Holiday Nail TutorialHej alla!

Detta är min semester Nail Tutorial och denna typ av utseende passar för alla händelser och säsong! Hoppas att du kommer gilla det! gillar, kommentar och kolla in min youtube-kanal för mer videor! https://www.youtube.com/Channel/UCVbwgb20vtGz43GEi6cBAbQ

Relaterade Ämnen

Queen Of Hearts Nail Tutorial

Så var sista två tutorials jag gjorde vänskap armband. Jag är avgöra till göra en spik DIY för att se om detta är någon lättare lol XD. Så jag hoppas du gillar det, och vem är att klä upp som drottningen av hjärtan (mig!), blir detta perfekt för dig!...

Holiday Makeup Tutorial

allt du behöver veta är här!1. http://seph.me/1Qn6yoD /colors används är oskyldiga och ny i stan, naiv2. http://bit.ly/1IQI6DM3. http://bit.ly/1IQI6DM4. http://bit.ly/1IQI6DM/Color är n3 naturlig buff5. http://bit.ly/1IQI6DM / färg är 04 medium6. htt...

Lätt Christmas Nail Art Tutorial | Samantha Beauty

Hej skönheter jag är tillbaka med en annan nail tutorial.Steg 1: Måla naglarnaFörst måla naglarna med vit rock.Steg 2: Gör prickar Nu göra guld, röda och gröna prickar med dooting verktyg på alla dina naglar.Om du vill se fler tutorials gå till min k...

DIY Vintage blommig Nail Stickers

kan du måla några punkter på ett papper? Kan du trimma dina naglar? Om du svarat ja på båda dessa frågor, kan du också, ha ganska blommig naglar! Så ibland ser jag några riktigt coola spik konst på nätet och jag försöker göra det på mig själv och det...

DIY nailart utan verktyg! Nail Art Design - DIY projekt

Denna nail tutorial är perfekt för nybörjare, steg för steg och du kan enkelt göra det hemma! Så glöm nail art verktyg, ta några nagellack och låt oss DIY naglarna med dessa bedårande nail art designs. Ja, nagelkonst kan vara så lätt och enkelt!Nagel...

Silent Hill Nurse Mask

detta är min version av silent hill sjuksköterska masken. Jag tog lite inspiration från HAAARICA på instructables, 2DayWithPatrickJ, Stra Wifen och Emma Cussen, alla på youtube. Jag borde varna dig nu när jag antagligen förklara alldeles för mycket,...

Retro PACMANICURE!!!

This easy Retro PACMAN nail tutorial will guide you step-by-step on how to create this super fun look. Jag använde husgeråd en mängd detaljer. Idén kom från en PACMAN nail art tutorial jag såg på Youtube.Denna handledning, bara knepigt delen är att d...

Neko Atsume fisk och strumpor naglar använda utan verktyg!

Ända sedan naglarna björnen har börjat blekna bort (tb till min senaste nail tutorial) jag har tänkt nya och fräscha sätt att måla mina naglar som är till skillnad från alla andra på webben. Den här gången, slog jag ni upp med en delvis nerdy, delvis...

HUR MAN SKAPAR GRAFITTI SPLATTER NAILART!

PRENUMERERA! - http://www.youtube.com/subscription_center?add_us...----------------------------------------­-----------------------------PRODUKTER SOM ANVÄNDS!ESSIE Nail lack i Blanc - http://tinyurl.com/pqg4q4cESSIE Nail lack i Bikini så små - http:...

Moon inspirerade nailart

Hej vackra. I denna film kommer jag att visa dig det enklaste och snabbaste sättet att skapa en fullmåne och en stjärnklar natthimmel på naglarna! Jag har alltid varit inspirerade och memorerade av månen. De långt det lyser i mörkret, färgar av stjär...

Renar Nail Art Tutorial | Samantha Beauty

Hej skönheter ♡Jag är tillbaka med chrismas nail art tutorial!Steg 1: Måla naglarna Först måla ditt lillfinger, pekaren och tummen med grå päls. Sedan måla naglarna med vit rock.Steg 2: Dra en design På långfingret dra en renar och snöflingor på ring...

Nail Art Tutorial-fjäril på naglar

Hi Guys, här kommer jag med en vacker varelse på jorden "Fjärilar" på spikarna. Check ute läraren och försök den.För mer nail art designs besök: http://supriya-nailart.blogspot.in/Steg 1:Måla alla naglarna med vitt nagellack som bas färg. Jag an...

Nail Art Tutorial-röda blommor på vit botten

Hi guys,Kommer med min nya nail art blommor på naglarna... tillsammans med en handledning för dig. Jag börjar med ett blommönster, det är super lätt bara följa stegen, jag uppmuntrar alla att prova den här!LeveranserBas- och överlack (jag använde LAK...

Snögubbe Nail Art Tutorial | Samantha Beauty

Detta är min nya snögubbe nail design!Steg 1: Måla naglarnaFörst måla naglarna med vita gnistrande päls.Steg 2: Dra en design Rita en snögubbe på ringfingret kan göra snöflingor på din lilla finger och pekaren.Om du vill se fler tutorials gå till min...

1 MIN TUTORIAL: XOXO Nail Art Design

även om 1 färg misslyckas aldrig, fick jag uttråkad av det och eftersom jag har så många, vackra nagellack är det svårt att välja en färg. Med min professionella Rio nail art pensel skapade jag en söt xoxo nail art design. För mer kolla in detta XOXO...

Söta prickiga Nail Art Tutorial | Samantha Beauty

Hej skönheter ♡Detta är min nya prickiga och läppar nail art handledning. Jag hoppas du gillar det!Steg 1: Måla naglarna Först måla ditt lillfinger och tummen med rose gold rock. Sedan måla ditt ringfinger och pekaren med rosa kappa och långfingret m...

Randig Nail Art Tutorial | Samantha Beauty

Hej skönheter ♡Jag är tillbaka med en annan spik konst tutorial.Jag hoppas du gillar det!Steg 1: Måla naglarna Först måla ditt lillfinger och tummen med gold rock. Sedan måla ditt ringfinger och pekaren med vit rock och långfingret med broen rock.Ste...

1 MIN TUTORIAL: färgglada ränder Nail Art Design

inspirerad av ett tyg som jag köpte nyligen, jag skapade en färgglad nail art design. Blanda 3 ljusa färger och en svart Rio Beauty nail art pen, är detta nail art ser lätt att kopiera och perfekt för vår sommar.För mer besök www.pinkchocolatebreak.c...

Lätt vinter Nail Art Tutorial | Samantha Beauty

Hej skönheter ♡Detta är min nya vinter nail design!Steg 1: Måla naglarnaFörst måla naglarna med gnistrande vit rock.Steg 2: Dra en ränderGör två röda ränder.Steg 3: Gör prickarNu kan du göra svarta prickar med utspridda över verktyg.Steg 4: Gör rände...