Hög glans Rhea ägg klockahögblank målade Rhea ägg klipptes för att tillåta en klocka infoga att placeras in i äggskal. Äggskal var prydd med Swarovski tvåradiga strass kedja. En Swarovski strass topper följdes till toppen av ägget. Ägget vilar på en guld pläterad stå. Klockan infoga är flyttbara så du kan byta ut batteriet. Insidan av skalet är glittrade.
Relaterade Ämnen

Antik klocka uppgradering

Några långa veckor sedan köpte jag på en loppmarknad, en Ansonia gjutjärn mantel klockan fallet; Det hade inga tarmar, glas eller bezel men, hade stil under massor av torkade gnidning sammansatta och smuts.Eftersom denna klocka inte hade någon av de...

Binär marmor klocka

detta är en enkel klocka som visar tiden (timmar/minuter) i binär med hjälp av lysdioder dolda under glas kulor.För en genomsnittlig person ser det ut precis som en massa lampor, men du kommer att kunna tala om tid av bara en snabb blick på denna klo...

Anpassade digital klocka från trä och Jeep VIC

jag trolling genom skroten i vanliga Jeep avsnittet ett tag tillbaka och jag kom över den Grand Cherokees. Jag såg att nästan alla av dem fortfarande hade fordonsinformation center visas fortfarande i dem. Jag sett på nätet att dessa skärmar visar ti...

Honda Elite klocka batteribyte

jag har ägt en Elite 250 och precis köpt en 150 Deluxe.En av de första saker som alltid behöver fixas är klockan i instrumentbrädan.Det är konstigt men jag tycker att ha en dash klocka är ett mycket bekvämt element av ridning en modern skoter.Men sed...

Antik Mantel klocka Resto-Mod

Några månader tillbaka jag hade skapat en "kompatibel kallas"Antik klocka uppgradera"där jag hade tagit en gammal och Tom gjutjärn klocka fall och lagt till ett nytt ansikte med kvarts rörlighet, lysdioder och en SainSmart micro controller...

Nixie rör klocka No.2

I februari 2015 jag byggde en massiv Steampunk lampa med en IN-12A Nixie rör klocka för min dotters födelsedag (fotografi elektronik avsnitt och nu en Instructable!) och sedan dess jag ville göra en annan Nixie klockan men i en helt annan stil.Jag vi...

Steampunk LED klocka

Jag blev inspirerad att skapa en steampunk klocka ett tag sedan efter att ha bläddrat igenom en hel del Instructables på olika klockor. Det började med en något vag uppfattning om vad jag ville åstadkomma och det verkligen utvecklats som jag gjorde d...

Nixie klocka bostäder

IntroduktionEn hel del instructables om Nixie rör gäller elektroniken. Jag var lat och köpte min. Det var en bråkdel av priset på rören ändå.Till detta detta instructable är inte så mycket en hur, men mer en process av den estetiska delen av att skap...

Viktorianskt inspirerade binär klocka

detta är mitt första försök på ett vagt Steampunk gör. Jag har alltid varit imponerad av hur Steampunk kombinerar funktion och estetik. Bara lite bakgrund om mig själv: Jag har ett garage woodworker för ca 15 år (sedan tidigare hade jag ett garage),...

Lite Brite LED klocka

Lite Brite pinnar ser ut som lysdioder inte de? Det är vad jag dock häromdagen efter att ha arbetat på en LED cube i några timmar. Jag råkade se min dotters Lite Brite sitter där, och jag tittade på högen av lysdioder på mitt skrivbord. Vad en perfek...

Lätt-Made klocka och skans ställa

av någon anledning eller annan, min flickvän blir Fingerhut kataloger på en regelbunden basis. En dag kom hon över en ganska fin klocka som hon älskade:Fingerhut klockaSå när våra årsdagen och jul tid kom runt, istället för att betala $80 (eller så l...

Hur göra en steampunk klocka

är du verkligen i steampunk som mig och vill ha allt du har att vara steampunk också? Älskar du tanken på retro-futuristisk saker n' dings? Tja om du är, är detta instructable för dig.Steg 1: Samla dina leveranser Du behöver, en elektrisk klocka (bar...

Hur man gör en Paracord klocka med spänne

I hela detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en paracord titta. Vissa kallar dem överlevnad klockor, ICE klockor eller taktiska klockor, vad man kallar det, de är bra objekt att ha med dig när du utforskar naturen.Om du gillar min Instru...

Moderna klocka med redskap titt

en trevlig design lätt att bygga anpassade väggklockaSteg 1: med hjälp av 12 tänder redskap mallen i den första bilden kan du klippa ut mönstret på bandsåg eller för hand. då du borra ett hål i mitten och mejsla ut utrymmet i ryggen på rhe klockmekan...

12 tim binär klocka, timmar och minuter bara, DS1307 RTC, i2C, Arduino-Nano

Ett tag nu har jag velat göra en binär klocka, men efter att ha tittat jag bestämde mig något bara lite annorlunda. Så jag beslöt att endast visar timmar och minuter och endast visa en 12 timmars klocka, innebär detta du bara behöver 3 kolumner och m...

3D tryckta ordet klocka

Tanken bakom detta projekt var att göra en ordet klocka som skulle vara lätt att bygga, så att jag kunde få några av dem.En av de mest tidskrävande delen av att göra en Word Clock bygger "ljus brunnarna" som separerar ljuset för varje ord, och a...

3D tryckt disponibel bestick klocka (efter Samuel Bernier design)

jag såg nyligen denna Instructable av Samuel Bernier och jag älskade utseendet på det så jag var tvungen att gå vidare och göra det själv... 3D-tryckt version (inte plasticware... men jag kunde: D)Material:klockanplasticware (ca 15mm bred på handtage...

En kul "Andra-ser" klocka

något att göra under en tråkig helg.Första att hitta är en vanlig billig batteridriven klocka, ca 200mm i diameter, eller torg.Det finns inget riktigt kritiska om vad som krävs; även om "en bra titt på en liknande typ av klockan för att se hur händer...

En ny klocka ringa

ikväll min fru kommentera decennier gamla klockan har vi eftersom vi har varit gifta (20 år). Detta, som jag förstörde en gammal telefon att rädda växlarna och andra intressanta delar. Så började jag tänka... Hur uppdaterar jag slå av den gamla klock...