Hjälp! Var är min Sprinkler ventiler placerade?En sommar när jag hade flyttat in i mitt nya hus jag hittade att systemet inte fungerar korrekt. Jag märkte att när vattnet inte var på sprinklerdysor fortfarande läckte vatten. Jag tänkte att värdena var förmodligen smutsiga och stängde inte ordentligt. Så ställa jag ut en morgon att blöda värdena och rengör dem vid behov. Det enda problemet är jag hade ingen aning där ventilerna var belägna. Jag visste att de var under marken någonstans i min trädgård. Jag tittade och tittade men kunde inte hitta dem. Jag Använd en metalldetektor, utforskad marken, allt. Sedan hade jag en idé om att bygga den följande kretsen.

Ventilerna gör ett klickande ljud när deras solenoider öppna och stänga ventilen vatten. Jag tänkte att om jag stänga ventilerna på och av (efter att stänga av vattentillförseln) och lyssna då jag skulle kunna höra de ventiler som används. Problemet är att jag inte hade någon som skulle stativ runt vända växeln/på medan jag gick runt gården lyssnar. Så jag byggde denna krets och anslutit den till sprinklersystemet. Inom två minuter jag hittade ventilerna och hade alla fasta läckor.

Reservdelslista: tråd, (AA, AAA, C, D eller 9V) batterier, vippströmbrytare, relä, lysdioder, NTE955 timer chip, 1 k motstånd, 5 k resitors, 4 k motstånd, 100uF kondensator, batteri klipp eller batteri pack hållare, kretskort.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sprinkler ventil air kanon

detta instructable visar dig hur man bygger en pneumatisk kanon använder en modifierad sprinkler ventil. Ja, jag vet att detta har skett förut, och finns det några andra bra instructables om detta ämne, men vad som skiljer här är ventilen modifiering...

Hur man bygger en air kanon med en sprinkler ventil

detta Instructable kommer att lära dig hur man bygger en air kanon som kan utlösas med en switch. Denna kanon har förmågan att skjuta projektiler, som apelsiner, eller delar av en potatis mycket långt avstånd, och på mycket höga hastigheter. Vid 60 P...

Sprinkler ventil täcker

sprinkler Valves till vår bakgård sprinkler är precis utanför vår sovrumsdörren. Jag hatade att se på dem varje gång jag går in och ut ur huset. Det fanns sladdar överallt, det var inte en vacker plats. Jag intalade mig själv jag behövde göra en cove...

Sprinkler ventil ändring för Air kanon

i denna film ska jag visa dig ett enkelt sätt att ändra en sprinkler ventil för användning i en luft kanon / spud pistol. Denna ändring gör att din ventil öppna mycket snabbare än normalt, som ger dig mer kraft....

Arduino sprinkler ventiler + wifi + twitter

[redigera: Jag gjorde järnvaror del mer kompakt med hjälp av en relay sköld. Om du planerar att använda 4 reläer eller mindre, sedan ta en titt här...]Detta är mitt första inlägg så... vara brutal!Jag har en liten trädgård med en mycket udda form, ja...

Använder min vattenbesparande ventil box

förra året byggde jag en ventil låda att återvinna vatten som skulle vara bortkastade på sommaren och att förhindra att lera på vintern. för att se hur jag byggde den.Steg 1:http://www.youtube.com/watch?v=2mzX0rRXf4s&feature=player_embeddedSteg 2:Ste...

Regn fat gräsmatta Sprinkler

så, du bor i ett radhus med en liten gräsmatta. Det verkar aldrig få vatten den behöver för att "hålla jämna steg med Jones som är pensionerade och har en perfekt gräsmatta". Och du har en erosion problem eftersom fästmarginaler samla vatten frå...

Vatten ventil strömbrytare för en Pipe lampa

Jag hade sett några steampunk stil skrivbordslampor gjorda med röret med vattenventiler som växeln, och ville göra något liknande för en uppsättning av upplysta bokhyllor med röret. Skrivbordslampor med ventiler som växlar är en dime var ett dussin p...

Min Eco-vänlig Garage varmvattenberedare: En pneumatisk termiska solfångare

Detta instructable kommer att täcka bygga av min 72 kvadratfot termiska solfångare som utnyttjar solens energi för att ge vinter tid rumsuppvärmning för min fristående garage verkstad. Den funktionella delen av samlaren är en svart aluminium absorbat...

Anslutna Sprinkler Controller drivs av Afero

Hantera ditt sprinklersystem vart du än går!Det finns en plats i mitt hem där jag fruktar för att beträda. Det är i det främre hörnet i garaget, under två parasoller, en skidstav, två basebollträn och en Häckklipparen. Det är där jag har gå varje gån...

OpenSprinkler: Open-source Web-aktiverat Sprinkler ventilregulatorn

ÖversiktJag är stolt över att presentera OpenSprinkler: en öppen källkod, programmerbar, webbaktiverade sprinkler ventil styrenhet. Det kan användas för att schemalägga och arbeta med standard 24VAC sprinkler ventiler vanligtvis hittas i hushållens b...

Uppgradera din sprinkler med INSTEON Automation

de flesta människor har sina sprinkler på någon typ av automatisk timer; Det är bra, men det är inte den mest sofistikerade och förutom en grundläggande schema, kan du vanligtvis skapa inte utarbeta vattning regimer. Även om det kan verka lite "off t...

Bevis av begreppen ventillös Air Canon

för den längsta tid jag har varit förbryllad med canons allehanda. För att koka älskar jag faktiskt högt explosiva anythings. Ju högre desto bättre. Om det går boom och du känner det i bröstet blir jag förälskad. Jag har investerat min tid utveckla e...

"Klo" ing min väg till toppen--klo maskin kostym!

Jag älskar att göra stora DIY kostymer varje år för Halloween--jag tycker att de är mycket mer roligt och kreativt än en köpta kostym. Plus, jag älskar den extra utmaningen att försöka räkna ut hur till göra min vision till verklighet. Förra året jag...

Justerbar trädgård sprinkler med höjd (funktionshindrade stativ)

Min trogna stativ bröt till slut. En vän sätta min sprinkler på stativ som illustreras av följande bilder. Det bästa är att du kan vatten ovanför växterna så på vissa ställen det finns mer täckning när du har höga lövverk.Stativ (min var bruten, du k...

Bygga min första basgitarr

Inledning: följande är min första kompletta basgitarr bygga. Jag lärde mig mycket, gjort en massa misstag, läsa mycket, och ibland helt enkelt gissat på hur man gör vissa saker. Projektet tog plats över en sju månaders process på helgerna. Jag börjad...

Håll oönskade besökare bort med en rörelse aktiverat Sprinkler

Tror de lokala djur att din gräsmatta är deras personliga toalett? Hålla ninja mördare försöker smyga in i ditt hus? Hålla dessa oönskade besökare bort med en rörelse aktiverat sprinkleranläggning. Så fort de kliver in i din gräsmatta, en passiv infr...

Mini cookie ugn

-detta två behandla mini cookie ugn kan förberedas som en överraskning för någon part och baby dusch. Med en dold kaka inne, iam säker på att skulle detta vara en stor överraskning till ditt barn.Ingredienser:Detta kan förberedas med bara tre ingredi...

DORM ROOM GITARR (min första egna gitarr!)

IntroduktionJag är en sophomore teknologifostran undergrad på college of New Jersey. I senaste höst jag tog en inledande material kurs och beslutade att driva mina kunskaper och göra en spelbar gitarr för mitt sista projekt. Det var en sporadisk besl...