Hög fem kameraKan jag berätta en hemlighet? Jag gillar inte handslag. Jag verkligen inte. Handslag bara gör mig smutsig. Det är alltför opersonlig. Det är en gest utan själ och stinker av ett företag. Varför måste vi begränsa oss till en tråkig interaktionen? Av alla de dela andra människors gester vi kunde göra, är det den lamest. Även handskakningen har så många olika varianter, men vi väljer samma tråkiga en varje gång. Varför inte en näve bula, skuldra klapp, ger huden, hungriga kycklingeller min personliga favorit, de höga fem.

De höga fem. Vilken underbar sak. Du kan ge en slumpmässig high five till en främling och mer än sannolikt, det kommer att göra dem att må bättre. Några av mina bästa höga femmor var med främlingar. Min mest minnesvärd hände år sedan kl 2 på en Cykelleden i Minneapolis. En kille cykling på andra sätt fast handen ut och jag återgäldas. Våra händer tog kontakt under en bro och den solida efterklang skapat den största klingande höga fem jag någonsin hört. Kommer du ihåg någon handslag sådär? Jag ska tvivlar.

Och så vill jag ge dig hög fem kameran. En annan löjlig grej som förhoppningsvis kommer att förlänga en uppskattning av den mäktiga hög fem. Den snabbaste och mest universella gesten för att berätta för någon, "du är awesome".

Så, om vi någonsin möts, hålla den högt upp eftersom jag kommer att komma in för det högsta av femmor.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Contour HD videokamera - Universal 1/4" Mount

om du har en Contour kamera då vet du att de kommersiellt tillgängliga fästen är ganska dyr. På toppen av det saknas 1080p modellen en inbyggd 1/4"(kvinna) stativfäste, så att du antingen hosta upp pengarna för en kontur adapter eller du börjar tänka...

Samarbeta med bin: honung kam ljuslådor

Material listaBeehiveBinaNaturliga kam3/4 tum grov slipat trä, körsbär i detta fallSkrot trä, plywood1/8 aluminiumplåtBoos blockera oljaGängad skruv skärSkruvarnaLED strips, varm vit 600LED-kontakterVägg maktEndlighten akryl.157 tum tjockCork weather...

Kamera väska handväska

som en kvinnlig fotograf, jag alltid önskat att jag kunde kombinera min handväska och min kamera väska så jag kände sådan clunky dum vandra runt med två väskor. Jag gjorde en del efterforskningar och fann att riktiga designer kamera väskor är en rejä...

Kolossala kartong kamera-Flat Pack konstruktion

freshmen eleverna på min skola skapas en rad av marint tema kostymer från återvunnen papp med slitsade konstruktion för församlingen. Kostymerna var gjorda för att passa högstadiet barn på Halloween och hade vara flat pack/skårad konstruktion design....

Fem nätter på Freddys Make-up

Endast i ditt sinne:Välkommen till endast i ditt sinne. Jag gjorde en önskade titt från HenryandGunner för Freddy från fem nätter på Freddys. Jag måste be om ursäkt eftersom jag inte märkte min kamera avstängd (igen) när jag målning Freddys ansikte o...

5 timmars externt batteri för DV-kamera

detta projekt blivit ett enkelt sätt att utöka min DV-kamera ackumulatorn liv. Batteriet som följde med min Canon Optura 60 varar i ca 40 minuter eller så minuter på en full laddning. Jag fick ett stort batteri men det bara varar i en timme eller så...

En 5MP stereo-kamera för bilder och filmer!

Detta Instructable beskriver hur att kombinera två normala kameror till en ny stereo-kamera som kan även spela in filmer!För att ansluta två kameror du behöver öppna kameran och löda några små kablar till alla relevanta stift. Sedan vi tillämpa ett k...

Artikulera CMOS kamera montera

för en projektkurs, laget jag är del av deltar i robotteknik konkurrensen där storleken på roboten är begränsad till mindre än en 8-tums kub. Del av vårt projekt kräver vissa bildbehandling, så vi måste montera en CMOS kamera. Vi faktiskt använder en...

Binokulär Robot huvudet en därigenom kamera

IntroduktionBerömda filmen robotar som Wall-E och Johnny fem har binokulärt seende inte bara för att det är söt och relatable, men det kan tjäna en praktisk funktion. Binokulärseende är naturens sätt att lägga till djup till vår känsla av synen. Jag...

Demontera en IP-kamera

Numera kan vi få denna IP-kamera för runt $50 med pan och tilt och natt syn.Jag fick min på www.dx.com på $49.99 förra året. Nu är det $42,92.Varför skulle jag sedan avveckla min IP kamera?För det första, jag var nyfiken på vad som finns inuti detta...

Robotic kamera Dolly System

Nyligen fick jag möjlighet att prova Servo stadens Actobotics byggsystem. Medan jag kunde ha använt det för att bygga åtskilliga saker, beslutat jag slutligen att göra ett programmerbara kamerasystem dolly. Den här enheten tillåter mig att skapa time...

Kamera, distansstyrning

Min kamera har inte ett sätt att utlösas externt. Så jag bestämde mig att bygga en avlägsen kontrollerade Canon kamera och det visar sig vara "Grönt."Så några av er kanske har hört talas om CHDK (Canon hacka Development Kit) programvara.Denna la...

Infälld montering Foscam kamera

Jag ville montera min Foscam kamera direkt till väggen utan att använda det medföljande fästet. Fästet var för stor och ful. Jag ville att det är så ren som möjligt. Du kan köpa en universal mount kit Foscam, men varför spendera pengarna när du kan e...

Kamera Critters

Hej Tjena Hey! Coldfire1215 här, och idag jag kommer att visa dig hur jag vände min syster är gamla, trasiga LeapFrog Leapster (oroa dig inte, jag hade hennes tillåtelse!) i en söt liten kamera Critter! Är du redo? Nu kör vi!Innan vi börjar...VARNING...

Hur man gör en mobiltelefon / iPhone kamera Boom och stativ

projekt att bygga är kul, men det är ännu roligare när du kan dela dem med andra människor. Jag letade efter ett sätt att använda min iPhone kamera för att videofilma vissa av mina hantverk projekt men kunde inte hitta vad jag behövde, så jag bestämd...

Vävstol kamera

detta är en mycket söt charm som är perfekt för en fotograf eller loomer! Jag gjorde det för min vän 103366, som har gjort hotande instructables som är mycket unik! Kolla in hennes profil! Så tack 103366! Om du har en vana att ta selfies, bara ta dem...

Johnny fem, en automatiserad torn

Jag vill börja med att säga att detta inte kommer att vara en instructable att du kan följa steg för steg, utan tanke, att skapa exakt vad jag visar dig. Detta beror på att de faktiska resultaten var trimmad till en specifika uppsättning sensorer, se...

Flygande kamera

den flygande kamera effekten är helt enkelt en boom sköt där kameran verkar flyga runt ämnet. I den här videon visar jag den flygande kameran effekten. Tekniskt kan man kalla det en dolly skott (kamerarörelser horisontella till marken) i kombination...

Rensa upp en Olympus PN-6 Mikroskop kamera

Ursäkta de hemska bilderna! Jag var med kameran på jobbet, som jag driver mig galen, och helt ärligt jag inte kunde brytt sig om att sätta den på stativ i studion eller ändra linsen! Makro power!Jag hittade denna kamera i skåpet medan jag rensa saker...