Hockeyklubba coat rackhar ett gäng hockeyklubbor slitits ner från gatorna?
Skär varje pinne 8" kortare än den andra.
Skruva eller tejpa dem tillsammans (variera vinklar) och montera församlingen till en bas.
Voila.
Coat rack.
Relaterade Ämnen

Betong lampa Coat Rack med regenererats trä

vi har bott i vårt hus i fem år nu, och i fem år har vi hade denna hemska coat rack i vår källare korridoren. Det har dessa gamla tråd krokar som kommer spänne under den minsta pressen. Om du av en slump får en av dina kappor bo upp, när du borstar a...

Lastpall Coat Rack

en ny lägenhet innebär nya möbler så billigt som möjligt, denna historia är en av en coat rack.Min svåger hade några fina plattor av trä som jag kunde ha en. Den första idén om ser föddes. Det var tills en vän till mig skickade mig en bild av en pall...

Coat rack med hylla

detta är mitt första projekt på här. Jag sett en bild av en av en coat rack med en hylla ovanför och bestämde jag ville göra en.Jag gjorde detta av blandade mjukt trä virke1) 1 x 8 x 8'1) 1 x 6 x 8'1) 1 x 4 x 8'Verktyg jag användeChop sågScroll sawOr...

Repurposed trä och hängare coat rack

Jag har varit känt att upcycle bara därför. Men min favorit projekt innebär att göra saker som jag verkligen behöver. I det här fallet en coat rack.Steg 1: Varför behovet?Här är vad de tidigare hyresgästerna generöst lämnade mig. Inte särskilt prakti...

Mud Room - Coat Rack och bänk

Liksom många människor som bor i ett äldre hus, kämpade min fru och jag för att hitta en organiserad plats att sätta våra skor och jackor när vi kom in genom dörren. Vi ville också ha en plats för våra barn att sitta som vi satt på hans skor. Som ni...

Cross Tenon Coat Rack

Detta projekt utforskar möjligheter presenteras av 3d-utskrifter till för traditionella Snickeri tekniker utöver vad som är möjligt att göra i trä ensam.Steg 1: Design Liksom andra 3d-tryckt/blandade medier vara projekt jag gjort innan, designen bygg...

Ett fällbart trä coat rack

Detta är ett projekt som inspirerade till ett liknande objekt i en möbelmässan.Trots detta coat rack gammaldags är fällbara redskapet i min mening ganska cool.När räcket är stängd dess dimensioner är mycket kompakt, du kan hålla den i paraplyställ oc...

Återvunnet klädhängare Coat Rack

Vill du göra ett enkelt, roligt coat rack som alla kommer att älska? Prova detta Instructable och se vad du tycker!Steg 1: Vad jag använde:1. en 1 "x 6" x 48 "standard trä styrelsen kvar från ett annat projekt2. 8-12 trä galgar: dessa kan å...

Söta djur Coat Rack

Min kusins fru var gravid och hon ville ha en safari tema baby sängkläder som gjort. Medan min syster och mamma var upptagen skärande filt och tyger att göra bäddutrustning, insåg vi att vi behövde en coat rack att slutföra uppsättningen. Jag trodde...

Dinosaurie Coat Rack

Hej du!Idag jag kommer att visa dig hur jag gjorde min dinosaurie Coat rack!Låt oss få till det!Steg 1: Vad du behöver! -En PLASTLEKSAK dinosaurie (jag använde 4 olika sådana)-En lång skruv-GipsObs: Kontrollera att dinosaurien du använder är tom elle...

Code Geass tema coat rack

en dag, en av mina vänner på kontoret ville hon hade någonstans att hänga hennes päls. Jag märkte då våra kontor vägg hade en massa oanvända vägg pluggar i dem, (fråga mig inte varför men, de har alltid varit där..) och jag tänkte för mig själv: "Hm,...

Super lätt Coat Rack

Jag gjorde detta coat rack och handske/hatt hållare som jag var trött på att ha kläder objekt över hela counter/bord/golv eller vart mina barn beslutat att släppa dem. Det är det första projektet jag har designat själv, men det var super lätt och en...

Cedar Tree Coat Rack

om du letar efter att en can't-live-utan rustika västra bit för ditt hem, då Cedar Tree Coat Rack är en måste har för dig. Efter allt stod för utan att inkludera den torra tiden, tillbringade jag bara fyra timmar i skapandet av denna möbler pjäs! Det...

Coat Rack Planter

vi inte har mycket utrymme så vi byggde en coat rack plantageägare som vår version av en vertikal trädgård. Det är ganska enkelt om du har en borr och järnhandel i närheten. Coat rack och vin lådorna hittades på craigslist. Den dyraste delen var fakt...

DIY Coat Rack under $30

Jag behöver en Coat Rack, att hänga min kappa och laptop väska när jag kommer hem. Jag kunde inte hitta en som jag velat köpa och göra en av järnrör var lite för dyrt. Jag bestämde mig att göra en av trä.Det färdiga projektet bör vara en 6 fot hög co...

Hur man gör en rustik Coat Rack

HejHär vill jag visa dig hur man gör en rustik coat rack från kallar jag platta trä. Du kan göra din egen platta trä eller köpa från din lokala såg mill. Det är bra att stödja lokala företag. Detta projekt är mycket grönt för alla. Om du vill att jag...

Regenererat trä Coat Rack

Denna coat rack är mycket lätt att göra och det är praktiskt taget gratis!Det är en blandning av pall trä, återvunnet trä och skrot trä.Jag gjorde detta instructable för "Måla det" tävlingen, men var ytterst besviken att finna det oss endast!Hmm...

Sammet Coat Rack

denna coat rack är mycket lätt att göra men det ger en riktigt elegant touch till vår Hall. Detta är bara en av de sju som vi har och det är en ny "version" av de som min far gjort många år sedan (du kan se dem på sidorna).Basen är gjord av trä....

Whaletail! Coat Rack Del1

jag Makin ' en coat rack! Detta instructable kommer att delas upp i flera delar, var och en fokuserar på en skicklighet krävs för att skapa varje komponent i min coat rack. Mitt mål är att göra denna pjäs modulära... vi får se hur det går... =)Progra...