger hemliga fack i plywood. Jag ville bevisa konceptet och se hur långt jag kunde ta det, så jag gjorde en lampa med hjälp av fyra olika fack stilar, och lagt till en hemlig stash glödlampa och nyck...

7 hemliga fack

här är några hemliga fack eller ställen att gömma saker.Steg 1: Fack 1 Detta fack kan tyckas självklart men ibland fungerar. Det första steget är att hitta en ficklampa. Nästa skruva av locket av det. Hotellkassaskåp i ficklampan och skruva på locket...

Sovrum Nattduksbord med hemliga fack

Yay! Tillvaratagna träslag från en enda pall! Kraft för alla dina saker! Dolda hyllan! Kom så går vi...Steg 1: Verktyg som behövs för KlämmorDemo hammareCirkelsågDra såg (eller andra hand såg)Såg hästar (valfritt)BorrmaskinDremelOckså (ej avbildad) e...